Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Heeeey hadi yaaaaa,coook guzeeeel
SUPERSIN masallah

Halsizlik hissetmiyormusun canim,yediklerin oldukca zayif.
Yesil detoksu ne kadar aralarla ve neyle yapiyorsun?

Bence de bağışıklığını düşürme hele ki bu zaman da ye ama az ye

Dünkü menüm,

Sabah yok

Saat 12,30
1 tabak makarna

Saat 19,30
1 tabak kabak kavurması
3-4 yk kadar da cacık

Saat 20,30
1 küçük elmalı kurabiye

Dün biz de him basma vardı yani Ramazan öncesi ne bulduysan yeme günü ama ben sadece elmalı kurabiye yedim bir tane bence tebrik edilmeliyim :)

2 litre su

20 dk yürüyüş 40 puan
15 dk zumba 45 puan

toplam 95 puan Mydestinyy

Oruç açmadan evvel birazcık spor yapmak istiyorum Leslie ya da zumba orucu açtıktan ,1,2 saat sonra da yapicam inşallah yapabilirim çok istiyorum sporsuz diyet asla olmuyor .yalnız önce spor yapasim gelmezdi vücut hafifledikce daha keyif alır oldum 112 kilo iken diz kapaklarim ağrıyordu üstümden nasıl yük kalktı anlatamam şimdi şimdi kafama dank ediyor sağlığından olduğum her neyse zararın neresinden dönsem kârdır diye dusunuyorum

Aynen bu konuda katılıyorum sporsuz diyet boş gibi geliyor bana da benim de spora ağırlık vermem gerekiyor biraz ama kendimi o kadar yorgun hisediyorum ki kızıma bile anca vakit ayırıyorum

Aynen bu konuda katılıyorum sporsuz diyet boş gibi geliyor bana da benim de spora ağırlık vermem gerekiyor biraz ama kendimi o kadar yorgun hisediyorum ki kızıma bile anca vakit ayırıyorum
Canım sen çalışıyorsun ,sonra gelip kizinla ilgileniyorsun evet keşke vakitin olup yapsan ama yapacak bişi yok bu hareket bile yeter bazen ki sen benim gibi obez değilsin nasıl olsa elbet kilon gider yemeye içmeye dikkat ettikten sonra

Ama spor yapmayınca sanki diyeti boşuna mı yapıyorum diye düşnüüyorum sporla vücutta çok büyük değişiklikler oluyor

Hiç birsey için geç değil bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…