- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
Ucuncu kimKızlar sabah kahvaltı ya ve akşama misafir vardı kahvaltı ve balık günü yspiyiruzda mutfaktan yeni çıktım
İki geceleri esleyecegim hatta sizin grup uç kişi
poğaça küçük olduğu için bir şey demezdim ama duraklama dönemindesin sebebi küçük kaçamaklar olabilir malum derslerinde yoğun sporlada telafi edemiyor olabilirsinöğle:
2kk peynir
3/4mercimekli köfte büyük
1.5dilim kızarmış ekmek
ara: yarım kase domates çorbası
2lokma ekmek
akşam/14.30gibi
1kase domates çorbası
1mercimekli köfte büyük
1kaseden az kabak yemeği / etsiz
ara: 1 pastane poğaçası küçük olanlardan/sade
su sayamadım spor yok özel dersten çıktım daha yeni hala dersim var
kaçamaklar olabilir evet bu hafta yerleri baya bir büyüktü menülerde küçük de olsa toplayınca 600gr işte :/ sporu da 2-3kez koşu yürüyüş yaptım aslında bu hafta 80dk den her biri fena sayılmaz ama bacaklarım bir kalınlaştırıyor sanki ya kendimi futbolcu gibi hissediyorum koşudan çıkıncapoğaça küçük olduğu için bir şey demezdim ama duraklama dönemindesin sebebi küçük kaçamaklar olabilir malum derslerinde yoğun sporlada telafi edemiyor olabilirsin
ağlamak üzereydim güldürdün yakaçamaklar olabilir evet bu hafta yerleri baya bir büyüktü menülerde küçük de olsa toplayınca 600gr işte :/ sporu da 2-3kez koşu yürüyüş yaptım aslında bu hafta 80dk den her biri fena sayılmaz ama bacaklarım bir kalınlaştırıyor sanki ya kendimi futbolcu gibi hissediyorum koşudan çıkınca
ağlamak üzereydim güldürdün ya
valla sadece yuruyus yapsan yada incelten bir egzersiz araştıralım sana
Çıtır Çerezler
judiee
Ahufizar
Orta Şekerliler
@keskee
elfkkk
@sosyoloji12
Şerbetliler
@erigim
cansutr
Kanguru_
M Merve
Dubleler
kimyager1508
baldamlasxixmelis
gamzeli52
Takım uç grup her grup kendi içinde ve birbiriyle yarışıyor haydi bakalım
valla ben mi takıntı yaptığım için sinir oluyorum bu kilolara bu kadar bilmiyorm artık çok sıkıldımson 2kg vereyim de geri kalan 3kgyi pilatesle vercem plan o şekilde ama bir türlü 48 olamadımhayırdır kaptan bu arada kötü birşeyin yok inşallah
dubleler mi???? ayyy sen çok yaşa ayfercim ne güldüm yaaaa
patates püresi çok olmuş hele ki akşam için malum tereyag patates kaşarİyi akşamlar
Spor yaptım ama bittim resmen. Focus t25 programına başladım. 25 dk ama canıma okudu oh iyi de oldu.
Kahvaltı
Yine tost
Öğle
Sabahki tostun yarısını yemiştim kalan yarısını yedim
Akşam
1 baget tavuk
4 yk patates püresi
Ara
1 muz 1 bardak süt
Su yine saymadım ama az içtim. yarından itibaren çok içcem.
valla ben mi takıntı yaptığım için sinir oluyorum bu kilolara bu kadar bilmiyorm artık çok sıkıldım
çok yoruldum bu bedenden
hep gülelim
Dimi ben hiç içeriğini düşünmemiştim sanki saf patates. Patates olsa da zaten gi yüksek hiç aklıma gelmedi çok sağlıklı beslendim sandım kendimi ekmek tüketmedim diye.patates püresi çok olmuş hele ki akşam için malum tereyag patates kaşar
evet öok oyalandım diyete başlayalı 8 ay oldu resmen yani aklımca hep dikkat ettim kuzey 40ını doldurduğundan beri ama kendimi kandırdım ben kendimi kandırıyorumda aynalar kandırmıyor kıyafetler kandırmıyorah listene uysan hiç takmana bile gerek kalmicak kendiliğinden gidecek o kilolar diyet listeleri çok güzel benim de var ama uyamıyorum tabi okul bozuyor işi biraz da sporla her hafta farklı kilodasın
maalesef canım sadece ekmek sağlıksız değil önemli olan dengelemek senin 4 yk kaşığı patates kim bilir kaç ekmek ediyorDimi ben hiç içeriğini düşünmemiştim sanki saf patates. Patates olsa da zaten gi yüksek hiç aklıma gelmedi çok sağlıklı beslendim sandım kendimi ekmek tüketmedim diye.
daha fazla vakit kaybetme o zaman kaptan ölçüleri al şimdiden 9ay olmasın o kayıpevet öok oyalandım diyete başlayalı 8 ay oldu resmen yani aklımca hep dikkat ettim kuzey 40ını doldurduğundan beri ama kendimi kandırdım ben kendimi kandırıyorumda aynalar kandırmıyor kıyafetler kandırmıyor
maalesef canım sadece ekmek sağlıksız değil önemli olan dengelemek senin 4 yk kaşığı patates kim bilir kaç ekmek ediyor
Dersimi aldım şimdi kaptan daha dikkatli olacağım artık.evet öok oyalandım diyete başlayalı 8 ay oldu resmen yani aklımca hep dikkat ettim kuzey 40ını doldurduğundan beri ama kendimi kandırdım ben kendimi kandırıyorumda aynalar kandırmıyor kıyafetler kandırmıyor
maalesef canım sadece ekmek sağlıksız değil önemli olan dengelemek senin 4 yk kaşığı patates kim bilir kaç ekmek ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?