Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

selam arkadaşlar

8,30 da kalkmama rağmen büroma ancak gelebildim malüm trafik bu nedenle kahvaltı 11 e kaldı sanırım çok geç....

5 kaşık nesfit meyveli yarım bardak süt ü götürdümmm.

bu arada iki gün önce 84iken bu sabak 83,3 geldimmm su mu gitmiş bişeler işte yaşasın

arkadaşım orucun kabul olsun kolay gele oruç tutarkende rejim çok zor oluyo ama nese artık

İlk haftalar çok güzel hızlı hızlı gidiyor.
Su veya yağ farketmez gittiğine seviniyor insan motive oluyor ve daha fazlası için çaba sarfediyor.
Evet canım rejimle oruç zor gidiyor tutamadıklarımı tutayım dedim bende.
Amin bu arada

canım benim sana moral vereyim ben senden de kısayım... aramızda bi kaç cm var.... sınıf öğretmeniyim... bu yıl 5. yıla girdim çok şükür... senin kadar yaşım küçük olmasada beni görenler 5. yılım deyince inanmıyorlar...

Küçük göstermek her zaman avantajdır.:76:
Ne güzel yaşını göstermiyormuşsundur.
Hangi ilde öğrtmensin? Tosun resimlerime bakmışsın bu arada acilen kg vermem gerek işte benimde

Küçük göstermek her zaman avantajdır.:76:
Ne güzel yaşını göstermiyormuşsundur.
Hangi ilde öğrtmensin? Tosun resimlerime bakmışsın bu arada acilen kg vermem gerek işte benimde

çok şükür yaşımda çok büyük değil aslında.. 26 yaşındayım... hayata evlilik dışında hep erken başladım... Allah kabul etsin bende orucum ve şunu söyleyeyim bence oruç tutarken daha fazla kilo veriyorum çünkü yemiyorum iftarda da hemen 2 bardak su ve 1 bardak yeşilçay... iştahımı kesiyor sonra istesemde yiyemiyorum.. bana nasıl zayıfladığımı soranlara hiçbişey yapmıyorum sadece oruç tuttum diyorum...
bingöldeyim canım hatta bi ilçesinde mahrumiyet bölgesi evliyim allahtan yoksa kafayı yerdim buralarda... evet fotolarına baktım çok abes bi kilon yok bence

yediklerim...
bugün yine orucum gece 3.30 kalktım
yarım lt su
1 dilim ekmek
yarım kk kadar peynir
1 domates
1 zeytin
yarım lt su..

hosgeldin canım aramıza bu hafta deneme süren haftaya cuma paylasımlarına göre takımda olursun..

herkese günaydın sabah 2 dilim ekmek yedim biraz peynir bu ara karnım hep ac yaa ben evde olunca canım hep yemek istiyor can sıkısından galiba kızıda uyuttum oturuyorum kö skös ne yesem acaba

Günaydın kızlar

Bugün niyetliyim..
Sahurda:
1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim tam tahıllı ekmek yedim..

kilo çizelgene baktımda sen çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim.

geçmişte anlatmışsındır neler yaptığını okuyup bi bakmam lazım neler yapmışsın merak ettim....

tebrik ederim canım:92:

Orda aktivite yapılcak birşey de yok tabi.
Sıkıntıdan patlar insan bende üniyi ufak bi yerde okudum.
İnsan evden çıkamıyor evden çıkamayınca otomatikman yemeğe dadanıyor.
Sonra gelsin kilolar...
Neyseki erken farketmişsin ben gibi 86 kilodayken de farkedebilirdin
Teşekkür ederim canım ilk hedef 65 sonra verebilirsem ideal olan 55 e doğru gidicem inşaallah.
Kışında burdayız.
Kışın metabolizma daha hızlı çalıştıgından daha çabuk kilo veriliyormuş diye okudum ben

Canım teşekkür ederimm
Şubattan bu yana kendi çapımda bişeyler yapıyorum.
Asıl başlamam temmuz ortası gibi 79 kiloyla oldu.
Ondan beridir de bi iki gün kaçamak yapsam diğer günler telafi etmeye çalışıyorum.
Şimdi evde spora da başladımm.

Burda anlatmadım canım ama kısaca akşam erken bitireceksin yemek yemeyi.
Benim en destek aldıgım şey yeşil çay, form çayı ve su.
Bağırsaklarım çalışmıyordu bitki çayları sayesinde normale girdi.

Bi zamandan sonra insanda suçluluk hissi oluyor yiyince.
İşyerine bazen yeemek getiriyorum bazen işte yiyorum ama en güzeli evde olunca.
Tavugumu yagsız tavada pişiriyorum göbek salata yanında ayran.
Hem kalorisi az hem bayıla bayıla yiyorm hemde midemi çalıştırıyo
Herkese tavsiye ederim

Az kaldı son bi gün sayalımm
Dengeli beslendiysen garanti vermişsindirr

aslında tatilde vermiştim kızım orda hastaydı ne hiçbirsey yemedik 4 gün sonra tatili yarıda bırakıp annemlere gectik tekirdağa orda tabi 4 günün verdiği açlıkta baya yedik şimdi yine düzenli beslenmeye calısıyorum ama bakalım nolcak cok tatlı krizim var bitter yiyorum 1-2 kare falan o kadar baska kaçamak yok akşamları ekm ek yemiyorum bakalım bende merak ediyorum insallah vermisimdir

Ay 60 kiloymuşsun zaten senin yerinde olsam göbek atcam o dereceyim
Sende şoparsın he
Bende Kırklareli'liyim.. İnşaallah vermişsindir

Ay 60 kiloymuşsun zaten senin yerinde olsam göbek atcam o dereceyim
Sende şoparsın he
Bende Kırklareli'liyim.. İnşaallah vermişsindir

aa hemseri sayılırız beyaa
bayramda babaeskiye gittik gelin verdik amaann bizden daha cok oynuyor kırıkkalelir biz kendimizi oyuncu sanardık

yaa iinsan verdikce yetmiyor ben en son 86 görfüm doğum yaptım hem 76 larda kaldı 70 yeter dedim kesmedi 65 olayım yeter dedim yok hala şişko duruyom 60 olsam dedim ıı-ııhh ben 55 istiyom fit durayım dimi :):) birde boy yok zaten beni 50 keser anca

Evet acaip oynarlar İstanbul da yaşıyorum da babam oralı.
Gidip geliyoruz zaten yakın yer
Dimi insan kg verdikce kendini daha şişko görüyo

Ne güzel bu topikte herkesin boyu kısa

kızlar öğlen türlü yedim 5 kaşık yoğrt bir dilim kepek ekmeği
şimdide yeşil çay içiyorum.

bu arada aranızda altın çileğin aktardan alınan kurusunu kullanan var mı beb bir gün kullandım beni çok şişirdi sanki davul gibi aldum

Evet acaip oynarlar İstanbul da yaşıyorum da babam oralı.
Gidip geliyoruz zaten yakın yer
Dimi insan kg verdikce kendini daha şişko görüyo

Ne güzel bu topikte herkesin boyu kısa

evet bende çok sevindim tek kısa ben değilmişim

bu arada öğlen 13.te bi uyumuşum saat17.30 da uyandım galiba sabaha kadar otururum...

akşam menüm...

1 lt su
2 kaşık bulgur pilavı
1 kepçe taze fasulye
5 kaşık salata

canım felaket ötesi tatlı istiyordu bende bastırsın diye yeşil elma yedim...

yasemin harikasın valla ne diyim azim süper insan hep böyle devam eder. ben 65 e düştükten sonra saldım kendimi eski azmim yok

tuma ben altın cilek hapını kullandım kilo aldım aslaaa alma ne kurusu ne yası nede hapını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…