- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
Aslında Azcik dışını doksan basarirsin senben hedefi koydum bu 2hafta her gün spor yapcam artık uykudan kısmam gerekecek sanırım 20günde 2kg vermem gerek 3haftadır 49u göremedim doğum günüm yaklaşıyor ödül 48kg oluncaydı
Kahvaltıyı geç mi yaptın canım genelde ben geç yapınca menü böyle oluyorGunaydin kizlaarr
dunku menumu yazim hemen
sabah
Omlet
1 domates
1 kk peyn8r
2 catal tulum peyniri
7 8 zeytin
ogle
Yok
aksam
4 yk ispanak
3 yk bulgur pilavi
bi kase ypgurt
1.5 lt yogurt
1 km yuruyus
Günaydınn kızlarr.
Dün kü menüm;
Sabah: simit
Öğlen: sebze çorba, etli patates,2 kaşık ezme,yoğurt
Akşam: 1 kepçe mercimek çorba, 1 kepçe nohut, 3 köfte , 1 kaşık tavuk sote, 1 kaşık mantı (kuzenim yemeğe davet etmişti hepsinin tadına bakmak zorunda kaldım, bide 8 de yemeğe oturduk bayağı da acıkmıştım)
45 dakika yürüyüş ve kardeşimle spor..
Günaydın canım akşam fazla olmuş evet ve geç olmuş .site neydi canım inan hatirlayamadim sık kullanılanlara ekleyim söylede@erigim canım sana bi diyet sayfası demiştim ya arada oraya baksana gerçekten çok faydalı bilgiler var orada. Ben pazartesi bakıp hızlandırmak için bikaçını deneyeceğim.
çıkma çıkma ne çok künefe yiyorlar Sizinkiler yakünefe haşlanmış mısır ve börek var bana akıl verin şuanda hiçbirini yemicem beni geriye götürür 19günüm kaldı diyorum ama koku ve görüntü karışınca işin içine bütün sözlerimi unutuyorumyemeğimi ayrı yiyip odamdan çıkmasam mı işkence gibi yemin ediyorum ya verim de kurtulayım artık @cansutr o ingilizce söz aklımdan çıkmıyo hiç çoğunlukla ondan destek alıyorum her zaman dayanamasam da çok güzel bir söz. şimdi istediğin mi önemli aslında ne istediğin mi gibisinden bir cümleydi
Aslında Azcik dışını doksan basarirsin sen
Kahvaltıyı geç mi yaptın canım genelde ben geç yapınca menü böyle oluyor
Günaydın canım akşam fazla olmuş evet ve geç olmuş .site neydi canım inan hatirlayamadim sık kullanılanlara ekleyim söylede
Birde canım iyileşti mj
çıkma çıkma ne çok künefe yiyorlar Sizinkiler ya
hep öyle olur isteben diyetteyim ya yerler tabi normalde kırk yılda bir o da zorla ben istersem yaparlardı
Aslında Azcik dışını doksan basarirsin sen
Kahvaltıyı geç mi yaptın canım genelde ben geç yapınca menü böyle oluyor
Günaydın canım akşam fazla olmuş evet ve geç olmuş .site neydi canım inan hatirlayamadim sık kullanılanlara ekleyim söylede
Birde canım iyileşti mj
çıkma çıkma ne çok künefe yiyorlar Sizinkiler ya
Tmm canım bakayım bi geçmiş olsun beresiz cikmiycanDiyetebaslıyorum.com canım. Canım bende sünizit var kronik olarak , yazın iyiydi ama kışın mahvediyor beni burnum tıkalı
afiyet olsun
canım doktor haftaya çağırmıştı. ama belki ben bugün giderim diyordum ama gitmedim. yine kalp atışını falan duyamazsam strese girerim diye gitmedim. çok şükür şimdilik bi sıkıntım da yok. onun için beklemeye karar verdim.kimyager1508 Dr gidecektir bugün ne oldu canım donmedin daha hayırlı haberlerle gel inşallah
Bakıyorum tatlım hemenhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...enler-kesinlikle-baksin.609640/#post-29629804
M Merve bu listeler güzel denemek istersen sanırım 1600-1800cal arası bizim kilomuza uygun 70-80
Bende bi inceleme aşamasındayım şu an listeyi@erigim ben senin paylastigin linkteki diyeti yapcam yanima arkds ariyor bizim grupdan kim bana arkadaslik yaparrrrr
Sukur iyi hissediyorsan bekle canım aşırı usgde gözde sorun yaratıyor dipnotcanım doktor haftaya çağırmıştı. ama belki ben bugün giderim diyordum ama gitmedim. yine kalp atışını falan duyamazsam strese girerim diye gitmedim. çok şükür şimdilik bi sıkıntım da yok. onun için beklemeye karar verdim.
@erigim aynen oyle gec kahvalti yaptm o yuzdn oglen acikmadm
Ben yarın başlıyorum kendi listelerinde artık veremiyorum sadece ilk listeye yumurta bekleyecegim malum emziriyorum ve özellikle gece cilkini çıkardı kuzey yarım saatte bir emer mi ya@erigim ben senin paylastigin linkteki diyeti yapcam yanima arkds ariyor bizim grupdan kim bana arkadaslik yaparrrrr
İyi tatlım senKızlar nabersinizz
Bak bak bakalım bu listeyle kim kaç kg verecek belli ki bunlarda diyetisyen listesiBakıyorum tatlım hemen
Ohhh ne güzelBu arada 1 saat spor yaptım bugün .
Adım atcak halim kalmadı :/
Ton balıklı salata çorbaÖğle yemeğinde bir tabak köfteli patates yemeği yedim.
Akşamı hafif geçirmek istiyorum ama ne yapsam bilemedim
yanı ters diyemem ama bence ertele bi hedef köy ona ulaşınca yeMerhabalarrr naslsnz kahvaltsz bigunden merhaba yani gune nescafeyle basladm (gunde 1 e indrmstmya o hakkimi ictm)menumu aksam paylsrm ins bide bi soru sorcam ama kizmayin sakin henuz yemedm dansyrm waffle cok kalorilimi eger sos feln koydrmzsakyada az ekletrsek meyvelerden olsyoya diyete tersmi yinede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?