Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

günaydın kızlar

ben geldim bugün biraz rahatım iş konusunda

sabah maalesef kahvaltı edemedim ve işe gelince bir tane poğaca ve çay içtim

yasemin süper gidiyorsun sen canım yaa

oyy balığı çok severim balık mevsimi açıldı ya allahtan başka ne isterim.

yasemin süper gidiyorsun sen canım yaa

oyy balığı çok severim balık mevsimi açıldı ya allahtan başka ne isterim.

teşekkür ederim canım.. balığı aslında hiç sevmem av yasağı kalktıktan sonra tv her hamsi haberini gördüğümde sanki aşeriyormuşum gibi canım çekiyordu... yaşadığım yerden dolayı malesef balık bulamadık en sonunda erzurumdan getirtti eşim... dün akşam o kadar çok yemişim ki balığı tiksindim malesef hala midem bulanıyor... üstüne de oruç tutayım dedim sahura kalktım ama midem kötü olunca su içip yattım..

ayrıca gerçekten çok istiyorum zayıflamayı... kardeşlerim arasında en kilolu benim 3 yaş büyük ablam var hemde 1 çocuk annesi 53 kg.. bi de bnim kiloma bak.. ayrıca eşim de çoookkk zayıf yanında iğrenç göründüğümü düşünüyorum..
aslında sayarsam o kadar çok nedenim varki zayıflamak için geç bile kaldığımı düşünüyorum..

teşekkür ederim canım.. balığı aslında hiç sevmem av yasağı kalktıktan sonra tv her hamsi haberini gördüğümde sanki aşeriyormuşum gibi canım çekiyordu... yaşadığım yerden dolayı malesef balık bulamadık en sonunda erzurumdan getirtti eşim... dün akşam o kadar çok yemişim ki balığı tiksindim malesef hala midem bulanıyor... üstüne de oruç tutayım dedim sahura kalktım ama midem kötü olunca su içip yattım..

ayrıca gerçekten çok istiyorum zayıflamayı... kardeşlerim arasında en kilolu benim 3 yaş büyük ablam var hemde 1 çocuk annesi 53 kg.. bi de bnim kiloma bak.. ayrıca eşim de çoookkk zayıf yanında iğrenç göründüğümü düşünüyorum..
aslında sayarsam o kadar çok nedenim varki zayıflamak için geç bile kaldığımı düşünüyorum..

Bu takımda en azimli gördüğüm üyelerden birisin yasemin.
Çabuk da veriyorsun kilo.
İnşaallah kısa sürede saglklı verirsin kilolarını.
Herkesin o kadar çok nedeni var ki.
Ooo ben anlatsam off yeter sus dersiniz.:KK53::KK53:

Bu takımda en azimli gördüğüm üyelerden birisin yasemin.
Çabuk da veriyorsun kilo.
İnşaallah kısa sürede saglklı verirsin kilolarını.
Herkesin o kadar çok nedeni var ki.
Ooo ben anlatsam off yeter sus dersiniz.:KK53::KK53:

ooooyyyyyyyyyyy canım benim sağolasın... o kadar mutlu oldum ki anlatamam... gerçekten kk.nün faydası tabi grup arkadaşlarımın da... çok çabuk kilo veremediğimi düşünüyordum çünkü hep az yiyen biri olardak görürdüm kendimi ama malesef çok yiyormuşum ve ben bunun farkında değilmişim yeni anladım çünkü eskiden az yiyorum kilo veremiyorum derdim hatta doktora gidip troidime falan baktırmayı düşünüyordum ama gerek kalmadı inşallah... hayırlısıyla şu bi kaç ay içinde 58 inersem çok daha mutlu olacam :KK62:

selam arkadaslar temizliğe basladım her yer toz olmus bu hafta bitiricem insallah derin temizliğe giriştim..
diyet devam ediyorum tabiki ama biraz düzensiz oluyor insallah cuma güzel sonuclar alırız

yaaa kızlar nerdesiniz......sezer hayriye ceyce dönün buraya da.....:KK47:
yasemin valla arkadaşım bravo sana :KK71::KK42:
kimse girmeyince buraya benim hiç hevesim kalmıyor...zaten adet haftasına girdiğimde yemesemde şişiyorum resmen ya iyice moralim bozuluoyr...:KK50::KK50:
daha adet olmadan şiştim yine:KK58::KK58:
hadi kerkes dönsün bir moral olsun exşın olsun:KK36:

ooooyyyyyyyyyyy canım benim sağolasın... o kadar mutlu oldum ki anlatamam... gerçekten kk.nün faydası tabi grup arkadaşlarımın da... çok çabuk kilo veremediğimi düşünüyordum çünkü hep az yiyen biri olardak görürdüm kendimi ama malesef çok yiyormuşum ve ben bunun farkında değilmişim yeni anladım çünkü eskiden az yiyorum kilo veremiyorum derdim hatta doktora gidip troidime falan baktırmayı düşünüyordum ama gerek kalmadı inşallah... hayırlısıyla şu bi kaç ay içinde 58 inersem çok daha mutlu olacam :KK62:

Bu azimle inersin canım. Burda pek kısçe olmadığı için burda paylaşım yapamıyorum yapsam da kmse yorum yapmıyor zaten :KK9:
Sen hep yapıyorsun biliyom. Bide ne güzel 6 rakamındasın bende 6yı görmek istiyorum çatlıcam göremezsem.
İnsana öyle geliyor ama dikkat edince bak ne güzel gidiyor kilolar.
Ben artık ufak bi kaçamak yaparkn bile suçluluk hissine kapılıyorm.
Dua et de ben de senin gibi 6yı göreyim artık :KK43:

Bu azimle inersin canım. Burda pek kısçe olmadığı için burda paylaşım yapamıyorum yapsam da kmse yorum yapmıyor zaten :KK9:
Sen hep yapıyorsun biliyom. Bide ne güzel 6 rakamındasın bende 6yı görmek istiyorum çatlıcam göremezsem.
İnsana öyle geliyor ama dikkat edince bak ne güzel gidiyor kilolar.
Ben artık ufak bi kaçamak yaparkn bile suçluluk hissine kapılıyorm.
Dua et de ben de senin gibi 6yı göreyim artık :KK43:

canım benim inşallah hedeflediğin kilonun altına bile indersin... ben zayıflayabildiysem herkes zayıflayabilir diye düşünüyorum benim idarem çooookkk zayıf... inşallah 6lı sayılarıda görürsün... gruba ilk girdiğimde bi kaç kişi 70lerin üzerindeydi herkes 60lardaydı ve zoruma gitmişti:KK47:çoookkk şükür ki 6oları gördüm
profil resmindeki eğer sen isen bence yüz olarak kilolu bile görünmüyorsun boyun galiba baya uzun.. ayrıca gruptaki arkadaşlar çalıştıkları için baya yoğunlar herkes öğretmenler gibi yan gelip yatmıyor(!) ya:KK52:

merhaba,

bugün yediklerim,

sabah yarım simit, 1.5 bardak süt az yağlı, 1kk peynir, 2 zeytin, biraz ceviz

öğlen: minik poğaça, meyveli yoğurt

yediklerim
sabah keten tohumlu tahıllı ekmek 2 dilim domates peynir salatalık
öğlen seftali bir kare cikolata
akşam 1 kasık pilav ve tavuk 2 parca

selamlar

bende artık sizlerle onuncu takımdayım...

yaşasın onuncu takım. ben 1.68 boyunda birkaç gün önce 84 kilo idim

yarın sabah tekrar tartılacağımmmm

çok sıkı diyet yaparak sizlerle gürkan kubilay ile yarım kalan eksik motivasyonlu kilo serüvenimi tamamlarım inşalllllahhhh

ekstra bir bilgi paylaşmam gerekiyor mu teşekkürler

olmak istediğim kilo 58 bu arada

selamlar

çok sıkı diyet yaparak sizlerle gürkan kubilay ile yarım kalan eksik motivasyonlu kilo serüvenimi tamamlarım inşalllllahhhh

hoş geldin aramıza hayırlısıyla inşallah sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun...

akşam menüm...

yarım lt su...
1 bardak yeşilçay...
1 kase tarhana çorbası...
1 kase salata...
1 kaşık pirinç pilavı...
çok küçük islim kebabı

daha sonra minik bi dilim tavukgöğsü... bu kadar...

hoş geldin aramıza hayırlısıyla inşallah sağlıklı bir şekilde kilolarından kurtulursun...

çok teşekkür ederim umarım ulaşırım

gerçi rejim hakkında çok şey bilip uygulamayanlardanım....
ama artık bir demeli ve üniversite hallarime en azınad 65 e bir an önce dönmeliyimmmm

selamlar

takım kaptan yardımcısı olarak aramıza hoşgeldin diyorum .. umarım en kısa zamanda dilediğin kilolara kavuşursun....

Son düzenleme:
merhaba kızlaar
ben de bugün yediklerimi yazayım..

sabah tam buğday ekmeğine tost
öğle barbunya, salata, 1 dilim kepekli ekmek, yoğurt
akşam: kızarmış tavuk, 2 kaşık pilav ve yoğurt:44::44:

canım benim inşallah hedeflediğin kilonun altına bile indersin... ben zayıflayabildiysem herkes zayıflayabilir diye düşünüyorum benim idarem çooookkk zayıf... inşallah 6lı sayılarıda görürsün... gruba ilk girdiğimde bi kaç kişi 70lerin üzerindeydi herkes 60lardaydı ve zoruma gitmişti:KK47:çoookkk şükür ki 6oları gördüm
profil resmindeki eğer sen isen bence yüz olarak kilolu bile görünmüyorsun boyun galiba baya uzun.. ayrıca gruptaki arkadaşlar çalıştıkları için baya yoğunlar herkes öğretmenler gibi yan gelip yatmıyor(!) ya:KK52:

Günaydın canımm öretmenimm:KK19:
Profildeki benim canım ahh ahhh yüz belki durmuyo ama sende bi altı gör:KK37::KK34:
Hatta ekliyim seni albümümde resimlerim var:KK53:
Boy fakiriyim ben yaaa maalesef 1.58 boyum var:KK60:
KK da ki çoğu kızın boyu uzun ben kendimi yerden bitme olarak görüyorum :KK33:
Sen ne öğretmenisin bu arada?

X