- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
Aslında Azcik dışını doksan basarirsin senben hedefi koydum bu 2hafta her gün spor yapcam artık uykudan kısmam gerekecek sanırım 20günde 2kg vermem gerek 3haftadır 49u göremedim doğum günüm yaklaşıyor ödül 48kg oluncaydı
Kahvaltıyı geç mi yaptın canım genelde ben geç yapınca menü böyle oluyorGunaydin kizlaarr
dunku menumu yazim hemen
sabah
Omlet
1 domates
1 kk peyn8r
2 catal tulum peyniri
7 8 zeytin
ogle
Yok
aksam
4 yk ispanak
3 yk bulgur pilavi
bi kase ypgurt
1.5 lt yogurt
1 km yuruyus
Günaydınn kızlarr.
Dün kü menüm;
Sabah: simit
Öğlen: sebze çorba, etli patates,2 kaşık ezme,yoğurt
Akşam: 1 kepçe mercimek çorba, 1 kepçe nohut, 3 köfte , 1 kaşık tavuk sote, 1 kaşık mantı (kuzenim yemeğe davet etmişti hepsinin tadına bakmak zorunda kaldım, bide 8 de yemeğe oturduk bayağı da acıkmıştım)
45 dakika yürüyüş ve kardeşimle spor..
Günaydın canım akşam fazla olmuş evet ve geç olmuş .site neydi canım inan hatirlayamadim sık kullanılanlara ekleyim söylede@erigim canım sana bi diyet sayfası demiştim ya arada oraya baksana gerçekten çok faydalı bilgiler var orada. Ben pazartesi bakıp hızlandırmak için bikaçını deneyeceğim.
Birde canım iyileşti mj
çıkma çıkma ne çok künefe yiyorlar Sizinkiler yakünefe haşlanmış mısır ve börek var bana akıl verin şuanda hiçbirini yemicem beni geriye götürür 19günüm kaldı diyorum ama koku ve görüntü karışınca işin içine bütün sözlerimi unutuyorumyemeğimi ayrı yiyip odamdan çıkmasam mı işkence gibi yemin ediyorum ya verim de kurtulayım artık @cansutr o ingilizce söz aklımdan çıkmıyo hiç çoğunlukla ondan destek alıyorum her zaman dayanamasam da çok güzel bir söz. şimdi istediğin mi önemli aslında ne istediğin mi gibisinden bir cümleydi