Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım benim yaptığım paylaşımda herkes vardı.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-363.html bak bu sayfada paylaşımım.. sonuç listesini hazırlayan arkadaş sanırım eksik yapmış

tuna ve tecnesyum menüleriniz güzel...
frangapani o zaman sen izinli ol canım hem bu süre zarfında hem tartı farkı hem tatilde diyet olmucağı için zaten kopukluk olur dinlen ve gümbür gümbür gel..
izinli durumda ne yazıcaz bildirime fikrin varmı

bu arada farkettim sen doğru paylasmıssın paylasım alanına bildirdim hallederler artık

aman allahım inanamıyorum altta 4kişi var gözüküyor bu gerçekmi biri cimciklesin beni

bugün yediklerim
sabah meyve salatası seftali üzüm muz
ara kakaolu süt
öğlen peynirli tost
akşamda ya nasip mercimek corba ve bezelye yaptım corba içsem yeter

kızlar bende sayfa açık ama ben işe güce daldım bu da böyle açık kalmış valla..

bir yandan da tatil işini halletmem lazım, bana kuzumla tatil yapabileceğim güzel bir otel önerisi olan var mı? kum plaj olsun, denizi güzel olsun.. denizi de kum olursa süper olur...

selam herkese,

bugün iştahım çok açık, neden böyle anlamadım...

sabah: çeyrek simit, 3 zeytin, 1 kk peynir, light süt
öğlen: 1 karnıyarık, 1 dilim ekmek
ara: yovita

tuna seninde menün güzel canmı

trendyum sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine

frangi canım dinlen gel canım yaa bol motivasyonla başlarsın

frangapani tavsiyede buluncam ama hotel adlarını unuttum :):):) aklıma gelirse yazarım bu ara zihin dağınıklı var bende

cemre kuralları okudun mu onayladın mı

Heyy kendi kendim ben kaçar iyi akşamlar sana

Ahaa tırlattım sonunda

Iyi akşamlar kızlar ben kaçar

artık pc açamıyorum ben yaa uymaya çalışıcam sezilmel bencede bu kurallar şart ama girip yazamıyorum bi türlü ben..

kesinlikle kabul ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…