Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın kızlar

akşam yediklerimi yazayım hemen size

1 kase çorba
1 tabak patates yemeği
1 dilim ekmek

sabah yine geç kaldım

1 tane simit yedim

bende kendimi tanıtayım

30 yaşındayım. 22 aylık oğlum var muhasebe müdürüyüm. frangiye katılıyorum süt uğruna yedim yedim süt oldumu hayır olmadı yediğimle kaldım :KK53: uzun süre hormon ilaçları kullandım ve ilaçlar sayesinde çok kilo aldığım ve kilolu birşekilde hamile kaldım 60 kgya düşsem dünyalar benim olacak.

Günaydın:))1 haftalık aradan sonra pilatesime başlayabildim nihayet:KK76:Nesfitle kahvaltı var sırada:)

günaydın

bu ara diyet yapamıyorum ve yiyiorum beni takımdan çıkartırmısınız kızlar rica etsem

sabah : 1 adet tost
ara: çeyrek armut
öğle:yarım çay bardağı yoğurt ,1 kepçe kabuska ymği
ara : 2 dilim ekmek ve biraz mevsim salatası-7-8 adet çizi:KK25:

sabah
bir haşlama yumurta
biraz bal ve ceviz
peynir, bir dilim ekmek

öğlen
yağsız kaşarlı tost

akşam
bir tabak makarna ve yoğurt
ve meyve
biraz da fındık :KK56:

ben de yediklerimi yazayım

sabah: nescafe
kahvaltı: tam buğday ekmek, peynir, domates, zeytin ezmesi
öğlen: çorba, bezelye, cacık
akşam: çorba, ızgara köfte, yoğurt, salata...

oğlum yeni uyudu, ben de yatıyorum.. iyi geceler kızlarr.

Aynen katılıyorum ve hemen kısaca bahsediyorum kendimden.27 yaşındayım,öğretmenim,İstanbulda yaşıyorum.1,5 yıllık evliyim,çocuğum yok.En özet şekli bu sanırım:))
ne güzel bir meslek. ne öğretmenisin canım
Hemen bende anlatayım 24 yaşındayım,radyoloji teknikeriyim (röntgenci yani),sözlüyüm ve istanbul-anadolu yakasından katılıyorum yarışmaya :KK16:

Bugün niyetliydim akşam 1 kaşık turşu kavurma,1 kaşık domates yemeği,2 kaşık nohut yemeği,1 dilim ekmek ve 3 adet un helvası yedim:KK34:
röntgenci ee:):):):):)
Merhaba kizlar, ben de kendimi anlatayim kisaca.. 30 yasindayim, evliyim, 22 aylik bir oglum var ve finans uzmani olarak calisiyorum.. Dogumdan sonra sut yapicam diye yedim de yedim, sanirim mide oyle bir genislemiski daha kendime gelemedim :))
Ilk hamile kaldigim kiloya inip ikinci cocugu yapmak istiyorum allah izin verirse, benim aslinda en onemli motivasyonum bu artik o yuzden geri donus yok!! :)):26:
yasını 30 görünce sasırdım göstermiyorsun:KK12:
bende kendimi tanıtayım

30 yaşındayım. 22 aylık oğlum var muhasebe müdürüyüm. frangiye katılıyorum süt uğruna yedim yedim süt oldumu hayır olmadı yediğimle kaldım :KK53: uzun süre hormon ilaçları kullandım ve ilaçlar sayesinde çok kilo aldığım ve kilolu birşekilde hamile kaldım 60 kgya düşsem dünyalar benim olacak.
düşersin bacım sende bu azim varken
günaydın

bu ara diyet yapamıyorum ve yiyiorum beni takımdan çıkartırmısınız kızlar rica etsem
niyeeeeeeeeekineeeeeeeeeee:KK47:

ne tesadüf beniimde kızım 22 aylık:KK53: rekor kırarak hamilelikte 30 kg aldım 30unuda verdim:KK9:
ev hanımıyım 26.bucuk yasındayım:KK53:

ne tesadüf beniimde kızım 22 aylık:KK53: rekor kırarak hamilelikte 30 kg aldım 30unuda verdim:KK9:
ev hanımıyım 26.bucuk yasındayım:KK53:

haa haa :KK52: ciddenmi senindemi kızın 22 aylık nekadar büyük bir tesadüf :KK52: ev hanımısın demekki düne kadar değildin ama :KK53: 26,bucuk yaşa bak bee ben aslında 30, bucuğumda düz 30 diyorum :KK53:

Akşam yediğimi yazayım size

1kase çorba
2 tane dolma
1 dilim ekmek

bu sabah yine geç kaldığımdan kahvaltı yapamadım
1 tane simit yedim :18:

Merhaba kızlar,
Ben de 29 yaşındayım deniz taşımacılıgı alanında calısıyorum .
Anadolu yakasında oturuyorum.
1,5 sene once 60 kg olarak basladıgım evlilik hayatıma su sıralar 71 72 kg aralıgında devam ediyorum :)))
Yavastan bebek sahibi olma zamanı geldiginden kendimi saglıklı beslenme ve spora vermis durumdayım daha tartıda cok etkisini goremiyorum ama sabır sabır diyorum.
Yediklerime gelirsek
Pazartesi :
Sabah :Kepekli domatesli beyaz peynirli Tost
Oglen : Patlıcan musakka - bulgur - yogurt
Aksam : Izgara tavuk ve bilumum ızgara sebze ( sogan - domates - biber - ananas ( ızgarası cok lezzetli oluo tavsiye ederim )
nerdeyse 2 saat spor
50 dk yurur gelirim dedim
spor hocası yeter artıkkk sadece yuruyup kacmak yok dedi
10 dk ısınmak icin yürüdükten sonra 1 saat aletli ve aletsiz cesitli fitness hareketleri ile canıma okudu yetmedi simdi de 40 dk daha yuruyeceksin dedi hala agrıyor her tarafım .)
Salı:
Sabah: Dardanel in hazır sandviclerinden yemek zorunda kaldım yanına cay
Oglen : Karısık zeytinyaglı tabagı
Aksam Corba + Biftekli Salata

Bu aksam gene spor gunum haftada 3 verdi simdilik ocak ayına kadar boyle devam edicekmisim .

öğlen menümü yazayım hiçbişey yiyemedim menüyü beğenmedim çünkü
1 dilim ekmek
3 kaşık çorba
bol yoğurt meyve suyu

aslında şu ekmeği kessem süper olacak ama yine yemeye başladım

Hiçkimsecikler yok

2 tane mandalina yedim

akşam menüm

sınırsız balık ve salata off süper offf :KK53:

Selam kızlarrrr........

sabah : yarım çizi
ara : 1 mandalina
öğle: 2 kepçe mercimek çorbası
ara : bir avuç badem, 7-8 adet çubuk kraker
akşam : 1 porsiyon ketçaplı ve mayonezli makarna ( çok uzun zamandır yemiyordum,ödüllendirdim kendimi :KK9: ),5-6 adet üzüm
Dahada bişe yemem bugün böyle kapanmıştır arkadaşlar :KK49:

ne güzel bir meslek. ne öğretmenisin canım

teşekkür ederim canım,sınıf öğretmeniyim 2. sınıfları okutuyorum bu yıl:))söylemeden geçemeyeceğim 30 kg büyük başarı tebrik ederim :nazar:ben bide anne olsam iflah olmaz bi tombik olurum kesin:KK53:

Selam kızlarrrr........

sabah : yarım çizi
ara : 1 mandalina
öğle: 2 kepçe mercimek çorbası
ara : bir avuç badem, 7-8 adet çubuk kraker
akşam : 1 porsiyon ketçaplı ve mayonezli makarna ( çok uzun zamandır yemiyordum,ödüllendirdim kendimi :KK9: ),5-6 adet üzüm
Dahada bişe yemem bugün böyle kapanmıştır arkadaşlar :KK49:

Ödülü hak etmişsin bence,10 kiloyu ne kadar zamanda verdin canım?

X