- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
Daha o kadar olmadık cnm.o yolda ilerliyoruz hayırlısıylaEki Görüntüle 1673863 Dubleler dublelerrrr
Bir tabak mi ooo 8kasik etse ki en az 4dlm ekmek yemissin akşam aksam30dk yuruyus ceza
Bir haftadır borek yemek için mi izin al-Din sen bakiyim
Ceyrekten az simit mi borek mi simitten borek mi
amin gözün aydın hadi artık Cansu oyalanma bitti
Tmm canım eliff eliff katılımını artir elif msj sayıyor artık eliffGunaydinnnnn kizcelerrr
@erigim milfoyden simit seklnde borek yapmstm onn ceyregni yedm(kucuktu)
İşte izinli olunca rehavet oluyorhayııır onlar planda yoktu
Amanın Amanın darısı bizim başımıza aminnnngünaydıın benim için geri sayım başladı
son 19gün 49.5kg/şaka gibi dimi daha cuma günü 50.7yken sanırım o sıkıcı dönemi atlattım
sabah:
1kase sütlü müsli
1 çubuk kraker/baharatlı
@erigim Tatillerde diyet yapmak ayrı bir zormuş ya
ona sıra gelmedi daha ders yapıyorum ben ama diğerlerinden hiç ses çıkmıyor kesin spordalardırKimsecikler yok burda spor yapiyosunz dimiiiiii
Öyle ama pes etmek yok@erigim Tatillerde diyet yapmak ayrı bir zormuş ya
Cansu bizimde kıtlıklar takılacak onları da hallediverTünaydinlar hepinize almanyada saatler 12.30 ben anca kalkabiliyorumpotterhead aktiv bir üye olarak görmek ne kadar güzelmis kahvalti edip sonra araba tekeri degistirmem gerek ardindan sporumu yaparim insallah
Hadi bakalım yarın start veriyoruzSelam kizceler
bugun cok keyifliyim nedenseeeAllah daim etsin
hayatimda hersey yolunda bitek namazlari cok aksatiyorum bu canimi sikiyobide diyet yaparken kacamak yapmak canimi sikiuo
dunku menumu yaziyorum hmn
sabah
2 haslankis yumurta
1 domates
1 kk peynir
biraz tulum peyjiri
5 6 zeytin
2 kepek ekmegi
ogle
bisr yemedm heralde hatirlamiyorum
aksam
4 yk paates yemegi
bi kase yogurt
yemekden sonra arkadasa gittik orda 1 catal kek 1 tane sarma aldim ayip olmasin diye yani yoksa canimin istedgnden degil
2 lt su
20 dkk kalca basen bacak eritme egz.
aralarda 1 sutlu turk kahvesi 1 avuc ceviz
yarindan itibaren 25 gunluk eiyet listesine basliyorum haydi hayorlisi
oy kullan annemlrre git oy sonuçları eve gel kuzeyi uyutur şimdi ütü yapiyorumKimsecikler yok burda spor yapiyosunz dimiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?