Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım çok üzüldüm, umrumda değil artık dediğine göre senin de istediğin bir ayrılık olmuş sanırım... üzmemeye çalış kendini herşeyin hayırlısı, olacağı varsa bu aşamada olması en iyisi, peki sen nerede kalıyorsun şimdi?

ayy ne yapsan acaba kına mı sürsen düzelir pekte anlamam bu konuları kuaföre gidip sor bari..

5 haziran
sabah dometesli peynirli sandviç

öğlen
yeşil salata
domates salatası
yoğurtlu nohut
1 adet mücver

ara
1 nektari
15 adet kiraz

akşam 4-5 kaşık bezelye
yoğurt

2 litre su
300 ip atlama
yine harikaaa..
yıldönümünüzde umarım çok güzel geçer..
bezelyenin yanında ekmek yememiş olmanda muhteşem..
nasıl başarıyorsun bunu

off may off
çok üzüldüm uzun bir ilişki.. benim ilişkimde uzun zamandır devam ediyor 2004den bu yana hiç ayrılmadık ama bizde kavga ettik tartıştık çok ciddi sorunlarımız oldu. ama iki tarafında barışmaya istekli oluşundan dolayı ya o ya ben bir adım gittik ve düzelttik aramızı. sizin aranızdaki problem ne ayrılık sebebei ne bilmiyorum eğer geri dönülebilecek bir şey ise ilk adımı atmaktan kaçınma.. ama eğer sorun çok önceden devam ediyorsa ve çözülemeyek gibiyse bırak gitsin... hayatın için neyin daha iyi olacağını sen çok iyi biliyorsundur.
tek ricam üzülme...kendini yıpratma...

Nekadar üzülmúcem ki verdıgim degere mı onca yaşantıya mı yanıyım.artık bi birliktelik olamaz çünkü eski sevglisyle konusmalarını yakalamadım.kız ona kur yapınca tamam cevap vermemis ama konusmaya da devam etmis.hatta benimki bi mesajnda kıza trip atmış.benim eski sevglisi oldugundan haberim yok kızın da benden haberi yok.ayrıldk demiş.numarasını aldım aradım konustuk o benim arkadaşım yıllardır ben onu dügünüme bile cagırdım hatta yeni görüsmüsler.ama kız boşanmış.benim bunlardan haberim bile yoktu.kız da çok şaşırdı.bilseydim bukadar samimi bile konusmazdım ama inan bişey yok tanışalım konusalım diyo.yarım saat konustk kızla.bi de maymuna bu kız o eski sevgln mi diye sordugumda çıkıştı hemen sinirlendi o dgl diye.ben bukadar yalana bidaha güvenemem ki.benim icin bütün gün konusup beni salak yerine koyması bile aldatmak.dün mesajlari görunce elim ayagm titredi.hala ben kafamda kuruyomusum aslında yaptgı bişey yokmus gibi üste çıkmaya çalışıyo.ne sevgi ne nefret hissetmiyorum.ama canım çok yanıyo.

Nekadar üzülmúcem ki verdıgim degere mı onca yaşantıya mı yanıyım.artık bi birliktelik olamaz çünkü eski sevglisyle konusmalarını yakalamadım.kız ona kur yapınca tamam cevap vermemis ama konusmaya da devam etmis.hatta benimki bi mesajnda kıza trip atmış.benim eski sevglisi oldugundan haberim yok kızın da benden haberi yok.ayrıldk demiş.numarasını aldım aradım konustuk o benim arkadaşım yıllardır ben onu dügünüme bile cagırdım hatta yeni görüsmüsler.ama kız boşanmış.benim bunlardan haberim bile yoktu.kız da çok şaşırdı.bilseydim bukadar samimi bile konusmazdım ama inan bişey yok tanışalım konusalım diyo.yarım saat konustk kızla.bi de maymuna bu kız o eski sevgln mi diye sordugumda çıkıştı hemen sinirlendi o dgl diye.ben bukadar yalana bidaha güvenemem ki.benim icin bütün gün konusup beni salak yerine koyması bile aldatmak.dün mesajlari görunce elim ayagm titredi.hala ben kafamda kuruyomusum aslında yaptgı bişey yokmus gibi üste çıkmaya çalışıyo.ne sevgi ne nefret hissetmiyorum.ama canım çok yanıyo.

canım güven bir ilişkide ki en önemli şey, onun asla telafisi yok, mutlaka sana açıklama yapmaya çalışacaktır, ama sen lütfen duygularınla değil, mantığınla hareket et... yanlış anlamadıysam konuştuğu kıza bir ilişkisi olduğundan bahsetmemiş, ayrıldığınızı söylemiş( bu çok üzücü...( sindiremeyeceğin şeyleri sakın görmezden gelme lütfen,, çünkü çok ufak bir kabulleniş, bile ilerde büyüyor büyüyor, içinde kocaman bir kor oluyor, hep bir yumru oluyor... hakkında hayırlısı olsun...

Kabullenmem.gelse bile çok zor o güveni veremez bidaha.görseniz öyle sakin sessiz biri ki bunca yıl ben hiçbişey farkedememişim ya da òyle sanmışım .bukadar saman altından su yürütebilmesine çok şaşırdım.

yine harikaaa..
yıldönümünüzde umarım çok güzel geçer..
bezelyenin yanında ekmek yememiş olmanda muhteşem..
nasıl başarıyorsun bunu

teşekkürler canım inşallah... ne yiyeceksem masaya onu getiriyorum, onun dışında bir şey koymuyorum,,ekmek yememeyi bu şekilde sağlıyorum..

05.04.2013

Sabah:

haşlanmış yumurta
2 dilim peynir
domates
salatalık
maydanoz

Öğle

Sebzeli piliç sarma
patates püresi
salata

Ara

Tadımca fındıklı tahıllı bar

Akşam

mercimek çorbası 1 kase
salata
zeytinyağlı fasulye 1/2 tabak

Su 1,5 litre
Spor yok

Maymuncum çok üzüldüm yaaa..

Anlattıklarından anladığım kız da birşey yok demiş sevgilinde.. Çok çabuk karar verme öfkeyle kalkan zararla oturur. 5 yıllık ilişkiyi bu kadarcık mevzuda bitirme, biraz sakinleş otur konuş, önemli olan sevgi saygıdır ilişkide.. Sevgisinden, saygısından eminsen eğer gerisi hikaye.. Benim eşim eski sevgilileri ile görüşür, hatta beraber görüşüyoruz. Ama işte saklmaması gerekirdi. Belki tepkinden çekinmiştir. Niyede en iyisini sen bilirsin..

Bengicim çok geçmiş olsun canım..

Yaz günü yanık yarası çok zor olur.. Çok dikkat et geçmiş olsun tekrar tekrar.

Maymunarmut ben çok şaşırdım olanlara çok üzüldüm kendini bi an önce toparlamaya çalış canım yaa bazen birilerine çok güveniyoruz çok değer veriyoruz ama biz ne kadar değer verirsek o kadar da büyük bi yara bırakıyolar içimizde erkekler böyle kur yapanlara karşı pek uzak duramıyolar sanırm akılları çeliniyo sana olan sevgisinden dolayı karşılık vermemiş ama çekip de atamamış ama seni yok sayması ağır olmuş biraz biz senin sevgilini hiç tanımıyoruz huyunu suyunu bilmiyoruz onun için ben ne desem bilemiyorum sakin kafayla otur düşün canım kalbini devre dışı bırak mantığınla düşün senin için herşey anca böle hallolur

Ben iste onu kaldıramıyorum ben eski sevgilimin lafını bile etsem kaldıramaz.ama işte mesajlar çok da arkadasca degldi.dahada okusam kimbilir neler konusmuslardır.bi de benden gizlemesi verdigi tepkiler iyice soguttu.

Bişey

Sagolun destek oldugunuz icin.ama konussak bile neyi nasıl açıklıcak ki.en çok ona güvenirdim .ben yaparım yine o yapmaz diyodum.gözümdeki masumlugu dinginligi yok artık.benim aklım çelinmiyosa onun da çelinmicek.neyse sıkmıyım sizi daha fazla

,

sıkılırmıyız hiç sen yaz bize içini dök.. anlatmak yada yazmak insanı rahatlatıyor farklı bir bakış açısı yakalıyorsun.
yalan söylemesi fena kızacağını düşünmüştür. bazen karışımızdakinin durumu yanlış anlaması için yalan söyleriz.
elbette en doğru kararı sen vereceksin.. şöyle 3. bir bakış açısıyla bak olaylara.. onun tarafından da gözlemle sonra en doğru kararı verirsin..

çok güzel menü olmuş innuk çok beğendim sadece umarım patates püresini az yemişsindir.
böyle devam etmeni bekliyoruz...

çok güzel menü olmuş innuk çok beğendim sadece umarım patates püresini az yemişsindir.
böyle devam etmeni bekliyoruz...

Dışarda yedim canım, zaten öyle çok çok getirmiyorlar.. Zaten ekmek kahvaltı dışında yemediğim için dengeler diye düşündüm. Umarım bozmam kendimi.. yarına iyi bir rakam bekliyorum çünkü kiraz saplı çayım çok etkili, eridiğimi hissediyorum aylardır içine giremediğim en son düğmesi koptuğu için kenara fırlatıp attığım pantolonumu giydim bugün.. Düğmesi kapanıyor ve beli hafif sıkıyor olsada patlayacak gibi değil

Kiraz sapı çayını aç karnına mı içiyoruz innuk?

İSKENDER sakıncalı değil. sakıncalı olan SOSU PİLAVI PİDESİ... bengi zaten çok güzel açıklamış. canınız çekiyorsa yeyin. ama bunlar olmadan. ben asla doyamam diyordum ama doydum.. yapılmayacak bir şey değil..

ya var ya bu kadar güzel anlatılır kedi bakımı.. şura senin kedin olmak geldi içimden.. Benim kuşum da acaba eğitilebilir mi. sus otur dön falan desem

hayalimde canlandırdım şimdi o kaşları.. sana bu parça gelsin [video=youtube;oVxAPJLwN78]http://www.youtube.com/watch?v=oVxAPJLwN78[/video]

canım iyice düşün. 5 yıllık ilişki hemen çöpe atılmaz. duruma çok vakıf olamadım.. ama eğer o kıza "şu an sevgilim yok" demişse hiç düşünme .. hemen bitir. yok öyle bir konuşma geçmediyse affet. bu aldatma sayılmaz. kendinize yazık etme.. ama dediğim gbi eğer kıza senden bahsetmemişse daha sı biriyle görüşmüyorum dediyse o zaman affedilecek bir yan kalmamış. ama hem kız hem maymun böyle diosa düşün derim. uzun süreli ilişkilerde çok kavga olur. çok ayrılık barışma olur. dilerim en doğru kararı verirsin..

gdogan menülerin çok güzel cuma gene güzel sonuç alacaksın inşallah.. dualarında bizi de unutma

innuk, menünü beğendim. güzel olmuş. ama dün gene uğramadın tüm gün. ve bununla beraber tam gün uğramadığın 5. gün oldu.. Daha yarışmaya başlayalı 2 ay bile olmadan. Bu uğramamalarına çeki düzen vermeni önemle rica ediyorum. Yoksa takım kurallarında güncellemeye gideceğim. Böyle yapınca geçmişi okumadığını düşünüyorum. Çünkü 1 gün geçince çok geçmiş birikiyor.

Kızlar oylama sonucumuz 4-10-14 maddelere evet demiş bulunuyoruz. hayırlı uğurlu olsun...

Kiraz sapı çayını aç karnına mı içiyoruz innuk?

Yok canım gün içerisinde su gibi içiyorum ben aç tok fark etmiyor. Kiraz sapı değil bir de sadece içeriği

kiraz sapı
mısır püskülü
at kuyruğu otu
çubuk tarçın
bide kuru kayısı olsada olur olmasada.

Kaptanım ne desen haklısın ama bazen elimde olmuyor inan, elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ve kesinlikle geçmişi okuyorum. Yorum yapamasam da okuduğumdan emin olabilirsin. Daha dikkatli ve özenli olmaya gayret ediyorum. Destekleriniz için teşekkür ederim.

RAPOR
06 HAZİRAN 2013 PERŞEMBE

Sabah
1 yumurta 1 beyazı
25 gr beyaz peynir
40gr süzme peynir
1 dilim hindi füme

Öğlen
270gr haşlanmış tavuk butu derisiz
1 kase yayla çorbası

Ara
200ml süt
15 gr yulaf kepeği
1 günkurusu

Akşam
2 haş. yumurta
1 dilim hindi füme
83 gr dil peyniri
40 gr süzme peynir

TOPLAM: 1310 kcal 42,8 karbon 61,7 yağ 141,8 protein

Spor: 15 dk eliptik bisiklet 10dk aerobik
3 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…