- 13 Eylül 2015
- 21.891
- 68.783
- 598
Heeeey hadi yaaaaa,coook guzeeeelOleýyyyýyyyyyyyyyyy kırk beden olmuşum ben kızlar kırk beden pantolon çık diye oturdu üstüme 50 bedendim ben bu arada 50 bedenden 40 bedene düştümhatta söyle söyleyeyim ben eskiden 38 beden olduğum eski kıyafetlerimi saklıyorum bu bedendeki her kıyafetime gireceğim çok az kaldı alışverişte her 40 beden kıyafet çık oturduuuuu üstüme yaaa çok mutluyum
Halsizlik hissetmiyormusun canim,yediklerin oldukca zayif.Sabah 2 bardak sirkeli şu
Yeşil smothie detoks
Sabah kahvaltisi:
Glutensiz yulafli yoğurt
Ara öğün:
Nescafe
Espresso
Öğle Yemeği:
Salata
Ara öğün:
1 Elma
Yeşil çay
Akşam Yemeği:
Cacık
Su 4 litre oldu çok şükür .
SPOR:
Leslie 1 saat 60×3= 180 puan
Lesli 30 dakika 30×3 90 puan
1 saat ev temizliği 60×5 300
Toplam 570
yumurta susatmaz ve tok tutarIyi geceler arkadaslar
Haslanmis yumurta yemek gun icerisinde susatir mi
Yumurtayla aram pek olmadigi icinbilemiyorum şu an tam olarak
Bence de bağışıklığını düşürme hele ki bu zaman da ye ama az yeAslinda su orucunun tutmaktan daha zor bir sey varsa, evdekilerin yemek ye güçsüz düşersin deyip zorla yemek yedirmeleri olur
Neyse bir sekilde iftarda su ile açıp, birazdan yiyeceğim deyip onları geçiştirmek
Ya insallah Ramazan ayının hatrına bu sefer olacak inşallah
MENÜSPOR 9 NİSAN - 15 NİSAN
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Mydestinyy +70 +80 +60 +70 Maviskelebegimm +180 +210 +90 +290 @emxeren +180 +150 - +90 @Abceli52 +80 +250 +135 +160 @MissGamzeli + + + +50 @Pembegomlek +70 +225 +430 +330 Eddaak +120 + + +120 Zerosima +85 +95 +45 - Lonely single girl - + - - @Eftalios + +100 +100 +320 @Esmeray34 + +40 + +240 @reklam - + + - IcimdekiSonsuzDeniz - +90 +90 +60 @baharns +50 - - - @Babsy baby +50 +50 +155 + @Etabiti + +60 +110 +60
Oruç açmadan evvel birazcık spor yapmak istiyorum Leslie ya da zumba orucu açtıktan ,1,2 saat sonra da yapicam inşallah yapabilirim çok istiyorum sporsuz diyet asla olmuyor .yalnız önce spor yapasim gelmezdi vücut hafifledikce daha keyif alır oldum 112 kilo iken diz kapaklarim ağrıyordu üstümden nasıl yük kalktı anlatamam şimdi şimdi kafama dank ediyor sağlığından olduğum her neyse zararın neresinden dönsem kârdır diye dusunuyorum
Canım sen çalışıyorsun ,sonra gelip kizinla ilgileniyorsun evet keşke vakitin olup yapsan ama yapacak bişi yok bu hareket bile yeter bazen ki sen benim gibi obez değilsin nasıl olsa elbet kilon gider yemeye içmeye dikkat ettikten sonraAynen bu konuda katılıyorum sporsuz diyet boş gibi geliyor bana da benim de spora ağırlık vermem gerekiyor biraz ama kendimi o kadar yorgun hisediyorum ki kızıma bile anca vakit ayırıyorum
Canım sen çalışıyorsun ,sonra gelip kizinla ilgileniyorsun evet keşke vakitin olup yapsan ama yapacak bişi yok bu hareket bile yeter bazen ki sen benim gibi obez değilsin nasıl olsa elbet kilon gider yemeye içmeye dikkat ettikten sonra
Hiç birsey için geç değil benceOruç açmadan evvel birazcık spor yapmak istiyorum Leslie ya da zumba orucu açtıktan ,1,2 saat sonra da yapicam inşallah yapabilirim çok istiyorum sporsuz diyet asla olmuyor .yalnız önce spor yapasim gelmezdi vücut hafifledikce daha keyif alır oldum 112 kilo iken diz kapaklarim ağrıyordu üstümden nasıl yük kalktı anlatamam şimdi şimdi kafama dank ediyor sağlığından olduğum her neyse zararın neresinden dönsem kârdır diye dusunuyorum
Orası öyle tabi ama en azından hareketsiz değilsin kim bilir ilerde vaktin olursa başlarsın sporadaAma spor yapmayınca sanki diyeti boşuna mı yapıyorum diye düşnüüyorum sporla vücutta çok büyük değişiklikler oluyor
Kesinlikle öyleHiç birsey için geç değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?