• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Dersimi aldım şimdi kaptan daha dikkatli olacağım artık.
Bu arada yarışıyoruz ya yakın kilolar mı aynı grup ? Kimsenin moralini bozmak istemem ama haftanın birincisi olmaya and içtim :KK70:
evet canım 50-60
60-70/
70-80 ler

Iyi aksamlar(menum:KK12::KK12::KK12:)
Yinede yazayim da alayim uyarilari cazalari baya baya abarttm esim bu aksam kahvalti etmk istedi bende ona milfoyden 4 adet simit yaptm guya yannda otrp salatlk peynir felan atstracaktm kiii firndan cikislarini gorunce....:KK43::KK43::KK43:
Menum
Sabah
Yarim poaca ve yarim simit
Ogle
Menemen+1dolma biber
Aralar
Toplam 1 busbuyuk armut
1 kucuk ikramlk gbi cikolata
Aksamo_O
Kahvaltlk minik atstrmalklar
2 adet milfoy bol susamli:KK47:simit borek:KK51:tamam cezalarada uyarilarada acigim.
elif saçını başını yol elif biz böyle nasıl kilo vereceğiz elif :(

Benim varda uyan yok :KK43:
Diyet listesi edineyim en iyisi. Aklımda türlü yemekler. Birde evde pişenler çok çeşitli yoldan çıkıyorum hemen :(
Dukanı mı uygulasam diyorum. Yok karatay mantıklı diyorum. Sonra kararsız kararsız dolanıyorum ortalıkta:D

:KK70::KK43:
Ayyy @erigim inanki pismanimm ama sagol ya beni guldurdunnn:KK48::KK48::KK48:
Halbuki kiloda vermstm amaaa:KK43::KK43:
İşte verip sonra götürünce yemekleri olmuyor cicim
Diyet listesi edineyim en iyisi. Aklımda türlü yemekler. Birde evde pişenler çok çeşitli yoldan çıkıyorum hemen :KK43:
Dukanı mı uygulasam diyorum. Yok karatay mantıklı diyorum. Sonra kararsız kararsız dolanıyorum ortalıkta:KK70:
en guz3li herşeyden ölçülü yemek

Iyi aksamlar(menum:KK12::KK12::KK12:)
Yinede yazayim da alayim uyarilari cazalari baya baya abarttm esim bu aksam kahvalti etmk istedi bende ona milfoyden 4 adet simit yaptm guya yannda otrp salatlk peynir felan atstracaktm kiii firndan cikislarini gorunce....:KK43::KK43::KK43:
Menum
Sabah
Yarim poaca ve yarim simit
Ogle
Menemen+1dolma biber
Aralar
Toplam 1 busbuyuk armut
1 kucuk ikramlk gbi cikolata
Aksamo_O
Kahvaltlk minik atstrmalklar
2 adet milfoy bol susamli:KK47:simit borek:KK51:tamam cezalarada uyarilarada acigim.

menü nerde hani bu bildiğimiz yasaklılar listesi bir hafta cezalısın bana göre sen seç artık sporu

daha fazla vakit kaybetme o zaman kaptan ölçüleri al şimdiden 9ay olmasın o kayıp :KK43: bu hafta senden güzel performans bekliyoruz
evet birde +çıkmışken 79.4u gordum bu sabah oysa 76yi gormem gerekiyordu bu hafta çok oyalaniyorum çok

evet birde +çıkmışken 79.4u gordum bu sabah oysa 76yi gormem gerekiyordu bu hafta çok oyalaniyorum çok
ben hedefi koydum bu 2hafta her gün spor yapcam artık uykudan kısmam gerekecek sanırım 20günde 2kg vermem gerek 3haftadır 49u göremedim doğum günüm yaklaşıyor ödül 48kg oluncaydı

Gunaydin kizlaarr

dunku menumu yazim hemen

sabah
Omlet
1 domates
1 kk peyn8r
2 catal tulum peyniri
7 8 zeytin

ogle
Yok

aksam
4 yk ispanak
3 yk bulgur pilavi
bi kase ypgurt

1.5 lt yogurt
1 km yuruyus

Gunaydin kizlaarr

dunku menumu yazim hemen

sabah
Omlet
1 domates
1 kk peyn8r
2 catal tulum peyniri
7 8 zeytin

ogle
Yok

aksam
4 yk ispanak
3 yk bulgur pilavi
bi kase ypgurt

1.5 lt yogurt
1 km yuruyus

1.5lt yoğurt mu sudur o :D bunlarla nasıl doydun ayrıca helal olsun

daha şuan kahvaltı öğle yemeği niyetine yiyorum düzensiz menülere devam yani ne zaman akıllancaksam :/

1kase buğday nohut yoğurt karışımı / diş hediği vardı onu karıştırdım şeker vs yok

Dün kü menüm;

Sabah: simit

Öğlen: sebze çorba, etli patates,2 kaşık ezme,yoğurt

Akşam: 1 kepçe mercimek çorba, 1 kepçe nohut, 3 köfte , 1 kaşık tavuk sote, 1 kaşık mantı (kuzenim yemeğe davet etmişti hepsinin tadına bakmak zorunda kaldım, bide 8 de yemeğe oturduk bayağı da acıkmıştım :( )

45 dakika yürüyüş ve kardeşimle spor..

@erigim canım sana bi diyet sayfası demiştim ya arada oraya baksana gerçekten çok faydalı bilgiler var orada. Ben pazartesi bakıp hızlandırmak için bikaçını deneyeceğim.

künefe haşlanmış mısır ve börek var bana akıl verin şuanda hiçbirini yemicem beni geriye götürür 19günüm kaldı diyorum ama koku ve görüntü karışınca işin içine bütün sözlerimi unutuyorum :( yemeğimi ayrı yiyip odamdan çıkmasam mı işkence gibi yemin ediyorum ya verim de kurtulayım artık cansutr cansutr o ingilizce söz aklımdan çıkmıyo hiç çoğunlukla ondan destek alıyorum her zaman dayanamasam da çok güzel bir söz. şimdi istediğin mi önemli aslında ne istediğin mi gibisinden bir cümleydi

Back
X