Süs Cansu süs
Süs Cansu süs
ayferim cözmüs beni sen kafana göre takil cnm
5 kardes takimimizmiydi benmi yanlis hatirliyorum5e teklifte bulundum
Bu hafta kaçamak yok artık kimsede gormeyecegim bu hafta birinci biz olalim
Benim motivasyonum çok düşük. Şimdi uzun uzun yazıp canınızıbsıkmayayım. Geçen sene diyetisyen bana senin normal kilon 55 demişti. 55 kikoyum daha mutlu olarak devam etmem gerekirken her sabah çöp gibi insanların 3 paket ekmekle (bir tanesi 2 dilim yapıyor) bal teryağı yiyip, benim hiç sevmediğim yumurtayla beslenmemden, yine zayıf arkadaşlarımın sürekli çikolata, tatlı yiyip ben salata yediğim halde onlardan şişko olmamdan bıktım. Normal kilomda kendimi mutlu hissetmiyorum daha azında mutlu hissedeceğim ne malum? Dün akşam sütlaç ve çikolata bu sabahta ballı ekmek yedim. Hiçbirşey değişmiyor. Yemeklerde. Doymuyorum. Mutlu değilim. Diyetisyenden ya da piskologdan randevu almak istiyorum. Ama beni anlayacaklarını da sanmıyorum. Hayatım boyunca yediğim her lokmanın bana kilo olacapını düşünmek zorunda mıyım?
Senin vücudun akıllı ona verdiğin gereksiz herşeyi kilo olarak aynada sana veriyor herkesin metabolizma hızı farklıdır kimisinde kilo alamadığı için yakınır giydiği yakışmaz vsBenim motivasyonum çok düşük. Şimdi uzun uzun yazıp canınızıbsıkmayayım. Geçen sene diyetisyen bana senin normal kilon 55 demişti. 55 kikoyum daha mutlu olarak devam etmem gerekirken her sabah çöp gibi insanların 3 paket ekmekle (bir tanesi 2 dilim yapıyor) bal teryağı yiyip, benim hiç sevmediğim yumurtayla beslenmemden, yine zayıf arkadaşlarımın sürekli çikolata, tatlı yiyip ben salata yediğim halde onlardan şişko olmamdan bıktım. Normal kilomda kendimi mutlu hissetmiyorum daha azında mutlu hissedeceğim ne malum? Dün akşam sütlaç ve çikolata bu sabahta ballı ekmek yedim. Hiçbirşey değişmiyor. Yemeklerde. Doymuyorum. Mutlu değilim. Diyetisyenden ya da piskologdan randevu almak istiyorum. Ama beni anlayacaklarını da sanmıyorum. Hayatım boyunca yediğim her lokmanın bana kilo olacapını düşünmek zorunda mıyım?
oy maşallah ödül ver kendine cumartesi zaten ama ödül hani ceza değil anlamışsındır onu senBen bugun kacamak yapmazsam baska hicbi gun yapmam hetalde
pogaca
tatli kurabiye
tuzlu kurabiye
elmali turta
borek
manti
sarma
patates salatasi
yaptim misafirlere ben hangisinden yiyebilirim kactane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?