Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

ÜFFF dietimi çikolata bozdu.............

ben yemedim yaşasııın görümceme gittim çy koydu yanına ıvır zıvır getidi kirdek çkolata yemedim yemiycem diyebildimmmmm
ama akşam yemeğine çorba yapmamış o ndenle bol salata 1 parça tavuk üç kaşık pilav yedimm

yasemin harikasın valla ne diyim azim süper insan hep böyle devam eder. ben 65 e düştükten sonra saldım kendimi eski azmim yok

tuma ben altın cilek hapını kullandım kilo aldım aslaaa alma ne kurusu ne yası nede hapını

evet canım haklısın banada yaramadı baya şişirdi kulanmıcam biraz kaldı atarım artık

yasemin harikasın valla ne diyim azim süper insan hep böyle devam eder. ben 65 e düştükten sonra saldım kendimi eski azmim yok

tuma ben altın cilek hapını kullandım kilo aldım aslaaa alma ne kurusu ne yası nede hapını

teşekkür ederim canım inşallah böyle devam eder azmim eskiye oranla daha az vermeye başladığımı düşünüyorum ayrıca ara sıra kaçamakta yaptığım oluyor bu akşamki gibi arkadaşa çaya gittik sonra ipin ucunu kaçırdım kek patlak mısır....:84:
artık hayırlısı

kızlra ne alemdesiniz nasıl gidiyor rejim

bu öglen bizim iş yerinde kuru fasulye var

4 kaşık susuz fasulye 1 kase yoğurt iyimi öglen menüme ne dersiniz

Tuna bence çok çok iyi....

Bende yine orucum... Akşam ipin ucunu kaçırdım diye kendime kızdım ve sahura kalkmadan oruç tutayım dedim... Hala açıkmadım artık ne kadar çok yediysem:KK53:

kızlar kızım hasat sesi kısıldı boğazı ağrıyor giremiyorum pek fazla...sabah kahvalti yapamadım malesef kışlık domateslerimi aptım 17 kiloydu çok yoruldum sadece 1 bardak adaçayı içtim...şimdi kızımı uyuttum bir bkayım dedim..dün akşamda 1 biber dolması 1 patlıcan dolması yedim bu kadar....

günaydın kızlar..
bende sabah yarım simit yedim vede sekersiz cay..şimdide maden suyu içiyorum bazen dozunu kacırıp 3 tane içiyom napiyim tek kalorisiz içeçek :)

kızlar merhaba,

Acayip bunaldım, zaten adet dönemindeyim.. İşler çok yordu beni artık tatile çıkmak istiyorum... Yarın için 1 günlük izin aldım, biraz kafa dinleyeceğim.. Annem, kayınvalidem, oğlum, görümcem v.s. hep beraber adaya gidicez.. :KK9::KK9::KK9:

Bu nedenle sabah hesaplamalara bakamayabilirim..

Sezilmelcim, tabloyu bildirme işi bu hafta sana kalacak canım, kolay gelsin şimdiden... sabah telefondan girip kilomu bildiririm canım..

akşam yediklerim....
1 kase yoğurt çorbası
1 tabak salata (yağsız)
3 kaşık bulgur pilavi
1 kepçe taze fasulye...
1 lt su...

Menümü yazıyım canlar..

Sahur:
Yenmedi...

İftar:

1 bardak su
3 yk ıspanak
1 kase yoğurt
Az salata

1 bardak phyto slim çay
3 tane yulaflı bisküvi
Su....

Bu kaaa:KK16:

mywish sende iyi gidiyorsun canım maşalahhh diyelim size..
frangapanicim yarın buralardayım :KK16:

sabah yarım simit
öğlen seftali kalan yarım simit
akşam karnıyarık 1 dilim ekmek

**10.TAKIM 222.ETAP**
sezilmel(61.0/0/0/%0.00)
tutku(61.5/0.0/0.0/%0.)
ceyce(80.6/0.0/0.0/%0.0)
frangipani(73.0/0.0/0.0/%0.0)
cemre(59.3/0.0/0.0/%0.0)
tata (60.6/0.0/0.0/%0.0)
yaseminkadir (67.9/0.0/0.0/%0.0)
mywish89 (73.0/0/0/%0.00)
ayçaece (67.9/0.0/0.0/%0.0)

10.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI ( %0.00)

Arkadaşlar günaydın ben aranıza yeni katıldım. 97 kilo ile başladım 2 haftada 94'ü gördüm.çok katı diyet uygulamıyorum hayatımdan makarna,pilav,ekmek ve bazı baklagilleri çıkardım.tatlıyı minimuma indirdim gönül ister tamamen çıkarayım ama biraz zorlanıyorum şeker konsunda.Bende bundan sonra paylaşımlarda bulunucam kendinize iyi bakın.azimliyim bu sefer üstesinden gelicem kiloların :KK66:

X