• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ben hedefi koydum bu 2hafta her gün spor yapcam artık uykudan kısmam gerekecek sanırım 20günde 2kg vermem gerek 3haftadır 49u göremedim doğum günüm yaklaşıyor ödül 48kg oluncaydı
Aslında Azcik dışını doksan basarirsin sen
Gunaydin kizlaarr

dunku menumu yazim hemen

sabah
Omlet
1 domates
1 kk peyn8r
2 catal tulum peyniri
7 8 zeytin

ogle
Yok

aksam
4 yk ispanak
3 yk bulgur pilavi
bi kase ypgurt

1.5 lt yogurt
1 km yuruyus
Kahvaltıyı geç mi yaptın canım genelde ben geç yapınca menü böyle oluyor
Günaydınn kızlarr.

Dün kü menüm;

Sabah: simit

Öğlen: sebze çorba, etli patates,2 kaşık ezme,yoğurt

Akşam: 1 kepçe mercimek çorba, 1 kepçe nohut, 3 köfte , 1 kaşık tavuk sote, 1 kaşık mantı (kuzenim yemeğe davet etmişti hepsinin tadına bakmak zorunda kaldım, bide 8 de yemeğe oturduk bayağı da acıkmıştım :KK43: )

45 dakika yürüyüş ve kardeşimle spor..

@erigim canım sana bi diyet sayfası demiştim ya arada oraya baksana gerçekten çok faydalı bilgiler var orada. Ben pazartesi bakıp hızlandırmak için bikaçını deneyeceğim.
Günaydın canım akşam fazla olmuş evet ve geç olmuş .site neydi canım inan hatirlayamadim sık kullanılanlara ekleyim söylede
Birde canım iyileşti mj
künefe haşlanmış mısır ve börek var bana akıl verin şuanda hiçbirini yemicem beni geriye götürür 19günüm kaldı diyorum ama koku ve görüntü karışınca işin içine bütün sözlerimi unutuyorum :KK43: yemeğimi ayrı yiyip odamdan çıkmasam mı işkence gibi yemin ediyorum ya verim de kurtulayım artık @cansutr o ingilizce söz aklımdan çıkmıyo hiç çoğunlukla ondan destek alıyorum her zaman dayanamasam da çok güzel bir söz. şimdi istediğin mi önemli aslında ne istediğin mi gibisinden bir cümleydi
çıkma çıkma ne çok künefe yiyorlar Sizinkiler ya :(

Günaydın canım akşam fazla olmuş evet ve geç olmuş .site neydi canım inan hatirlayamadim sık kullanılanlara ekleyim söylede
Birde canım iyileşti mj
çıkma çıkma ne çok künefe yiyorlar Sizinkiler ya :KK43:

ben diyetteyim ya yerler tabi normalde kırk yılda bir o da zorla ben istersem yaparlardı :(

Birde canım iyileşti mj
çıkma çıkma ne çok künefe yiyorlar Sizinkiler ya :KK43:

Diyetebaslıyorum.com canım. Canım bende sünizit var kronik olarak , yazın iyiydi ama kışın mahvediyor beni burnum tıkalı :(

image.webp Kahvaltım

sabah: saat 11gibiydi sanırım 10da kalktım
1kase yoğurtlu nohut ve buğday

öğle: 14.30
1kase yoğurtlu buğday ve nohut
1tabak türlü

başka bişe yemem galiba eski kiloma döndüm bu arada neredeyse. 50.2ydim sabah hepsi ödemmiş demek ki :D yeşil çay içicem bol bol ve belki leblebi yerim 1avuç kadar derse devam daha sonra da spor var :KK28:

kimyager1508 kimyager1508 Dr gidecektir bugün ne oldu canım donmedin daha hayırlı haberlerle gel inşallah
canım doktor haftaya çağırmıştı. ama belki ben bugün giderim diyordum ama gitmedim. yine kalp atışını falan duyamazsam strese girerim diye gitmedim. çok şükür şimdilik bi sıkıntım da yok. onun için beklemeye karar verdim.

@erigim ben senin paylastigin linkteki diyeti yapcam yanima arkds ariyor bizim grupdan kim bana arkadaslik yaparrrrr:KK33::KK71:

Bu arada 1 saat spor yaptım bugün .
Adım atcak halim kalmadı :/

Öğle yemeğinde bir tabak köfteli patates yemeği yedim.

Akşamı hafif geçirmek istiyorum ama ne yapsam bilemedim :(

Merhabalarrr naslsnz kahvaltsz bigunden merhaba yani gune nescafeyle basladm (gunde 1 e indrmstmya o hakkimi ictm)menumu aksam paylsrm ins bide bi soru sorcam ama kizmayin sakin henuz yemedm dansyrm waffle cok kalorilimi eger sos feln koydrmzsakyada az ekletrsek meyvelerden olsyoya diyete tersmi yinede?

canım doktor haftaya çağırmıştı. ama belki ben bugün giderim diyordum ama gitmedim. yine kalp atışını falan duyamazsam strese girerim diye gitmedim. çok şükür şimdilik bi sıkıntım da yok. onun için beklemeye karar verdim.
Sukur iyi hissediyorsan bekle canım aşırı usgde gözde sorun yaratıyor dipnot
@erigim aynen oyle gec kahvalti yaptm o yuzdn oglen acikmadm

@erigim ben senin paylastigin linkteki diyeti yapcam yanima arkds ariyor bizim grupdan kim bana arkadaslik yaparrrrr:KK33::KK71:
Ben yarın başlıyorum kendi listelerinde artık veremiyorum sadece ilk listeye yumurta bekleyecegim malum emziriyorum ve özellikle gece cilkini çıkardı kuzey yarım saatte bir emer mi ya
Kızlar nabersinizz
İyi tatlım sen
Bakıyorum tatlım hemen
Bak bak bakalım bu listeyle kim kaç kg verecek belli ki bunlarda diyetisyen listesi
Bu arada 1 saat spor yaptım bugün .
Adım atcak halim kalmadı :/
Ohhh ne güzel
Öğle yemeğinde bir tabak köfteli patates yemeği yedim.

Akşamı hafif geçirmek istiyorum ama ne yapsam bilemedim :KK43:
Ton balıklı salata çorba
Merhabalarrr naslsnz kahvaltsz bigunden merhaba yani gune nescafeyle basladm (gunde 1 e indrmstmya o hakkimi ictm)menumu aksam paylsrm ins bide bi soru sorcam ama kizmayin sakin henuz yemedm dansyrm waffle cok kalorilimi eger sos feln koydrmzsakyada az ekletrsek meyvelerden olsyoya diyete tersmi yinede?
yanı ters diyemem ama bence ertele bi hedef köy ona ulaşınca ye

@erigim iyiyim tatlım bende.. Akşam yemeği peynirli salata yaptım :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 42
Back
X