Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendim yaptım canımHerkese herşeyi söyleme yamuluyon sonra
Benimde katkım yok ama ilk haftadan kaçamıyorum
Hazır çiğ köfte yasak değil mi?
Kendin mi yaptın?
Elhamdülillah iyiyim, mide gurultulu 2 hafta geçirdim, kaldı 1 hafta.iyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Aynen öyle Deniz'cim, aç kalınarak kilo verilmez.Selam kızlar
Yarin tartıda en güzel eksiler sizin olsun. Bazı menülerde öğlen öğünü yoktu sanki. Yarın Cuma olduğu için böyle tercih ettiniz belki. Ama az yemek başta bir çözüm olsa da sonra su içsem yarıyor dediğimiz bir metabolizmAmız oluyor maalesef..
iyiyiz, sen nasılsıniyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Benimki farklı bir yöntem, zaten yemek yemeyi sevmedigim için iyi geliyorSelam kızlar
Yarin tartıda en güzel eksiler sizin olsun. Bazı menülerde öğlen öğünü yoktu sanki. Yarın Cuma olduğu için böyle tercih ettiniz belki. Ama az yemek başta bir çözüm olsa da sonra su içsem yarıyor dediğimiz bir metabolizmAmız oluyor maalesef..
Bende bu farklı yönteme uymaya çalışıyorumBenimki farklı bir yöntem, zaten yemek yemeyi sevmedigim için iyi geliyor
Herkesin bünyesi farklı sonuçta. alışkanlıklarımız zevklerimiz de menülerde etkili oluyor dediğin gibi. Mesela ben bugün senin menünü yeseydim yarın belki artıydım, ama kesinlikle şu an ciddi açtım :)Benimki farklı bir yöntem, zaten yemek yemeyi sevmedigim için iyi geliyor
Afiyet olsun.. bol su bol temizlik demek vücut için :)Karnım gurulduyor. Bugün hiç su içmediğimi fark ettim. Şimdi içiyorum
Şimdi içiyorum canımAfiyet olsun.. bol su bol temizlik demek vücut için :)
Çok geçmiş olsun rabbim yardımcınız olsunSelam kızlar. Her akşam yazmaya vakit ayıramayacağım artıkmoni
Kayınvalidemi hastaneye kaldırdık. Ölüm döşeğindeben de yemeye dikkat edemiyorum. Yine görüşürüz inşallah. Hepinizi öpüyorum
Allah yar ve yardımcınız olsun canım.Selam kızlar. Her akşam yazmaya vakit ayıramayacağım artıkmoni
Kayınvalidemi hastaneye kaldırdık. Ölüm döşeğindeben de yemeye dikkat edemiyorum. Yine görüşürüz inşallah. Hepinizi öpüyorum