ben yaptım ya patlamış mısır ve çikolata şu wantedlardan akşam sağlam bir spor şartIsden erkenden cagirdilar ama aslinda cok ac degilim yetisirse bir parca tavuk yiyip gidecem gecr yarisi anca girerim kizlarhaftasonu diye kacamak yapmiyorsunuz dimmi pek sessiz gördum buralari
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/page-7
hikayemi yazdım kızlarrrr
Canım boyun kaç bilmiyorum ama bence sen normal kilondasin
Gecen gun 36 beden de kötü gorundugunden falan bahsetmiş sin. Bana kendimi hatırlattı. 36 beden giyiyordum üniversite de ve kendimi şişman hatta çok şişko bulurdum. Aynaya bakıp kocaman bacakları var diye yakinirdim. Bu bir yanılgı . Kendini kiloluyum diye sartlandirmanin sonucu allah korusun Anoreksiya olmaktır . Beden ne kadar incelir se incelsin kendini hep şişman bulup psikolojini bozmaktır. İnan buna gerek yok. Bak madem normal kilondasin artık kendini zorlama. Yavaş yavaş normal yeme düzenine geç. Diet i tam bırak demiyorum ama artık biraz biraz yeme düzenini kendi normalin ne işe ona çevirmeye çalış. Yavaş tan devam edersin yöne diete hemde koruma ya girmiş olursun. Bence 36 beden 9lmaz gayet iyi . Biraz sporla ki yapıyorsun vücudun daha da sıkılasip o sana fazla görünen yerler de düzelecek zamanla. Kendini ömür boyu sürecek kiloluyum psikolojisine kaptırmadan sakin. Umarım yanlış anlamaz sin bunları yazmam sebebi. Beni başıma gelmiş olması 18 yaşında iken 52 kilo idim ama kendimi çok şişman buluyordum. Ve asla ince olduğumu kabul etmedim m hep yediğim her lokma ya düşman gözü ile baktım. Sonra 1 sene de 64 kilo oldum. Sonra verdim sonra aldım senelerdir. Bu böyle . Asla düzene sokamadim. Ve bu alıp vermeler de rakam hep daha da büyüdü. Öyle ki suan 80 rakamını gördüm. Ama bunun suçlusu benım . Devamlı kiloyu kafama takmaktan adeta ben çağırdı m bu rakamları. Bilmem anlatabildim mi
Kilolu göründüğünü düşünmek aslında bir yanılgı . Şuan bile çevremdeki kimseler kiloma inan miyör. Daha zayıf duruyorsun diyor. Ama ben aynada adeta 100 kilo görüyorum.
Bir kitapta yazıyordu. Bedenen 1 kilo vermek zihin en 20 kilo vermekten daha kolaydır. Çünkü zihin kendini o kilo aldatmacasina kaptirinca aynada görmek istediğini görüyor. Bu sebeple de aynı kısır döngü ye takılıp durmadan kilo alıp veriyoruz. Çünkü aslında alt benligimizle savaşıyoruz. O kendini kilolu kabul ettiği için gerçek görüntümuz u değiştirmeye her çalıştığınız da harekete geçip tekrar kilo almaya başlıyor. Sorun kesinlikle yemek değil hatta spor bile değil. Günde deli gibi 3 saat spor yapıp 500 kalori ile bile beslensek zihin bir yolunu bulup yağ depolaya biliyormuş.
Farkı na varmadan ağzıimza atiigimız 1 bisküvi 3 5 kuru yemiş 1 parça şundan 1 parça bundan ile kalorileri depolayabiloyoruz.
Önce kendimizi ikna etmeliyiz . İnce bedenin bizim normalimiz olduğuna.
Bende ciddi ciddi psikiyatrist e gitmeyi düşünüyorum. Devamlı takıntılar la paranoyalarla ugrasmakam kafamı boşaltmaya beceremedigim den zayıflamayi da beceremiyorum
Her şeyi kendime aşırı sorun ediyorum . Kesinlikle psikopatimeşim isim ev küçücük bir şey bile hep sorun kafamda.
Mesela is o kadar büyüyor ki gözümde. Bu işler yetismeyeçek diye düşünmekten kafayı yemek üzereyim. Onu unutuyorum sonra başka şey buluyorum. Şuan da da korkum tekrar normal yürüyememek
Ayağım Nerede ise iyileşmis olmasına rağmen düzgun basamiyorum topalliyorum yamuk yamuk yürüyorum. Sanki insanlar bana bakip arkamdan konuşuyormuş gibi geliyor . İş yerinde resmi gitmem lazım ama yapamadım düz taban bir ayakkabı almış olmama rağmen olmadı. Ayağım çok ağridi. Mecburen spor giydim . Üstüne de biraz kumaş gibi aslında spor bir pantalon aldım. Her gün ise aynı şeyle gidiyorum. İnsanlar şıkır şıkır giyiniyör. Ben iğrenç bol bir pantalon düz eski bir bez ayakkabı ileay ne çok konuştum ama içim çok dolmus
Ne güzel, ne kadar içten. Darısı başımıza.http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/page-7
offffffffff kızlar künefe yapmışlar inatla soruyorlar yicek misin sıcacık diye kapımı kitledim oturuyorum tuvalete bile gidemiyorum yaa
Bende yaptım patates yedim ve nestle çikolata 161cal bir saat yuruyus yaptım ama yetmemiştir yakmayaben yaptım ya patlamış mısır ve çikolata şu wantedlardan akşam sağlam bir spor şart
Bayıldım canım supersinhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...-mezunlarinin-basari-hikayeleri.767149/page-7
bi yere gittiği yok o Bizsiz yapamazbayıldımm ilk mezunumuzsun harika bir yazı olmuş darısı bizlere artık gelişmeleri heyecanla bekliyorum bakalım hep sağlıklı günlerin olsun bundan sonra unutma bizi sakın sık sık uğra olur mu
beni deniyorlar yine dersler vs üstümdeki yük yetmezmiş gibi almayın şu kuruyemişleri tatlıları ben diyette değilken almıyordunuz hiç bütün kiloları pizza yiyerek aldım ben dedim onları da sen istiyordun sabaha börek var dediler hiçç destek yok hiçç sanki bende vakit bol da yiyim sporla veririm bi ara mantığı var sanıyorlar herhalde
Bende yaptım patates yedim ve nestle çikolata 161cal bir saat yuruyus yaptım ama yetmemiştir yakmaya
Bayıldım canım supersin
bi yere gittiği yok o Bizsiz yapamaz
İnşallah şimdi hedefe en yakın sensin ve ahufizar hadi bakalım
Hiçbir yere gitmiyorum kizlaarrrrr, ayfercigimin dediği gibi ben sizsiz yapamam çok alistim size
öyle malesef bende patatesi annemde yedim bide bi tabak makarna koymuş ye diye 2yk yedimbeni deniyorlar yine dersler vs üstümdeki yük yetmezmiş gibi almayın şu kuruyemişleri tatlıları ben diyette değilken almıyordunuz hiç bütün kiloları pizza yiyerek aldım ben dedim onları da sen istiyordun sabaha börek var dediler hiçç destek yok hiçç sanki bende vakit bol da yiyim sporla veririm bi ara mantığı var sanıyorlar herhalde
Brabo firesiz gidiyorsunİyi akşamlar kızlar bugün ogunlerim biraz kaydı kahvaltiyi öğlen yaptım
Sabah : sütlü kahve,1 yeşil elma
Ara:1 elma 45 dk tempolu yürüyüş
Öğlen:menemen ,2 kk diyet peynir 4 zeytin 1 dlm ekmek bol yeşillik
Ara: yarim armut
Akşam: 1 kase çorba,1 dlm ekmek,salata,4 kaşık patlıcan,3 avucici kadar et toplam 2 litre su
Çatlaklar kılı aldikcaolur kilo verdikce belirginleşir kilo verdiğin için olmuyor canım sarkma desen tmm hızlı kilo verdin derim ama çatlak derinin genişlemesiyle esneme payının sınırına gelmesi ile olur birde cilt kuru ise daha kolaydır bu durumyaaaa geçen hafta göğsümde oluşan çatlakları gördüm belirgindi dedim hani tamam kilo veriyorum olsun o kadar ama az önce de bacağımdakini gördüm o kadar çok değil ama var işte off( öyle sorunlarla karşılaşmamak için yavaş yavaş veriyordum kilomu bilerek ama niye böyle oldu ki şimdi daha 3kg verene kadar kardiyo yapacaktım sonrasında pilates akıl verin bana daha önce hiç yaşamadım
ohh bakım yapılmış jeyf yapılmış ama su sarma yeme söndü bugün iki gundur yeniyorKızlar bugün bayağı yoğundum. Sabah direk kuaföre gittim sonra duş hazırlanma falan kahvaltı yapamadım. Öğlen barbunya ve 1 dilim tb ekmeği yedim.
Sonra arkadaşla buluştum sıcak beyaz çikolata içelim dedik ama bana çok şekerli geldi yarısından fazlası kaldı. Sonra çay içtim.
Akşam eve gelince 5 tane sarma yedim.
Annemde gelirken aradı çay yapmış bisküvi falan al diye onlara aldım kendimede eti form limonlu aldım 3 tane yedim kalanını annemlere verdim. Şimdide çay içiyorum :)
Hiç bozulmasın zamanla beyazlaşır bide guneslendimi tmmdir bak mesela benim erken kardeşim çok hızlı uzadı ve hiç kilolu olmamasına rağmen sırtı vatladi kilo ile alakası yok vücut yapısı birazdaspor leslie 3miles x1.5 diğerinin yarısını yapmadım bacaklarımı görünce moralim bozuldu yeni yollar arıyorum şuan
cildim aksine çok nemli kız arkadaşlarım gelip gelip ellerime dokunurdu zamanında bu aralar her spor sonrası duş aldığım için kurudu mu ki acabaBrabo firesiz gidiyorsun
Çatlaklar kılı aldikcaolur kilo verdikce belirginleşir kilo verdiğin için olmuyor canım sarkma desen tmm hızlı kilo verdin derim ama çatlak derinin genişlemesiyle esneme payının sınırına gelmesi ile olur birde cilt kuru ise daha kolaydır bu durum
Misal ben hamilelik geçirme rağmen çatlağım yok çünkü cildin yağlı karnının içi boşalınca gorusuruz diyenlere inat hiç yok ama eltim(bu aradaeltim çok küçük 19yasinda anne olacak) inanılmaz catladi karnın altından göbek deliğine kadar tüm karın beli sırtı kolları goguslericunku cildi çok kuru porselen gibi çok güzeldi tüm bagdem dağlarına rağmen catladi
İmkânın varsa nutrianin çatlak dinleyicisi ve çatlak gidericisi var var olanlarında yok ediyor ben hamilelikte önleyici kullandım onunda payı varmı bilmem hatta şuan kampanyada baya iki seneyeter sana
ohh bakım yapılmış jeyf yapılmış ama su sarma yeme söndü bugün iki gundur yeniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?