Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

allah kabul etsin canım iftarını,kolay gelsin..ben oğluşuml yalnızım evde sıkıcı geçiyo..dağ gibi ütüm vardı onları bitirdim şimdi yemek hazırlıcam

içeriği bitkisl canım sinameke kiraz sapı vs var
yaa bacım seni hakkatten tebrik ediyorum seni gördükce gaza geldim..
bende bugün oruc tutayım dedim ne acıktım ne susadum ama gözümün önünde baklava üstüne dondurma var

Kolay gelsinn ..

Ne demek ..
Mindivan nedir?
Güllacı da çok severim afiyet olsun ..
saol canım mindivam nar eksişi macun olarak geciyor canım..içeriğinde sinameke falan var
afiyet olssun aycam.. bu sefer gider azimle merak etme
kilo bildirimi hesaplaması nasıl yapılacak kızlar?
hıııı şimdi kafan basmıyo cuma öğretirim..
yinede aklımda olna
eski kilo - yeni kilo / eski kilo x 100

okadar yememişsindir bence
bu hafta telafi edersin birazda fazladan koştumu tamamdır..

herkese iyi pazarlar bende bugün manyal gibiyim iki akşamdır misafirler vardı pertim cıkmıs
önümüzdeki haftada 2 posta daha alıcam sonrada bayram gelir zaten

yemekli misafir ağırlamak çok yorucu ya biz annemle oruç tutmadığımız halde ağırlarken perişan oluyoruz allah kolaylık versin sezilmel :)

Bugün okudum ben de mindivan değil de başka bir nar ekşili macun kullanmış ve çok faydasını görmüştüm.

indirdimm :) çok teleşekkür ederim :)

hatta bu sabah yaptım. ama dörtte bıraktım:) ben zumba yapıyorum o da güzel. bi süre de bunu yapayım:)

Zumba bana çok karışık geldi, denedim ama beceremiyorum pek ..
Oluyor mu olmuyor mu derken iiçim rahat olmuyor.
Leslienin hareketleri kolay geliyor.

iftar menüme geleyim...

1 kupa yeşil çay...
2 bardak su....
yarım kase mercimek çorbası...
1 kase salata
1 kaşık pilav
patlıcan kebabı vardı... 1 parmak kalınlığında 2 patlıcan
1 tane köfte
1 bardak ayran
1 bardak arada 1 bardak yemek sonunda su

İftar menümü yazayım kısçelerr.
1 kase mercimek çorbası,
Accık sarma,
1 kase yogurt,
Accık kıvırcık salata,
1 dilim sütlü irmik tatlısı ,
Bol suu,

Sonra daaa Türk kahvessii.

selam kızlar..

sahur menü.. mercimek corbası 2 kasık bulgur az pide (ydi herhalde unuttum :)

iftar: 2 kasık bulgur 2 kasık barbunya 1 kasık amerikan salatası ve az pide... he birde yarım bardak kola..

hala cannım baklava üstüne dondurma istiyor dolapta ikiside bana bakıyor

yasemin akiam sahurda 1 lt su içeyim dedim yarım lt sinde kalbime resmen ağrı girdi ezan okundu yatamadım kalkamadım bir tuhaf oldum ya birden içince carptı herhalde:)

tata ben de hafta içi oruc tutmuyorum hafta sonu sadece cocukla yapamıyorum ..ama hafta sonu daha dinç oluyorum ne alakaysa

eskibir masal sen ne marka kullanmstın bende baska bir topikte okudumda basladım buna..

iyi geceler kızlar:)
kahvaltıda meyve yedim bi de bi bardak light süt içtim.
öğle yemeğim yoğurt
akşam da bi kase kadar bulgur pilavı.
bi de meyve yedim biraz önce:)

yasemin bendede cok tatlı vardı koca bir tabak verdim komsuya evdede kaldı 2-3 tane..ve 1 tane yidim..böhühühühühüh neyse artık bitti. bormalde ben eve abur cunur sokmam hiç sadece kuruyemiş alırız canımız bişi isterse badem kau antep fıstık yeriz..

tatacım b aya az yemişsin..
dünkiler için cezamı verdin kendine

aynen öyleee
bütün gün boş boş evde oturdum. enerji sarfetmediğim için yediklerim az gelmiyo galiba :) ama okul vakti hele de sınav dönemi şimdi bi günde yediklerimi bir öğünde yediğim oluyo :) inşallah midem küçülür de o kadar çok yemem yine :)

Markayı tam hatırlayamıyorum şimdi 2-3 ay önce kullanmıştım ama haftaya ismini öğrenebilirim.
1 haftada sporsuz 2 kilo vermiştim.
Ve o kadar rahattım ki ..
Tekrar başlamayı düşünüyorum muhtemelen mindivanın da etkisi aynıdır ama içi biraz daha değişik duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…