Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Allah yardımcınız olsun canım Allah cektirmesin bu durumda

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip etsin inşallah. . . . Aminnn

Gece pek uyku tutmadı ama yinede 08.00de uyanabildim Daha doğrusu evdekiler yatagimi istilag ettiler bende en son büyük kızı kovalarken kalktım Ufakligi eşim okula götürürken 19 yaşındaki kazık yanıma yattı ama eli ayağı rahat durmadı en son senin Ananı diye kovaladim nasıl gülüyor kaçarken uyuma işte ne olacak diye

banuşum menün çok güzel

Sağ olasın Ayşem ♡♡♡♡
İnşallahbundan sonra hep böyle

Rabbim yar ve yardımcınız olsun ♡ şu mübarek günün hürmetine vakti geldiyse cektirmesin vakti varsa da acil şifalar versin

Geçen hafta 80.7
Bu hafta 82.6
Fark –1.9
Yüzde –2.35
Sanırım sonuncu olucam bu hafta. Sonuncuların cezası neydi

Canım kabizliktandir o artı bence haftaya fazlası gider ♡ Moral bozmak yok

Biz yarişmaci olarak sanirim çok rahat takiliyoruz kaptanlarda yorulup bikiyorlar..veya sağlik sorunlarindan dolayi devam edemiyorlar....kusura bakmayin kizlar ama aramizda hala yüzdesini yapmayanlar hatta nekadar arti veya eksi yazmayanlar var..bugün kilom bukadar..yazip işin içinden çikiyorlar..bazen moni kaptana yardimci olmak için listeye ara sira ben el atiyorum...ve bi hayli zamanimi aliyor ..bi önceki listeye bakip nekadar arti nekadar ekside diye birde ayri ayri yüzdeleri hesapliyorum..kaptanlarin zamanindan emeğinden çalmayalim mümkün olduğunca fazla yük olmayalim derim ben kul hakki diye birşey var..hetkezin işi gücü eşi çocuklari sorumluluklari var....yoksa bir zaman gelecek bütün takimlar kapanip böyle kilo verme yarişmasi dahi kalmayacak...her yarişmaci listeye yüzdesini artisini eklesin bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…