• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Bu hafta kaçamak yok artık kimsede gormeyecegim bu hafta birinci biz olalim :KK71::21:

Bu hafta kaçamak yok artık kimsede gormeyecegim bu hafta birinci biz olalim :KK71::21:

Kermes pazar bitiyor bana döner izni cikmadi:KK70: hickimse kacamak yapmayi dusunmesin :KK11::KK62: ben yapamiyorsam kimse yapmiycak @erigim bu hafta kacamaklara ben ceza verebilirmiyim sana danisarak kacamak olarak sayilir mi diye sorduktan sonra ? Ben öyle mekik cezasi filan vermem :KK70::KK59:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-zayiflama-yarismasi-mezunlari.126756/page-48

[QUOTE="seaBahAR, post: 43082
sampf0811c1054a42186.jpg

:nazar: Kimyager1508' in Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi: :nazar:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:

Ağustos / 1,8
Eylül / 4,3
Ekim / 2,1
2015 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 8,2 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (428. Etap) ( 71,0 )
Bitiş Kilosu (435. Etap) ( 62,8 )
Verilen Toplam Kilo ( 8,2 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 11,55% )
Toplam Süre ( 8 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,44% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.025 )

Yorum : Sevgili Kimyager1508, 11 Ağustos 2015 (428. Etap) ve 71 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 16 Ekim (435. Etap) tarihinde toplam 8,2 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 63 dür. Hedefini % 103 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler! :KK9:

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 10.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

samp487492cfbb557e0c.jpg
[/QUOTE]

Ben bugun kacamak yapmazsam baska hicbi gun yapmam hetalde:KK43:
pogaca
tatli kurabiye
tuzlu kurabiye
elmali turta
borek
manti
sarma
patates salatasi
yaptim misafirlere ben hangisinden yiyebilirim kactane:KK34::KK42::KK64:

Bugün geç kalktım . Kuaför duş derken kahvaltı yapamadım. Annemde barbunya yapmış şimdi onu yiyorum. Yanında bir dilim tb ekmeği . Gaz yapmasın diye kimyon kattım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 28
Kanguru_ Kanguru_ canım bence birde normal salata yap yanı bol yeşillikli birşey patates salatası 3yk bir tane tuzlu bir tane tatlı kurabiyeye izin verdim hadi emziriyorsan küçük küçük bunlardan ye

Benim motivasyonum çok düşük. Şimdi uzun uzun yazıp canınızıbsıkmayayım. Geçen sene diyetisyen bana senin normal kilon 55 demişti. 55 kikoyum daha mutlu olarak devam etmem gerekirken her sabah çöp gibi insanların 3 paket ekmekle (bir tanesi 2 dilim yapıyor) bal teryağı yiyip, benim hiç sevmediğim yumurtayla beslenmemden, yine zayıf arkadaşlarımın sürekli çikolata, tatlı yiyip ben salata yediğim halde onlardan şişko olmamdan bıktım. Normal kilomda kendimi mutlu hissetmiyorum daha azında mutlu hissedeceğim ne malum? Dün akşam sütlaç ve çikolata bu sabahta ballı ekmek yedim. Hiçbirşey değişmiyor. Yemeklerde. Doymuyorum. Mutlu değilim. Diyetisyenden ya da piskologdan randevu almak istiyorum. Ama beni anlayacaklarını da sanmıyorum. Hayatım boyunca yediğim her lokmanın bana kilo olacapını düşünmek zorunda mıyım?

Benim motivasyonum çok düşük. Şimdi uzun uzun yazıp canınızıbsıkmayayım. Geçen sene diyetisyen bana senin normal kilon 55 demişti. 55 kikoyum daha mutlu olarak devam etmem gerekirken her sabah çöp gibi insanların 3 paket ekmekle (bir tanesi 2 dilim yapıyor) bal teryağı yiyip, benim hiç sevmediğim yumurtayla beslenmemden, yine zayıf arkadaşlarımın sürekli çikolata, tatlı yiyip ben salata yediğim halde onlardan şişko olmamdan bıktım. Normal kilomda kendimi mutlu hissetmiyorum daha azında mutlu hissedeceğim ne malum? Dün akşam sütlaç ve çikolata bu sabahta ballı ekmek yedim. Hiçbirşey değişmiyor. Yemeklerde. Doymuyorum. Mutlu değilim. Diyetisyenden ya da piskologdan randevu almak istiyorum. Ama beni anlayacaklarını da sanmıyorum. Hayatım boyunca yediğim her lokmanın bana kilo olacapını düşünmek zorunda mıyım?

Ben sana kiyamam :KK61: onlar önünde cikolata cips yiyebilirler ama dengeliyorlardir mutlaka yada metobalizmalari cok hizli..senin ancak yapabilecegin sey kas yapmak her 1 kilo kas 30 kalori yakiyor 1 gunde spor yapmadigin bir günde :KK66: yani 6 kilo kas yapsan sporsuz bir günde yaklasik 180 kalori fazladan yakacaksin...spor yapmaktan kas yapmaktab gecer soyle dusun vucudun bir kucuk araba 50 belgir ve az yakit yakiyor yani yakmiyor kcal...sen o motoru o vucudu gelistirceksin ki Q7 gibi jeep gibu su gibi benzin yaksin...ayrica yiyip yiyip kilo almama diye bjrsey yok kardeslerimde ince ama saglikli besleniyorlar fazla yiyince onlarda kilo aliyor..ama sunu fark ettim herseyi olcuyle yerler ben 1/2 paket chipsi bitirsem kardesim 1/5 anca yer. Ideal kilo senin kendini iyi hissetigun kilodut diyetisyenin dedigini o kadar cok takilma :KK66: üzme bakam tatli canini 2 ciyiz :KK71:

Senin vücudun akıllı ona verdiğin gereksiz herşeyi kilo olarak aynada sana veriyor herkesin metabolizma hızı farklıdır kimisinde kilo alamadığı için yakınır giydiği yakışmaz vs
Sen şimdi vazgecersen yemeye devam edersen sonuç belli çok fazla kilo vücut yapımız bu onu bu şekilde kabul etmeliyiz tabiki herşeyi yasaklamayacagiz yıllarca mahrum kalmayacaksin ama ölçülü olacak yinede
Senin o çok yiyor dediklerini senin girmediğini zamanlarda telafi ediyor bende öyle derdim ama bi baktım ben yedikce yiyorum onlarda birinde yiyorsa oburunde yemiyor unutma

Ben bugun kacamak yapmazsam baska hicbi gun yapmam hetalde:KK43:
pogaca
tatli kurabiye
tuzlu kurabiye
elmali turta
borek
manti
sarma
patates salatasi
yaptim misafirlere ben hangisinden yiyebilirim kactane:KK34::KK42::KK64:
oy maşallah ödül ver kendine cumartesi zaten ama ödül hani ceza değil anlamışsındır onu sen

daha önce de yazmıştım sanırım buraya bende her lokmadan kilo alan biriyim ama iyi ki de öyleyim onlar vücutlarına nelerin girdiğinin farkında bile değiller kimisinin sporla 1dakikası bile geçmiştir o kadar sağlıksız ki ilerde kimbilir neler bekliyor onları ne aşırı kiloyu ne de aşırı zayıflığı seviyorum kısacası hedef fit bir görüntü spora da bayılıyorum çoğu kişinin aksine sadece çevredekilerin bakış açısı ve bazen de üşengeçlik aksatmama sebep oluyor her aksattığım spora da ayrı pişmanlık duyuyorum geçmiş yıllarda da sürekli kilo aldım ve diyet spor yaptım verdim şuanki kiloma inmiştim yaklaşık ama hedefim yoktu övgülerden sonra bıraktım sporu yedim yedim fit kalcam sandım hiç de farketmedim kilo aldığımı bir baktım eskisinden daha beterim bir türlü cesaret edemedim tekrar diyete başlamaya daha sonra özgüvenimi kaybetmeye başladım durum daha da zorlaştı pantolona sığma çabaları vs en sonda karar verdim hedef koydum aynada kendimi ne zaman kusursuz hissedersem o zaman kilo vermekten vazgeçip sağlıklı ve fit bir hayatla tekrar doğacaktım resmen 17yaşımı bitirmek üzereyim ve benim yaşlarımdaki kaç kişi bunun farkında ki sanki kendimi şanslı saymamın tek sebebi sürekli kilo alıp vermem işte onların vücutları resmen kendilerini kandırıyor başka mantıklı bir açıklaması olabilir mi ki ne metabolizması ne hızı vücutlarına giren besinler belli şuana kadar 6kg verdim yaklaşık hedefime doğru gidiyorum dün annem küçücük kalmışsın hasta olacaksın dedi farkında bile değil en sağlıklı zamanlarımı yaşıyorum :KK68:

Kızlar merhaba ben annemdeydim izinliyim diye bildirimde bulunmadım çevre görevlisi belgesi için sınavlar vardı çokda giremedim bu haftadan sonra bende bildirimde bulanacağım demi? izinim bitecek diye biliyorum.

Back
X