selam arkadaşlar
8,30 da kalkmama rağmen büroma ancak gelebildim malüm trafik bu nedenle kahvaltı 11 e kaldı sanırım çok geç....
5 kaşık nesfit meyveli yarım bardak süt ü götürdümmm.
bu arada iki gün önce 84iken bu sabak 83,3 geldimmm su mu gitmiş bişeler işte yaşasın
arkadaşım orucun kabul olsun kolay gele oruç tutarkende rejim çok zor oluyo ama nese artık
Günaydın canımm öretmenimm
Profildeki benim canım ahh ahhh yüz belki durmuyo ama sende bi altı gör
Hatta ekliyim seni albümümde resimlerim var
Boy fakiriyim ben yaaa maalesef 1.58 boyum var
KK da ki çoğu kızın boyu uzun ben kendimi yerden bitme olarak görüyorum
Sen ne öğretmenisin bu arada?
canım benim sana moral vereyim ben senden de kısayım... aramızda bi kaç cm var.... sınıf öğretmeniyim... bu yıl 5. yıla girdim çok şükür... senin kadar yaşım küçük olmasada beni görenler 5. yılım deyince inanmıyorlar...
Küçük göstermek her zaman avantajdır.:76:
Ne güzel yaşını göstermiyormuşsundur.
Hangi ilde öğrtmensin? Tosun resimlerime bakmışsın bu arada acilen kg vermem gerek işte benimde
selam arkadaşlar
8,30 da kalkmama rağmen büroma ancak gelebildim malüm trafik bu nedenle kahvaltı 11 e kaldı sanırım çok geç....
5 kaşık nesfit meyveli yarım bardak süt ü götürdümmm.
bu arada iki gün önce 84iken bu sabak 83,3 geldimmm su mu gitmiş bişeler işte yaşasın
arkadaşım orucun kabul olsun kolay gele oruç tutarkende rejim çok zor oluyo ama nese artık
selamlar
bende artık sizlerle onuncu takımdayım...
yaşasın onuncu takım. ben 1.68 boyunda birkaç gün önce 84 kilo idim
yarın sabah tekrar tartılacağımmmm
çok sıkı diyet yaparak sizlerle gürkan kubilay ile yarım kalan eksik motivasyonlu kilo serüvenimi tamamlarım inşalllllahhhh
ekstra bir bilgi paylaşmam gerekiyor mu teşekkürler
olmak istediğim kilo 58 bu arada
Günaydın kızlar
Bugün niyetliyim..
Sahurda:
1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim tam tahıllı ekmek yedim..
çok şükür yaşımda çok büyük değil aslında.. 26 yaşındayım... hayata evlilik dışında hep erken başladım... Allah kabul etsin bende orucum ve şunu söyleyeyim bence oruç tutarken daha fazla kilo veriyorum çünkü yemiyorum iftarda da hemen 2 bardak su ve 1 bardak yeşilçay... iştahımı kesiyor sonra istesemde yiyemiyorum.. bana nasıl zayıfladığımı soranlara hiçbişey yapmıyorum sadece oruç tuttum diyorum...
bingöldeyim canım hatta bi ilçesinde mahrumiyet bölgesi evliyim allahtan yoksa kafayı yerdim buralarda... evet fotolarına baktım çok abes bi kilon yok bence
kilo çizelgene baktımda sen çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.
geçmişte anlatmışsındır neler yaptığını okuyup bi bakmam lazım neler yapmışsın merak ettim....
tebrik ederim canım:92:
ben hala tartılmadım cuma günü görcem anyayı konyayı bakalım
Az kaldı son bi gün sayalımm
Dengeli beslendiysen garanti vermişsindirr
aslında tatilde vermiştim kızım orda hastaydı ne hiçbirsey yemedik 4 gün sonra tatili yarıda bırakıp annemlere gectik tekirdağa orda tabi 4 günün verdiği açlıkta baya yedik şimdi yine düzenli beslenmeye calısıyorum ama bakalım nolcak cok tatlı krizim var bitter yiyorum 1-2 kare falan o kadar baska kaçamak yok akşamları ekm ek yemiyorum bakalım bende merak ediyorum insallah vermisimdir
Ay 60 kiloymuşsun zaten senin yerinde olsam göbek atcam o dereceyim
Sende şoparsın he
Bende Kırklareli'liyim.. İnşaallah vermişsindir
aa hemseri sayılırız beyaa
bayramda babaeskiye gittik gelin verdik amaann bizden daha cok oynuyor kırıkkalelir biz kendimizi oyuncu sanardık
yaa iinsan verdikce yetmiyor ben en son 86 görfüm doğum yaptım hem 76 larda kaldı 70 yeter dedim kesmedi 65 olayım yeter dedim yok hala şişko duruyom 60 olsam dedim ıı-ııhh ben 55 istiyom fit durayım dimi :):) birde boy yok zaten beni 50 keser anca
Evet acaip oynarlarİstanbul da yaşıyorum da babam oralı.
Gidip geliyoruz zaten yakın yer
Dimi insan kg verdikce kendini daha şişko görüyo
Ne güzel bu topikte herkesin boyu kısa