Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Tartilcm sabah yazarim burayada ben hala ruzgari uyutmaya calisiyrm yaa

Tartilcm sabah yazarim burayada ben hala ruzgari uyutmaya calisiyrm yaa
uyumadımı hasta filan değil dimi rutini yok mu aşkam uykusunda zor uyuyorsa akşam ustu uyutma seninde kendine vaktin olsun misal en geç 5de son uykudan uyanmış olsun 8de uyur aslında çocuklar da öyle bir sistem varkı akşam ezanı ile uyuyup sabah ezanı ile uyanıyorlar

Günaydinlar 10. Mintika hepinize güzel bir hafta dilerim sagliklo, basarili ve bereketli bir haftamiz olsun

Dip not: üşüttü boğazi aciyor doktora gidesi yokdenenmis ve basarili alternativ tip tariflerine aciktir

Günaydinlar 10. Mintika hepinize güzel bir hafta dilerim sagliklo, basarili ve bereketli bir haftamiz olsun

Dip not: üşüttü boğazi aciyor doktora gidesi yokdenenmis ve basarili alternativ tip tariflerine aciktir
bal limon karabiber zencefil hatta birde mandalina ve elma balı sonra kat içine iliyinca

Günaydın herkese bugün benim için yeni bir gün evet tartıda hala artiyim ama reglinde etkisi var sanırım inanılmaz durumdayım hiç böyle regl olmamistim kuzeyin bezlerine geçeceğini neredeyse
Morelimiz bozmuyoruz yeter oyalandigimiz bugün 79.4-77.9=+ 1.5 cumaya kadar en azından sabit cikmaliyim

Normalde uyuyo erken uyumustu emmek icin uyandi babasini gordu gulucukler havada uctu onu gprunce gozunu omdan alamiyo :) babasida biraz sevim derken uykusu acildi kaldi oyle. Gunduz 9 bucuk givi uyaniyo 1 gibi uyuyup 3 4 gibi kalkiyo dahada yatirmiyorum 9 da uyuyo aksam yine

bu arada tartildim 79.6 kilo ciktm

Günaydın kızlar. Bende hastayım zaten kış gelince iyi olmuyorum( boğazım ağrıyor, ateşim var bide midem ağrıyo

bunu tam olarak nasil hazirliycam ? herseyi kaynatigcam ? sonradan iliyinca icine bal katip icecegim.
Aynen canım az kaynat iliyinca bal ekle
Himm sorun baba kuzey sabah 7:15i geçirmez ayakta hemde inanılmaz bi enerjiyle ve 8de geriye uyku geliyo 9da tekrar kalkar 12de uyur en son 5de uyur akşamda en gec 9,genelde 8ama tabi ki gündüz uykulari çok az uyur en fazla bir saat uyur o yüzden uç uyku gecede sıkıntı sabah 6da uyanmaya çalışıp uyanamiyolar sürekli emiyor 7ye kadar bir. Fiil
Günaydın kızlar. Bende hastayım zaten kış gelince iyi olmuyorum( boğazım ağrıyor, ateşim var bide midem ağrıyo
geçmiş olsun benimde boğazın aciyo bence bu karışımı hepimiz yapaljm

Uuu 7 cok erken yaa ruzgar bazen 11 de fln da kalkiyo simdi bi huy edindi cimcikliyo yaaa emerken gogsumu cimcikliyo kolumu mahvetti gece emerkende yapiyo sinirleniyrm :) kuzeyin disi ciktimi hic

arkadaşım hergün birkaç kez adaçayı içerek 4güne düzeldi bende minolalarla bütün kış hastalıklardan korundum sınıfta hasta olanların yanında bulunduğum halde bu ikiliyi hiç unutma

Uuu 7 cok erken yaa ruzgar bazen 11 de fln da kalkiyo simdi bi huy edindi cimcikliyo yaaa emerken gogsumu cimcikliyo kolumu mahvetti gece emerkende yapiyo sinirleniyrm :) kuzeyin disi ciktimi hic
cincikleme ne ki dışı çıkınca gor yilan dislemis gibi delikler var sürekli krem duruyorum gerçi şimdi daha bilinçli az az ısırıp kontrol ediyor beni önceden deli gibi istiyordu
2alt 4tane üstte 6tane dışı var canım rüzgarın

arkadaşım hergün birkaç kez adaçayı içerek 4güne düzeldi bende minolalarla bütün kış hastalıklardan korundum sınıfta hasta olanların yanında bulunduğum halde bu ikiliyi hiç unutma
Adaçayı evet herşeye faydalı da mini neki judiee çim
Adaçayı idrar yollarındaki iltihabında temizliyorum dış etlerini iyi geliyor dış agrisini kesiyor ağız yaralarını iyilestiriyor bundan başka kimbilir ne ise yariyirdur

Ruzgarin disi daha yok ustler bayaga beyazladi ama altta hic bi isaret yok ustlermi cikcak acaba once ruzgar diliyle damaginin arasina sikistiriyo emerken cekiyo canim gidiyo valla baska biri yapsa tokadi yerde oglusa kiyamiyrm

Kanguru_ sen 11mi dedin ay o cocugu bana ver o uyurken her iş yapılır
Valla kuzeyle mümkün değil duyulduğunda yemek yapmıyorum çünkü ocak açıkken uyanıyor keyfi olana kadar yemek yanar akşam uykusuna geçince yapıyorum aksi mümkün değil her yerde tehlike yaratıyor

minola turunçgillerden bişe işte acı biraz ama portakal suyuyla karıştırınca ben bayılıyorum bütün kış her akşam içerdim 1bardak sonra minolalar bitti içmeyi bıraktım o hafta hasta oldum bida töbe şimdi mandalina suyuyla yerini doldurmaya çalısıyorum sınıfta baya kişi gripti bende çabuk kaparım zaten bir sarılmamız yeter ama hiçbişe olmadı mandalina suyu da işe yarıyor ama bir minola olamaz arada boğazımın ağrıdığını hissettim çünkü

Ruzgarin disi daha yok ustler bayaga beyazladi ama altta hic bi isaret yok ustlermi cikcak acaba once ruzgar diliyle damaginin arasina sikistiriyo emerken cekiyo canim gidiyo valla baska biri yapsa tokadi yerde oglusa kiyamiyrm
dişleri çıkınca gorursun bunlar neki bazılarında üstünde çıkabiliyor ilk zaten biri çıkınca hemen yanındaki de çıkıyor 6aylikken alt iki bir gün ara ile çıktı 8aylikken üst dörtte birer gün ara ile sıralandı hepsi

nerden bulacağız o minola yı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…