Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sahur menüm...

canım bişey istemiyor... sırf yemiş olmak için yedim...

önce yarım litre su...
1 kupa yeşilçay....
1 domates ve salatalık...
çeyrek kase çorba...
mini minicik bi lokma ekmek...
ve yarım litre su...

gün sonunda 3lt su
2 kupa yeşilçay...
2 kupa normak çay içtim..
bi de 23.00 da yarım ceviz yedim....

günaydınnn hepinize...
haftasonu pek fırsatım olmadı topiğe girmeye, baktığımda da kimsecikler yoktu zaten..

asıl diyetim bu sabah itibariyle başladı, monti yapmaya devam.. yediklerimi akşam toplu yazarım size..

hadi inşallah bu hafta yarışmada dereceye gireriz kızlarrr... az yemek, bol hareket

ya kızlar ben 58 kilo ile evlenmiştim...evlendim kilo aldım 64 kilo ile hamile kaldım....şimdi de yapıştı kaldı bu kilolar üstüme....

canım ben de senin gibi 58 kilo evlendim, 64 hamile kaldım.. 67'ye kadar indim doğumdan sonra ama hoooop bir baktım almış başımı gitmiişim.. şimdi 70lerdeyim.. ilk hedefim bayrama kadar en azından 70'in altına inmek.. biraz zor ama hedefi büyük koymak lazım..

frangim günaydın sana ne güzel yine montiya baslamıssın..
ben cesaret edemiyorum ona yaa..
evet yaa bu hafta dereceye girmek için çoook çalısalım

İnş. verebilirsin. 5 günde 5 kg diyetini yaapan var mı aranızda??
Ben bu akşamdan itibaren akşamları salata.
Sahurda da domates-salatalık yemeyi düsünüyorum.
Haftaya pazar dogum günüm ne kadar verirsem kârdır.:2:

günaydın....bu sabah 1 litre su...çeyrek dilim dost salatalık domates yedim....birde şeftali yedim...

akşam menüm belli değil...
evet kızlar çok çalışalım girelim dereceye.....

ben hiç denemedim ama öyle diyetler yarralı olmuyor bende kiraz dekoksu yapmıstım kg verdim ama 2 günde tekrar aldım..kalıcı çözüm değil yani
günaydın....bu sabah 1 litre su...çeyrek dilim dost salatalık domates yedim....birde şeftali yedim...

akşam menüm belli değil...
evet kızlar çok çalışalım girelim dereceye.....

günaydın sekerim nassınnn

mersiii sen nasılsın bakalım
iyiyim canım kızı uyuttum şimdi yesil çay içiyorum
Haklısın bi umut işte 7 görmekten gına geldi tartıda

canım birden kilo verip hemen geri alacağına az az ve kalıcı olsun.. bak ben 76 kg dan beridiyet yapıyorum ama hiç verdiğimi almadım..sadece en son kiraz dekosu yaptım onu aldım

İşte bende haftada 700 gr 1 kilo verip öyle geçiyorum. Bende almadım Allah'tan

Ben bugün kendimi çook mutsuz hissediyorum.hiç kimseyle konuşmak bile istemiyorum.

Bugün oruçluyum kızlar.

H.sonu c.tesi akşamı misafirlerim vardı iftarda. Dün akşamda biz gittik iftara. Bu akşamda iftardayım ramazan boyunca böyle gececek herhalde akşamlarım güzel bir durum aslındada işte yemekleri fzl kaçırmasam

sahurda kocişim tost yapmış tost yedim arkadaşlar. şu ramazanda özenli yemek yersem ramazandan sonra inş.bende mondiye başlamak istiyorum. Frangi sana eşlik ederim bana kilo verdiren mondiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…