Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar sabah kahvaltı ya ve akşama misafir vardı kahvaltı ve balık günü yspiyiruzda mutfaktan yeni çıktım
İki geceleri esleyecegim hatta sizin grup uç kişi

öğle:
2kk peynir
3/4mercimekli köfte büyük
1.5dilim kızarmış ekmek

ara: yarım kase domates çorbası
2lokma ekmek

akşam/14.30gibi
1kase domates çorbası
1mercimekli köfte büyük
1kaseden az kabak yemeği / etsiz

ara: 1 pastane poğaçası küçük olanlardan/sade

su sayamadım spor yok özel dersten çıktım daha yeni hala dersim var

poğaça küçük olduğu için bir şey demezdim ama duraklama dönemindesin sebebi küçük kaçamaklar olabilir malum derslerinde yoğun sporlada telafi edemiyor olabilirsin

poğaça küçük olduğu için bir şey demezdim ama duraklama dönemindesin sebebi küçük kaçamaklar olabilir malum derslerinde yoğun sporlada telafi edemiyor olabilirsin
kaçamaklar olabilir evet bu hafta yerleri baya bir büyüktü menülerde küçük de olsa toplayınca 600gr işte :/ sporu da 2-3kez koşu yürüyüş yaptım aslında bu hafta 80dk den her biri fena sayılmaz ama bacaklarım bir kalınlaştırıyor sanki ya kendimi futbolcu gibi hissediyorum koşudan çıkınca

ağlamak üzereydim güldürdün ya
valla sadece yuruyus yapsan yada incelten bir egzersiz araştıralım sana

ağlamak üzereydim güldürdün ya
valla sadece yuruyus yapsan yada incelten bir egzersiz araştıralım sana

son 2kg vereyim de geri kalan 3kgyi pilatesle vercem plan o şekilde ama bir türlü 48 olamadım hayırdır kaptan bu arada kötü birşeyin yok inşallah

son 2kg vereyim de geri kalan 3kgyi pilatesle vercem plan o şekilde ama bir türlü 48 olamadım hayırdır kaptan bu arada kötü birşeyin yok inşallah
valla ben mi takıntı yaptığım için sinir oluyorum bu kilolara bu kadar bilmiyorm artık çok sıkıldım
çok yoruldum bu bedenden
dubleler mi???? ayyy sen çok yaşa ayfercim ne güldüm yaaaa
hep gülelim

İyi akşamlar
Spor yaptım ama bittim resmen. Focus t25 programına başladım. 25 dk ama canıma okudu oh iyi de oldu.

Kahvaltı
Yine tost

Öğle
Sabahki tostun yarısını yemiştim kalan yarısını yedim

Akşam
1 baget tavuk
4 yk patates püresi

Ara
1 muz 1 bardak süt

Su yine saymadım ama az içtim. yarından itibaren çok içcem.

patates püresi çok olmuş hele ki akşam için malum tereyag patates kaşar

valla ben mi takıntı yaptığım için sinir oluyorum bu kilolara bu kadar bilmiyorm artık çok sıkıldım
çok yoruldum bu bedenden
hep gülelim

ah listene uysan hiç takmana bile gerek kalmicak kendiliğinden gidecek o kilolar diyet listeleri çok güzel benim de var ama uyamıyorum tabi okul bozuyor işi biraz da sporla her hafta farklı kilodasın

patates püresi çok olmuş hele ki akşam için malum tereyag patates kaşar
Dimi ben hiç içeriğini düşünmemiştim sanki saf patates. Patates olsa da zaten gi yüksek hiç aklıma gelmedi çok sağlıklı beslendim sandım kendimi ekmek tüketmedim diye.

ah listene uysan hiç takmana bile gerek kalmicak kendiliğinden gidecek o kilolar diyet listeleri çok güzel benim de var ama uyamıyorum tabi okul bozuyor işi biraz da sporla her hafta farklı kilodasın
evet öok oyalandım diyete başlayalı 8 ay oldu resmen yani aklımca hep dikkat ettim kuzey 40ını doldurduğundan beri ama kendimi kandırdım ben kendimi kandırıyorumda aynalar kandırmıyor kıyafetler kandırmıyor
Dimi ben hiç içeriğini düşünmemiştim sanki saf patates. Patates olsa da zaten gi yüksek hiç aklıma gelmedi çok sağlıklı beslendim sandım kendimi ekmek tüketmedim diye.
maalesef canım sadece ekmek sağlıksız değil önemli olan dengelemek senin 4 yk kaşığı patates kim bilir kaç ekmek ediyor

daha fazla vakit kaybetme o zaman kaptan ölçüleri al şimdiden 9ay olmasın o kayıp bu hafta senden güzel performans bekliyoruz

Dersimi aldım şimdi kaptan daha dikkatli olacağım artık.
Bu arada yarışıyoruz ya yakın kilolar mı aynı grup ? Kimsenin moralini bozmak istemem ama haftanın birincisi olmaya and içtim

Iyi aksamlar(menum)
Yinede yazayim da alayim uyarilari cazalari baya baya abarttm esim bu aksam kahvalti etmk istedi bende ona milfoyden 4 adet simit yaptm guya yannda otrp salatlk peynir felan atstracaktm kiii firndan cikislarini gorunce....
Menum
Sabah
Yarim poaca ve yarim simit
Ogle
Menemen+1dolma biber
Aralar
Toplam 1 busbuyuk armut
1 kucuk ikramlk gbi cikolata
Aksam
Kahvaltlk minik atstrmalklar
2 adet milfoy bol susamlisimit borektamam cezalarada uyarilarada acigim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…