- 15 Kasım 2020
- 12.928
- 70.807
- 548
Bende ekmek kullanmıycam eşim oruç tutarsa sahur yaparım ama tutmazsa bede yememEmek veren mutlaka karşılığını alıyor canım inan şaşırma hiç. Almayız inşallah ya gene yarım saatte olsa yürüyüş yapmak. Laizm oruçluyken. Yoksa wcye zor çıkarız tek öğünle. Biz sahur yapmıyoruz
Tövbe deeeesakin aman. Ben kötü örnek bakma ben şeker ilacı içiyorum o kurtarıyor beni yoksa veremezdim inan baklavayla
Aynen çok farkeder. Biz eşimle yiyemiyoruz sahurda ya. Uyku daha tatlı geliyor. Ezan okunmadan 15 dakkka önce kalkioz suyumuzu içip namaz kılıp yatiozBende ekmek kullanmıycam eşim oruç tutarsa sahur yaparım ama tutmazsa bede yemem
Bozmuyorum canim,6 bardak su ictim,7 bardagim daha var:)Insallh canm moral bozmak yok.
Ben de ramazani dusunuyorumİnşallah massallah yok menü bekliyoruz
Emek veren mutlaka karşılığını alıyor canım inan şaşırma hiç. Almayız inşallah ya gene yarım saatte olsa yürüyüş yapmak. Laizm oruçluyken. Yoksa wcye zor çıkarız tek öğünle. Biz sahur yapmıyoruz
Tövbe deeeesakin aman. Ben kötü örnek bakma ben şeker ilacı içiyorum o kurtarıyor beni yoksa veremezdim inan baklavayla
İnanki ben halimden çok memnunum. Yavaş yavaş tekrar kilo almaya başlayınca gene insülin im çıkacak diye diyet yapıyorum. Yani anlatmak istediğim sağlığını tehdit ediyor ise bu kiloyu vermek zorundasın yapacak başka birseyin yok. Baska bir seçenekte yok. Oyuzden modun düşse de kalksada vericeksinpko zaten sadece kiloya dayalı bir şey. Mutlaka vermelisin Bi 10 kilo. Sonra regl düzene girecektir.
Ramazanda diyetle sindirim zorlugu cok kotu oluyor canim.Aynen çok farkeder. Biz eşimle yiyemiyoruz sahurda ya. Uyku daha tatlı geliyor. Ezan okunmadan 15 dakkka önce kalkioz suyumuzu içip namaz kılıp yatioz
HarikaBozmuyorum canim,6 bardak su ictim,7 bardagim daha var:)
Ya olacak,ya da olacak
Ben de ramazani dusunuyorum
Esim ve oglum kahvaltiyla doymaz sahurda,esim pilav filan yer yaninda yemekle.
Ben ya sahur yapmayacagim,ya da surekli sebze bulunduracagim.
2ci sık daha mantikli,sindirim zorlugu olmamasi açısından.
Iftarda 2 bardak ilik su ve yogurt limon madensuyu karisimimi icip oyle yemege gecmeyi dusunuyorum,Insallah basaririm.
Sizler nasil yapacaksiniz arkadaslar,fikir paylasalim.
Ramazanda diyetle sindirim zorlugu cok kotu oluyor canim.
En azindan yogurt kayisi ceviz karisimi filan yesen mi
Bende araştırmama göre sindirim. İçin. İlk orucunu açınca suyunu corbani iç 10 dakika kalk sofradan. 10 dakika sonra da ana yemeğine devam et diyor doktorlar. Aama dediğin gibi beni korkutan ramazanda kilo verimi duruyor. O motive mi azcik ucundan düşürüyor. Ben hep. Ramazanlari kilo alırım normalde aşırı yemekten ve sıfır susuzluktan. Hareket desen yok tu. Bakalım. Huş efet düzenli gidelimBen de ramazani dusunuyorum
Esim ve oglum kahvaltiyla doymaz sahurda,esim pilav filan yer yaninda yemekle.
Ben ya sahur yapmayacagim,ya da surekli sebze bulunduracagim.
2ci sık daha mantikli,sindirim zorlugu olmamasi açısından.
Iftarda 2 bardak ilik su ve yogurt limon madensuyu karisimimi icip oyle yemege gecmeyi dusunuyorum,Insallah basaririm.
Sizler nasil yapacaksiniz arkadaslar,fikir paylasalim.
Ben daha onceki diyetimde ramazanda veririm sanmistim,anca almamayi basarmistim.Bende araştırmama göre sindirim. İçin. İlk orucunu açınca suyunu corbani iç 10 dakika kalk sofradan. 10 dakika sonra da ana yemeğine devam et diyor doktorlar. Aama dediğin gibi beni korkutan ramazanda kilo verimi duruyor. O motive mi azcik ucundan düşürüyor. Ben hep. Ramazanlari kilo alırım normalde aşırı yemekten ve sıfır susuzluktan. Hareket desen yok tu. Bakalım. Huş efet düzenli gidelim
Oleýyyyýyyyyyyyyyyy kırk beden olmuşum ben kızlar kırk beden pantolon çık diye oturdu üstüme 50 bedendim ben bu arada 50 bedenden 40 bedene düştümhatta söyle söyleyeyim ben eskiden 38 beden olduğum eski kıyafetlerimi saklıyorum bu bedendeki her kıyafetime gireceğim çok az kaldı alışverişte her 40 beden kıyafet çık oturduuuuu üstüme yaaa çok mutluyum
Herkese sonsuz saygım var ben maalesef 11 yıldır oruç tutamıyorum sabah 07.30 içilmesi gereken hashimato ilacım var çok üzülüyorum aslında tutamadığım için
Sabah 2 bardak sirkeli şu
Yeşil smothie detoks
Sabah kahvaltisi:
Glutensiz yulafli yoğurt
Ara öğün:
Nescafe
Espresso
Öğle Yemeği:
Salata
Ara öğün:
1 Elma
Yeşil çay
Akşam Yemeği:
Cacık
Su 4 litre oldu çok şükür .
SPOR:
Leslie 1 saat 60×3= 180 puan
Lesli 30 dakika 30×3 90 puan
1 saat ev temizliği 60×5 300
Toplam 570
1 saat temizlik 50 puan toplam puan 320Sabah 2 bardak sirkeli şu
Yeşil smothie detoks
Sabah kahvaltisi:
Glutensiz yulafli yoğurt
Ara öğün:
Nescafe
Espresso
Öğle Yemeği:
Salata
Ara öğün:
1 Elma
Yeşil çay
Akşam Yemeği:
Cacık
SPOR:
1 saat ev temizliği 60×5 300
Toplam 570
Sabah 2 bardak sirkeli şu
Yeşil smothie detoks
Sabah kahvaltisi:
Glutensiz yulafli yoğurt
Ara öğün:
Nescafe
Espresso
Öğle Yemeği:
Salata
Ara öğün:
1 Elma
Yeşil çay
Akşam Yemeği:
Cacık
SPOR:
1 saat ev temizliği 50 puan toplam 320 puan
Hiç acıkmadım desem yeridir sitene doyuruyor aralarda kahve içince tok tutuyor şekerimAç bir üye görüyorum şu an :)
Süper tebrik ederim vallahiOleýyyyýyyyyyyyyyyy kırk beden olmuşum ben kızlar kırk beden pantolon çık diye oturdu üstüme 50 bedendim ben bu arada 50 bedenden 40 bedene düştümhatta söyle söyleyeyim ben eskiden 38 beden olduğum eski kıyafetlerimi saklıyorum bu bedendeki her kıyafetime gireceğim çok az kaldı alışverişte her 40 beden kıyafet çık oturduuuuu üstüme yaaa çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?