- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Canini sikma..ayni aptalliği bende yaptim defalarca...ama busefer son olacak inşallah...busefer daha bilinçliyim...öğrendimki vücüdumuzaki toksinlerden kurtulmadikca nekadar kilo versekte faydasiz..bize verilen kilolari tekrar aldiran aslinda biz değiliz..toksinler bedenimizde sinsice yerleşen zararli bakterilermiş...onlari temizlemek içinde Ahmet Apa beyin perhizini uygulamaktan başka çarem yok...yoksa yine okadar emeklerim boşa gidecek biliyorum..O perhizi sadece bikaç hafta uygulamama rağmen şimdiden çikolatadan tiksindim..kokusu bile rahatsiz ediyor artik..seviyeleri sonuna kadar yapmiş olsam demekki daha çok sağliksiz yiyeceklerden tiksineceğim...Evet şimdi birde unutmadan utana sikilada olsa bildirimi de yapayım
Malum başa sardımverdiğim tüm kilolar geri geldi hatta az fazlasını bile bir ara gördüm
Pazartesi 125.7 kg
Bugün 124.5 kg
Giden 1.2 kg ♡
Şu aptalligima doymamayim ne güzel vermiş ken hastalıkları bahane edip yine öküz gibi yedim zamanında ( yemedim desem yalan olur ) inşallah bundan sonra hep eksi görürüm de şu 2li rakamları tekrar en kisa zamanda görüşmek görürüm
Niye acabaKızlar 3. takım ve 12. takım kapanıyor
Canini sikma..ayni aptalliği bende yaptim defalarca...ama busefer son olacak inşallah...busefer daha bilinçliyim...öğrendimki vücüdumuzaki toksinlerden kurtulmadikca nekadar kilo versekte faydasiz..bize verilen kilolari tekrar aldiran aslinda biz değiliz..toksinler bedenimizde sinsice yerleşen zararli bakterilermiş...onlari temizlemek içinde Ahmet Apa beyin perhizini uygulamaktan başka çarem yok...yoksa yine okadar emeklerim boşa gidecek biliyorum..O perhizi sadece bikaç hafta uygulamama rağmen şimdiden çikolatadan tiksindim..kokusu bile rahatsiz ediyor artik..seviyeleri sonuna kadar yapmiş olsam demekki daha çok sağliksiz yiyeceklerden tiksineceğim...
Ben baktim biraz o takimdaki kapanma sebeplerine....benim bi önceki yazdiğim mesaj da özetledim az çok sebebiniNiye acaba
Anladım canım, oysaki kapanmasaydı kaç kişi nasiplenirdi, yazık olmuş......z
Ben baktim biraz o takimdaki kapanma sebeplerine....benim bi önceki yazdiğim mesaj da özetledim az çok sebebini
Olacak canim ..tabi nefsimizede hakim olmamiz şart...o beynimizi yönlendiren zararli bakterilerden kurtlulalim gerisi daha kolay olacak inşallahBende biraz uymaya çalışıyorum eksikler olsa da ama dediğin gibi tatlı isteyim yok oldu bir kaç gündürçok şükür
Tam olması gereken şekilde yaparsam daha da faydası olur inşallah ♡
......z
Ben baktim biraz o takimdaki kapanma sebeplerine....benim bi önceki yazdiğim mesaj da özetledim az çok sebebini
Tünaydın herkese,
geçen cuma 88 kilo ile başlamıştım, şimdi 87,1 kiloyum
-900 gr.
ancak hedefim olan 86,5'a ulaşamadım.
Güzel bir yüzde gelecek sanki :)Evet kızlar, bende tartıldım.
Yüzde hesaplamayı tekrar anlatırsanız kilomuda, yüzdemide yazıyım.
(Geçmiş kilon– şimdiki kilon)/geçmiş kilo*100Evet kızlar, bende tartıldım.
Yüzde hesaplamayı tekrar anlatırsanız kilomuda, yüzdemide yazıyım.
Banuş merhaba canım. Öncelikle -1.2 için tebrik ederim. Kendine sitem etmişsin yürüdüğün yolu bir kere daha yürümek zorunda kalacağın için. Çok haklısın.. hepimizin ortak hatası bu sanırım. Ama ne olursa olsun daha önce yaptığın gibi bir kere daha vereceksin. Bu kez arkana hiç bakmadan, 2 Li rakamlarda demirlersin umarım. Hatta öyle olsun ki, ikili rakamların üstleri bile sana tuhaf gelsin, kilo aldım hemen vermeliyim hissi yaratsın :)Evet şimdi birde unutmadan utana sikilada olsa bildirimi de yapayım
Malum başa sardımverdiğim tüm kilolar geri geldi hatta az fazlasını bile bir ara gördüm
Pazartesi 125.7 kg
Bugün 124.5 kg
Giden 1.2 kg ♡
Şu aptalligima doymamayim ne güzel vermiş ken hastalıkları bahane edip yine öküz gibi yedim zamanında ( yemedim desem yalan olur ) inşallah bundan sonra hep eksi görürüm de şu 2li rakamları tekrar en kisa zamanda görüşmek görürüm
Tebrikler canım..
Teşekkür ederimGüzel bir yüzde gelecek sanki :)
Verdiğin kiloyu, geçen haftaki kilona bölüp 100 ile çarpıyorsun canım.
Teşekkür ederim canım(Geçmiş kilon– şimdiki kilon)/geçmiş kilo*100
Banuş merhaba canım. Öncelikle -1.2 için tebrik ederim. Kendine sitem etmişsin yürüdüğün yolu bir kere daha yürümek zorunda kalacağın için. Çok haklısın.. hepimizin ortak hatası bu sanırım. Ama ne olursa olsun daha önce yaptığın gibi bir kere daha vereceksin. Bu kez arkana hiç bakmadan, 2 Li rakamlarda demirlersin umarım. Hatta öyle olsun ki, ikili rakamların üstleri bile sana tuhaf gelsin, kilo aldım hemen vermeliyim hissi yaratsın :)
Malesef bende öyle, oysaki 64, 900 e düşüp mezun olmuştum bileİnşallah bundan sonra dediğin gibi 2li rakamlara inip hep daha aşağı görürümDediğin gibi aynı yolu tekrar yürümek beni kizdiran ama sonuçta daha evvel yaptım ve yine yapabilirim Pes etmek yok ♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?