@erigim ayfercim daha yazi falan hazirlamadim. Ama gün içinde yazarim mutlaka. Bu h.sinum ciokkk yoğun olacakk
kıız aynen öyle benimki de göbekte azcık kas ayyy allahm her sabah onlara bakarak okula gitmek.. duygulandım biran önce kilo vermeliyim@Judie benim hedef budur göbekte belki kaslar azcik daha belirgin olabilirkolay olmiycak ama sizinle birlikte bunu basaracagima cok eminim Eki Görüntüle 1660206
Kızlar ya iyiki varsınız.judiee 'cim, cansutr 'cum, @erigim çok çok teşekkür ederim. Yediklerimin telafi edicem söz veriyorum. Benim böyle düşüşlerim hpl oluyor hepimiz insanız sonuçta ama hatırlatıyım ki bir top ne kadar aşağı düşerse o kadar yukarı zıplar. Eskisinden çok daha iyiyim şu an. Allah sizden razı olsun. Başka insanların hızlı metabolizmaları olabilir ama benim gerçekten kuvvetli bir iradem var ve bu bana Rabbim tarafından verilmiş en güzel hediye. Kilolarımsa irademi geliştirebilmek için bir fırsat. Hepinizi çok seviyorum.
aa ben çıplak çektim ama komple karalamam gerekayyyy cok duygulandimamin cümlemizden. Allah sendende razi olsun cnm bende seni cok severim. Insallah gercekten bir gün hep bir araya gelmek nasip olur. Ben 14 yasindayin beri zayiflamak isteyen bir insanim ve Hedefime ulastigimda bana yoldaslik eden bunu basarmami saglayan insanlara birkere olsun sarilip ne kadar minnetdar oldugumu görmek isterdim.. Nasip kismet insallah olur Bu takim gercekten cok güzel bir enerji yakaladik...umarim daim olur...Hepinizin fotolu basari öykülerini görecem yüzleri ya keser yada boyarsiniz
Ben de diyetisyenime diyet yapmaktan bıktım kilo al ver psikolojim bozuldu artık demiştim oda sakinleştirici etkisi var diye yazdı antidepresan yerine geçiyormuş :) tadı kotu olduğu için iistahimi kapatıyor kiloya böyle etkisi olabilir :)Sarı Kantaronu aktar bana midem için vermişti. Aynı zamanda doğal bir sakinleştirici. Kilo ile ilgili bir faydası da var mı
Allah senin canini almasinaa ben çıplak çektim ama komple karalamam gerek
ilginc annemler tr de getirtireyim bari sari kantaron kuru bitkisini aliyorsun degilmi aktardna ?Ben de diyetisyenime diyet yapmaktan bıktım kilo al ver psikolojim bozuldu artık demiştim oda sakinleştirici etkisi var diye yazdı antidepresan yerine geçiyormuş :) tadı kotu olduğu için iistahimi kapatıyor kiloya böyle etkisi olabilir :)
Telefonda fotorus programım var ordan kolaj yaptim bu fotoyu akşam whatsaptan diyetisyen e de attım çok güzel devam edelim yazmış :)basarili begendim o fotolari nasil hepsini bir araya koydun cok hos olmus hic fazla oynamam fotolarla
Aynen kuru bitki eczaneden aldım 5 tl gibi fiyatı vardıilginc annemler tr de getirtireyim bari sari kantaron kuru bitkisini aliyorsun degilmi aktardna ?
ama ne yapayım kıyafetle belli olmuyorlar nerden ne gitmiş görmem lazımAllah senin canini almasinben ic camasiriyla foto yapmaya cekiniyorum...artisti ciplak cekiniyor
Canım boyun kaç bilmiyorum ama bence sen normal kilondasinBenim motivasyonum çok düşük. Şimdi uzun uzun yazıp canınızıbsıkmayayım. Geçen sene diyetisyen bana senin normal kilon 55 demişti. 55 kikoyum daha mutlu olarak devam etmem gerekirken her sabah çöp gibi insanların 3 paket ekmekle (bir tanesi 2 dilim yapıyor) bal teryağı yiyip, benim hiç sevmediğim yumurtayla beslenmemden, yine zayıf arkadaşlarımın sürekli çikolata, tatlı yiyip ben salata yediğim halde onlardan şişko olmamdan bıktım. Normal kilomda kendimi mutlu hissetmiyorum daha azında mutlu hissedeceğim ne malum? Dün akşam sütlaç ve çikolata bu sabahta ballı ekmek yedim. Hiçbirşey değişmiyor. Yemeklerde. Doymuyorum. Mutlu değilim. Diyetisyenden ya da piskologdan randevu almak istiyorum. Ama beni anlayacaklarını da sanmıyorum. Hayatım boyunca yediğim her lokmanın bana kilo olacapını düşünmek zorunda mıyım?
sen önce fiziğini düzeltmekle başla boşver kıyafeti onlar bol olup çıkacaklar evden zatenHer şeyi kendime aşırı sorun ediyorum . Kesinlikle psikopatimeşim isim ev küçücük bir şey bile hep sorun kafamda.
Mesela is o kadar büyüyor ki gözümde. Bu işler yetismeyeçek diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Onu unutuyorum sonra başka şey buluyorum. Şuan da da korkum tekrar normal yürüyememek
Ayağım Nerede ise iyileşmis olmasına rağmen düzgun basamiyorum topalliyorum yamuk yamuk yürüyorum. Sanki insanlar bana bakip arkamdan konuşuyormuş gibi geliyor . İş yerinde resmi gitmem lazım ama yapamadım düz taban bir ayakkabı almış olmama rağmen olmadı. Ayağım çok ağridi. Mecburen spor giydim . Üstüne de biraz kumaş gibi aslında spor bir pantalon aldım. Her gün ise aynı şeyle gidiyorum. İnsanlar şıkır şıkır giyiniyör. Ben iğrenç bol bir pantalon düz eski bir bez ayakkabı ileay ne çok konuştum ama içim çok dolmus
bende diyorum çok pahalı yağ yakıcı diye ben safranla karistirdimyaAynen kuru bitki eczaneden aldım 5 tl gibi fiyatı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?