Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ayyyyy bayılıırııım ama waffle her yeri çikolata yani diyette 1-2çatalı geçerse iş kötü

Ben p.tes8 baslicam yarin kahvaltiya misafirim var okdr az yiyemem :))
Ruzgarda bazen oyle yapiyo kafayi yiyorm ozmn

Ton baligi yitosunuz ama nasil yapiliyo biliypmusunz bu metal kaplarda olanlar bnm kardesm canakkalede okuyo tam karsilarnda fabrikasi var bi lackere bakmis abla sakin yeme baliklari koyduklari kutular hep pasli icindede adamlar cizmeleriyle geziyo dedi ben biraktm yemeyi ondn snra

@erigim iyiyim tatlım bende.. Akşam yemeği peynirli salata yaptım :)
Ohhh afiyet olsun canım doyurucu oluyor
ayyyyy bayılıırııım ama waffle her yeri çikolata yani diyette 1-2çatalı geçerse iş kötü
Hiç sevmediğimi için çok ağır geliyor bana
malesef canım çoğu yer öyle firma ile de alakalı olsada mesela ayran fabrikalarında adam atletiyle giymiş çizmeleri ter ter ayranın içinde geziyo
Salcalar en kötü domateslerden kalitesiz urubden yapılıyor yok öyle özenle seçtik olayı
Biliyorsunuz son gundem salam sosisin yanısıra sucukta sigara ile eşdeğer kanserojen urun olarak belirlendi

Aynen oyle ne yicez cocuklara ne yedircez hicbise saglikli degil. En iuisi yapabildigimizi evde yapmak salcayi yogurdu ekmegi

Aynen oyle ne yicez cocuklara ne yedircez hicbise saglikli degil. En iuisi yapabildigimizi evde yapmak salcayi yogurdu ekmegi
Ekmek yoğurt tmmda peynir salça çok tehlikeli evdede çok dikkat etmek gerek tarhana yaptım dolaba balık koydum çabuk geçiyor vakti kefir yoğurt peynir ev yapımı zeytini akrabanın zeytinliginden getirtti yağışa ama ya diğerleri yumurtayı bi yerden alıyorum geçen tavukta istersen getirirdim dedi bakalım birde tavuğunu denetim

Menu çok saçma oldu
Sabah
Kahve
1.5yumurta
Yarım dlm ekmek

Öğle
6kofte
Salata

Ara
2tanebonibon
1etiform kraker(120cal)

Aksamyok canım istemedi yemedim acikirsamyogurt yadasut olur
Spor:30dk yuruyebildik çok rüzgar vardı hastalığı yeni atlatmışken abartmayalim dedim
Su:valla ben çok iciyorum bir damacana bana beş gün gidiyor

İyi akşamlar biraz dışarı cıktım anca geldim.
Sporum harikaydı 1 saat cardio yaptım.

Kahvaltı
1 yumurta
1 dlim ekmek Beyaz peynir sürdüm üstüne

Ara
1 activia

Akşam
makarna ve yogurt

Ara
1 mandalina
Yarım elma

makarna sossuzsa sağlıklı bence yoğurt ve makarna ama bence diyetisyenleri bilmem

sabah:
1kase yoğurtlu haşlanmış buğday nohut

öğle:
1kase yoğurtlu haşlanmış buğday nohut
1kase türlü

2kupa yeşil çay ve bir avuç leblebi zamanları farklı

spor: leslie 3miles/şimdi yapıcam
su: 2-3lt çayları saymazsak
kalori 400ancak var ama başka sağlıklı bişe yoktu evde bir hafta yediğim hamur işleri yeter börekleri yemedim 20 gün sonra

Ayran detoksundaki corbamı?

Iyi geceleeerrrr .menum birazcik sacma oldu.
Sabah
1 nescafe
Ogle
6 adet kofte
Azcik piyaz
1 dilim ekmek
Ara
8 9 ceviz
Ara
Ceyrektn az simit borek
Aksam
1 buyuk armut
2 fincan yesilcay
2 lt ye yakin su
Yaklask 1 saatlik yuruyus

@erigim ara ara girp ciktim...artik biraz daha duruldum annemler geldiler nihayet cok mutluyum ama hala siskoyum orasi ayri konu neyse bugün 1.11 baslangic olsun...menülerimle burda olacagim insallah...vallah kusura bakma @erigim cuma ben okula gittim geldim evi topla yemek yap ise kostum gec ciktim...bugünde annemlerle kahvalti filan derken onlarla vakit gecirdim aksama dogruda ben ise gittim..yaklasik 50 dakka anca oldu ben geleli Mevlam bereketini versin insallah.

sadeydi yoğurt döktüm ama 1 tabak yedim işte. Ya karbonhidrat keşke yedikçe zayıflatsa
Bir tabak mi ooo 8kasik etse ki en az 4dlm ekmek yemissin akşam aksam30dk yuruyus ceza
Bir haftadır borek yemek için mi izin al-Din sen bakiyim
Iyi geceleeerrrr .menum birazcik sacma oldu.
Sabah
1 nescafe
Ogle
6 adet kofte
Azcik piyaz
1 dilim ekmek
Ara
8 9 ceviz
Ara
Ceyrektn az simit borek
Aksam
1 buyuk armut
2 fincan yesilcay
2 lt ye yakin su
Yaklask 1 saatlik yuruyus
Ceyrekten az simit mi borek mi simitten borek mi
amin gözün aydın hadi artık Cansu oyalanma bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…