Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam kizlar..nasilsiniz..bugün pazartesi kontrol tartilma günü..bende tartildim sadece 100 gram eksideyim...çok emek vermeme rağmen çok az bir sonuç..ben en iyisi sadece Cuma günleri tartilayim..motivasyonum düşmesin..nasil olsa liste dişindayim.

Günaydın canlar

Cuma 67.4
Pazartesi 66.2
Fark 1,2 gr
Waooww harikasın
Spordan ciktim leslie 1 saat 5 mil yaptim. Öğleden sonra saat 15.00 da tekrar 1 saat yapicam sporu arttırmaya karar verdim kizlar
İsabetli bir karar çok iyi olur
Motivasyon un düşmesin hic duraklamalar olur. Kaldıki cumadan bugüne çok az gün var. Olabilir sıkma canını devamm son gaz

Tartım yine aynı değişen hiçbir şey yok.
Hayır bundan 2 yıl öncesinde 55 kiloydum ve yıllarca 53-55 arasında kaldım. Evlendim basladim kilo almaya ama veremiyorum ya.
Ama Pcos filan çıktı ben de , şuan 68.5 filanim 2 aydır regl olmuyorum...
Ay delircem sanırım. Motivasyon filan da kalmadi.

ramazanla birlikte inşallah ben de menü yazmaya başlarım. çok amin
İnşallah massallah yok menü bekliyoruz
İnanırmısın hiç bu sonucu beklemiyordum sürpriz oldu bana da ramazanda almayız inşallah
Emek veren mutlaka karşılığını alıyor canım inan şaşırma hiç. Almayız inşallah ya gene yarım saatte olsa yürüyüş yapmak. Laizm oruçluyken. Yoksa wcye zor çıkarız tek öğünle. Biz sahur yapmıyoruz
Ben de baklava yiyim o zaman belki biraz daha veririm
Tövbe deeee sakin aman. Ben kötü örnek bakma ben şeker ilacı içiyorum o kurtarıyor beni yoksa veremezdim inan baklavayla
İnanki ben halimden çok memnunum. Yavaş yavaş tekrar kilo almaya başlayınca gene insülin im çıkacak diye diyet yapıyorum. Yani anlatmak istediğim sağlığını tehdit ediyor ise bu kiloyu vermek zorundasın yapacak başka birseyin yok. Baska bir seçenekte yok. Oyuzden modun düşse de kalksada vericeksin pko zaten sadece kiloya dayalı bir şey. Mutlaka vermelisin Bi 10 kilo. Sonra regl düzene girecektir.

Tartim 81,4 resim yuklenemedi.
Rakami begenmedim,oldukca dikkatliyim aslinda,aynen devam,sonuc sabirda,yolumuz uzun,sonu mutluluk insallah
Canim benim de telefondan resim yuklenemiuor. ben cektigim fotonun ekran goruntusunu aliyorum o zaman yüklüyor, belki sende de işe yarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…