Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

bizim isimlerimiz yanlışlıkla mı yazılmamış...
ayrıca çok sevindim ya grupta en fazla kilo veren benmişim gerçi son zamanlarda baya azaldı verdiğim kilolar...

sayfalara dalmışım yeni gördüm canım evet dün doğum günümdü 1 yaş daha yaşlandım.... 27ye doğru gidiyorum inşallah...:84:

bizim isimlerimiz yanlışlıkla mı yazılmamış...
ayrıca çok sevindim ya grupta en fazla kilo veren benmişim gerçi son zamanlarda baya azaldı verdiğim kilolar...

geçmiş doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara sevdiklerine beraber..

tebrik ederim bu arada çok azimliisn gerçekten ben aylardır bu kilolarda sürünüyorum..

bugün oruçtum gündüz bişey yemedim akşam
yarım lt su ile orucumu açtım...
1kupa yeşilçay...
yarım kase şehriye çorbası...
bol salata
2 kaşık p. pilavı 3 kaşık et sote

ayrıca dün akşam pasta yedim diye sahur yapmadım...

şimdi gaza geldim 20 dk zumba yaptım 8 dk karın hareketlerini yaptım..ip atlıcaktım ve twister yapıcaktm ama korkak oğlum ağlayarak uyandı ve sakinleşmedi..yamakte yok..eşim gelir birazdan ne güzel oturuyorum bende..

geçmiş doğumgünün kutlu olsun nice mutlu yıllara sevdiklerine beraber..

tebrik ederim bu arada çok azimliisn gerçekten ben aylardır bu kilolarda sürünüyorum..

teşekkür ederim canım... azimli olmam gerekiyordu çünkü resmen diyecek kelime bulamıyorum... şimdi bi beden küçüldüm inşallah daha da küçülürüm....

büyük bi zevkle ben döverim ama bi şartla sen de beni döv... bende1 minik dilim sadec kek yedim:84:
herkesin yediklerini cetele tutuyorum kaçamak haftada bir ona göreeeeeee
afiyet olsun canım
süpersin canım sen azimlisin seninle az kilo vermedik kısım şimdi sonlara geldik sayılır daha cok asılalımda su diyet macerası sona ersin
beni dövün öğle menümle akşam menüm aynı ama üstüne browni yedim ((

gelemezki gelemezki
geliyorum geliyorum :86:
kesinlikle kabul ediyorum...

HERKESE GÜNAYDINNNNNN
daha gelipte kuralları onaylamayanlar varrrr

günaydın kızlar

yasemincm geçmiş doğum günün kutlu olsun canım.

sezimelcim katılım şart canım bol katılım yapacak arkadaşlara ihtiyacımız var bu şekilde ne motive olabiliriz nede birbirimizi motive edebiliriz. belli bir dönem katılım yapamayacak arkadaşları izne çıkartalım olmadı.

bu arada bu sabah yediklerimi yazayım

1 dilim tam buğday ekmeği
1 tane haşlanmış yumurta
bol yeşillik domates,biber
4 tane zeytin
1 bardak bitki çayı
1 kk peynir

ara
1 elma yiyeceğim

katılıyorum canım
günaydınn.daha kahvaltı yapmadımm.

sanada günaydın hadi yap bakalım bende nesfit yedim içinede tarcın attım özlemişim bayadır yemiyordum

sabah menüm...
1 bardak ılık su...
1 kase sütlü mısır gevreği

öğle...
1 bardak form çayı
1 kaşık et sote
1 tane domates..
yarım kk kadar peynir...

Slm kızlar

öğlen menümü yazayım

1kase çorba
3-4 çata arnavut ciğeri
yeşillik
1 bardak ayran
1 dilim ekmek

ara

1elma yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…