- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
evet canım 50-60Dersimi aldım şimdi kaptan daha dikkatli olacağım artık.
Bu arada yarışıyoruz ya yakın kilolar mı aynı grup ? Kimsenin moralini bozmak istemem ama haftanın birincisi olmaya and içtim
elif saçını başını yol elif biz böyle nasıl kilo vereceğiz elifIyi aksamlar(menum)
Yinede yazayim da alayim uyarilari cazalari baya baya abarttm esim bu aksam kahvalti etmk istedi bende ona milfoyden 4 adet simit yaptm guya yannda otrp salatlk peynir felan atstracaktm kiii firndan cikislarini gorunce....
Menum
Sabah
Yarim poaca ve yarim simit
Ogle
Menemen+1dolma biber
Aralar
Toplam 1 busbuyuk armut
1 kucuk ikramlk gbi cikolata
Aksam
Kahvaltlk minik atstrmalklar
2 adet milfoy bol susamlisimit borek tamam cezalarada uyarilarada acigim.
Benim varda uyan yokNasıl bi diyet yapsak ki sabit liste planlasak ona uymaya odaklansak daha başarılı oluruz belki.
Uf liste deyincede beni stres basıyo.
Ayyy @erigim inanki pismanimm ama sagol ya beni guldurdunnnelif saçını başını yol elif biz böyle nasıl kilo vereceğiz elif
Diyet listesi edineyim en iyisi. Aklımda türlü yemekler. Birde evde pişenler çok çeşitli yoldan çıkıyorum hemenBenim varda uyan yok
İşte verip sonra götürünce yemekleri olmuyor cicim
en guz3li herşeyden ölçülü yemekDiyet listesi edineyim en iyisi. Aklımda türlü yemekler. Birde evde pişenler çok çeşitli yoldan çıkıyorum hemen
Dukanı mı uygulasam diyorum. Yok karatay mantıklı diyorum. Sonra kararsız kararsız dolanıyorum ortalıkta
Iyi aksamlar(menum)
Yinede yazayim da alayim uyarilari cazalari baya baya abarttm esim bu aksam kahvalti etmk istedi bende ona milfoyden 4 adet simit yaptm guya yannda otrp salatlk peynir felan atstracaktm kiii firndan cikislarini gorunce....
Menum
Sabah
Yarim poaca ve yarim simit
Ogle
Menemen+1dolma biber
Aralar
Toplam 1 busbuyuk armut
1 kucuk ikramlk gbi cikolata
Aksam
Kahvaltlk minik atstrmalklar
2 adet milfoy bol susamlisimit borek tamam cezalarada uyarilarada acigim.
evet birde +çıkmışken 79.4u gordum bu sabah oysa 76yi gormem gerekiyordu bu hafta çok oyalaniyorum çokdaha fazla vakit kaybetme o zaman kaptan ölçüleri al şimdiden 9ay olmasın o kayıpbu hafta senden güzel performans bekliyoruz
ben hedefi koydum bu 2hafta her gün spor yapcam artık uykudan kısmam gerekecek sanırım 20günde 2kg vermem gerek 3haftadır 49u göremedim doğum günüm yaklaşıyor ödül 48kg oluncaydıevet birde +çıkmışken 79.4u gordum bu sabah oysa 76yi gormem gerekiyordu bu hafta çok oyalaniyorum çok
Gunaydin kizlaarr
dunku menumu yazim hemen
sabah
Omlet
1 domates
1 kk peyn8r
2 catal tulum peyniri
7 8 zeytin
ogle
Yok
aksam
4 yk ispanak
3 yk bulgur pilavi
bi kase ypgurt
1.5 lt yogurt
1 km yuruyus
Ayy su iste :)) kosturmadan aklima yemek gelmedi dun cnm ruzgar bi yandam gelen giden bi yandan dun cok gelenim gidenimoldu nedense1.5lt yoğurt mu sudur obunlarla nasıl doydun ayrıca helal olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?