Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın:))1 haftalık aradan sonra pilatesime başlayabildim nihayetNesfitle kahvaltı var sırada:)
ne güzel bir meslek. ne öğretmenisin canımAynen katılıyorum ve hemen kısaca bahsediyorum kendimden.27 yaşındayım,öğretmenim,İstanbulda yaşıyorum.1,5 yıllık evliyim,çocuğum yok.En özet şekli bu sanırım:))
röntgenci ee:):):):):)Hemen bende anlatayım 24 yaşındayım,radyoloji teknikeriyim (röntgenci yani),sözlüyüm ve istanbul-anadolu yakasından katılıyorum yarışmaya
Bugün niyetliydim akşam 1 kaşık turşu kavurma,1 kaşık domates yemeği,2 kaşık nohut yemeği,1 dilim ekmek ve 3 adet un helvası yedim
yasını 30 görünce sasırdım göstermiyorsunMerhaba kizlar, ben de kendimi anlatayim kisaca.. 30 yasindayim, evliyim, 22 aylik bir oglum var ve finans uzmani olarak calisiyorum.. Dogumdan sonra sut yapicam diye yedim de yedim, sanirim mide oyle bir genislemiski daha kendime gelemedim :))
Ilk hamile kaldigim kiloya inip ikinci cocugu yapmak istiyorum allah izin verirse, benim aslinda en onemli motivasyonum bu artik o yuzden geri donus yok!! :)):26:
düşersin bacım sende bu azim varkenbende kendimi tanıtayım
30 yaşındayım. 22 aylık oğlum var muhasebe müdürüyüm. frangiye katılıyorum süt uğruna yedim yedim süt oldumu hayır olmadı yediğimle kaldım uzun süre hormon ilaçları kullandım ve ilaçlar sayesinde çok kilo aldığım ve kilolu birşekilde hamile kaldım 60 kgya düşsem dünyalar benim olacak.
niyeeeeeeeeekineeeeeeeeeeegünaydın
bu ara diyet yapamıyorum ve yiyiorum beni takımdan çıkartırmısınız kızlar rica etsem
ne tesadüf beniimde kızım 22 aylık rekor kırarak hamilelikte 30 kg aldım 30unuda verdim
ev hanımıyım 26.bucuk yasındayım
ohhh ne güzell... evde olsam da ben de sabahları pilates yapsam keşke..
ne güzel bir meslek. ne öğretmenisin canım
Selam kızlarrrr........
sabah : yarım çizi
ara : 1 mandalina
öğle: 2 kepçe mercimek çorbası
ara : bir avuç badem, 7-8 adet çubuk kraker
akşam : 1 porsiyon ketçaplı ve mayonezli makarna ( çok uzun zamandır yemiyordum,ödüllendirdim kendimi ),5-6 adet üzüm
Dahada bişe yemem bugün böyle kapanmıştır arkadaşlar