Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bende ekmek kullanmıycam eşim oruç tutarsa sahur yaparım ama tutmazsa bede yemem
Tövbe deeee sakin aman. Ben kötü örnek bakma ben şeker ilacı içiyorum o kurtarıyor beni yoksa veremezdim inan baklavayla

Bende ekmek kullanmıycam eşim oruç tutarsa sahur yaparım ama tutmazsa bede yemem
Aynen çok farkeder. Biz eşimle yiyemiyoruz sahurda ya. Uyku daha tatlı geliyor. Ezan okunmadan 15 dakkka önce kalkioz suyumuzu içip namaz kılıp yatioz

Ben de ramazani dusunuyorum
Esim ve oglum kahvaltiyla doymaz sahurda,esim pilav filan yer yaninda yemekle.
Ben ya sahur yapmayacagim,ya da surekli sebze bulunduracagim.
2ci sık daha mantikli,sindirim zorlugu olmamasi açısından.
Iftarda 2 bardak ilik su ve yogurt limon madensuyu karisimimi icip oyle yemege gecmeyi dusunuyorum,Insallah basaririm.
Sizler nasil yapacaksiniz arkadaslar,fikir paylasalim.

Aynen çok farkeder. Biz eşimle yiyemiyoruz sahurda ya. Uyku daha tatlı geliyor. Ezan okunmadan 15 dakkka önce kalkioz suyumuzu içip namaz kılıp yatioz
Ramazanda diyetle sindirim zorlugu cok kotu oluyor canim.
En azindan yogurt kayisi ceviz karisimi filan yesen mi?

Bozmuyorum canim,6 bardak su ictim,7 bardagim daha var:)
Ya olacak,ya da olacak
Harika

Ramazanda diyetle sindirim zorlugu cok kotu oluyor canim.
En azindan yogurt kayisi ceviz karisimi filan yesen mi

Bende araştırmama göre sindirim. İçin. İlk orucunu açınca suyunu corbani iç 10 dakika kalk sofradan. 10 dakika sonra da ana yemeğine devam et diyor doktorlar. Aama dediğin gibi beni korkutan ramazanda kilo verimi duruyor. O motive mi azcik ucundan düşürüyor. Ben hep. Ramazanlari kilo alırım normalde aşırı yemekten ve sıfır susuzluktan. Hareket desen yok tu. Bakalım. Huş efet düzenli gidelim

Ben daha onceki diyetimde ramazanda veririm sanmistim,anca almamayi basarmistim.
Ama bu defa vermem lazim,hareketi artiracagiz o zaman.
Yeyipte kilo almayanlar acaba nimetin farkinda mi

Oleýyyyýyyyyyyyyyyy kırk beden olmuşum ben kızlar kırk beden pantolon çık diye oturdu üstüme 50 bedendim ben bu arada 50 bedenden 40 bedene düştüm hatta söyle söyleyeyim ben eskiden 38 beden olduğum eski kıyafetlerimi saklıyorum bu bedendeki her kıyafetime gireceğim çok az kaldı alışverişte her 40 beden kıyafet çık oturduuuuu üstüme yaaa çok mutluyum

Sabah 2 bardak sirkeli şu
Yeşil smothie detoks
Sabah kahvaltisi:
Glutensiz yulafli yoğurt

Ara öğün:
Nescafe
Espresso

Öğle Yemeği:
Salata

Ara öğün:
1 Elma
Yeşil çay

Akşam Yemeği:
Cacık

Su 4 litre oldu çok şükür .

SPOR:
Leslie 1 saat 60×3= 180 puan
Lesli 30 dakika 30×3 90 puan
1 saat ev temizliği 60×5 300
Toplam 570

Ay çok güzel bir haber inşallah 38leri de göreceksin çok az kaldı

Aç bir üye görüyorum şu an :)

1 saat temizlik 50 puan toplam puan 320

Süper tebrik ederim vallahi bende 56 giyiyordum artık 50-52 oluyor çok şükür bende o bedenlere inebilirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…