- 18 Mart 2018
- 30.992
- 123.652
- 598
- 35
Listeye alınma süreni uzatırsınGeçen hafta 80.7
Bu hafta 82.6
Fark –1.9
Yüzde –2.35
Sanırım sonuncu olucam bu hafta. Sonuncuların cezası neydi
Çok geçmiş olsunSelam kızlar. Her akşam yazmaya vakit ayıramayacağım artıkmoni
Kayınvalidemi hastaneye kaldırdık. Ölüm döşeğindeben de yemeye dikkat edemiyorum. Yine görüşürüz inşallah. Hepinizi öpüyorum
Listedeyim ya canım. 2 gündür wc de yok onun da etkisi varListeye alınma süreni uzatırsın
Bence cok erken tartıldın, bir saat bekle tekrar tartıl
Geçmiş olsun arkadaşlmSelam kızlar. Her akşam yazmaya vakit ayıramayacağım artıkmoni
Kayınvalidemi hastaneye kaldırdık. Ölüm döşeğindeben de yemeye dikkat edemiyorum. Yine görüşürüz inşallah. Hepinizi öpüyorum
Allah yardımcınız olsun canım Allah cektirmesin bu durumdaSelam kızlar. Her akşam yazmaya vakit ayıramayacağım artıkmoni
sağlikli bir yemek tarifi yazmalisin ..ayriyeten arti kilon neden oldu onu itiraf etmen gerekecekGeçen hafta 80.7
Bu hafta 82.6
Fark –1.9
Yüzde –2.35
Selam kızlar. Her akşam yazmaya vakit ayıramayacağım artıkmoni
Anne kolay mı? Ama yatalak kalsa hergünü acı içinde kıvranarak geçirse vücudunda tamir olunmayacak yaralar açılsa ve herşeye çaresiz kalsanız. Rabbim ölümünde hayırlısını versinSağ olun kızlar. Çok üzgünüm. Eşimi nasıl teselli edeceğimi bilmiyorum
NiyekiKızlar 3. takım ve 12. takım kapanıyor
Bilmiyorum tamNiyeki
banuşum menün çok güzel
Selam kızlar. Her akşam yazmaya vakit ayıramayacağım artıkmoni
Geçen hafta 80.7
Bu hafta 82.6
Fark –1.9
Yüzde –2.35
Biz yarişmaci olarak sanirim çok rahat takiliyoruz kaptanlarda yorulup bikiyorlar..veya sağlik sorunlarindan dolayi devam edemiyorlar....kusura bakmayin kizlar ama aramizda hala yüzdesini yapmayanlar hatta nekadar arti veya eksi yazmayanlar var..bugün kilom bukadar..yazip işin içinden çikiyorlar..bazen moni kaptana yardimci olmak için listeye ara sira ben el atiyorum...ve bi hayli zamanimi aliyor ..bi önceki listeye bakip nekadar arti nekadar ekside diye birde ayri ayri yüzdeleri hesapliyorum..kaptanlarin zamanindan emeğinden çalmayalim mümkün olduğunca fazla yük olmayalim derim ben kul hakki diye birşey var..hetkezin işi gücü eşi çocuklari sorumluluklari var....yoksa bir zaman gelecek bütün takimlar kapanip böyle kilo verme yarişmasi dahi kalmayacak...her yarişmaci listeye yüzdesini artisini eklesin bence ..Bilmiyorum tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?