selam kızlar pazar günü kimseler yokk
selam ben geldim.... tutku 2012 nasılsın....
hoşgeldin nasılsın,nasıl geçiyo pazar günün
içeriği bitkisl canım sinameke kiraz sapı vs vargeçmiş olsun.... dikkat et... bence içeriğini fazla bilmiyosan yeme derim... ta bi yinede sen bilirsin...
bu akşam benim de canım bi tatlı çekti ki anlatamam sonra sitede zayıflayanların resimlerine baktım... ve nefsimi yendim... sadece 1 tane kuru incir yedim...
saol canım mindivam nar eksişi macun olarak geciyor canım..içeriğinde sinameke falan varKolay gelsinn ..
Ne demek ..
Mindivan nedir?
Güllacı da çok severim afiyet olsun ..
afiyet olssun aycam.. bu sefer gider azimle merak etmeherkese merhaba kızlar....nasıl gidiyor bakalım....
dün iftara davetliydik 1 lahmacun 1 kase yoğurt çorbası içtim....sonra yarım dilim revani yedim kendim yapmıştım dayanamadım valla:18:
bugün sabah kahvaltıda 1 dilim ekmek peynir 4 zeytin salatalık domates yedm...şu ana kadar da 1 litre su içtim....bakalım kesin olarak gidecekmi kilolarım bu sefer
hıııı şimdi kafan basmıyo cuma öğretirim..kilo bildirimi hesaplaması nasıl yapılacak kızlar?
okadar yememişsindir benceutanarak dün yediklerimi yazıyorum
bütün gün dışardaydım. sabah köy kahvaltısı yaptık 5000 kalori almışımdır heraldeöğle gibi haşlamış mısır yedim. akşam da balık ekmek yedim. çooooooooook pişmanım telafi etmeye çalışcam artık diyetimdeki bu kara lekeyi
içeriği bitkisl canım sinameke kiraz sapı vs var
yaa bacım seni hakkatten tebrik ediyorum seni gördükce gaza geldim..
bende bugün oruc tutayım dedim ne acıktım ne susadum ama gözümün önünde baklava üstüne dondurma var
saol canım mindivam nar eksişi macun olarak geciyor canım..içeriğinde sinameke falan var
afiyet olssun aycam.. bu sefer gider azimle merak etme
hıııı şimdi kafan basmıyo cuma öğretirim..
yinede aklımda olna
eski kilo - yeni kilo / eski kilo x 100
okadar yememişsindir bence
bu hafta telafi edersin birazda fazladan koştumu tamamdır..
herkese iyi pazarlar bende bugün manyal gibiyim iki akşamdır misafirler vardı pertim cıkmıs
önümüzdeki haftada 2 posta daha alıcam sonrada bayram gelir zaten
indirdimm :) çok teleşekkür ederim :)
hatta bu sabah yaptım. ama dörtte bıraktım:) ben zumba yapıyorum o da güzel. bi süre de bunu yapayım:)
içeriği bitkisl canım sinameke kiraz sapı vs var
yaa bacım seni hakkatten tebrik ediyorum seni gördükce gaza geldim..
bende bugün oruc tutayım dedim ne acıktım ne susadum ama gözümün önünde baklava üstüne dondurma var
teşekkür ederim sezilmel... ama ne yapayım zayıflamak istiyorum... ye ye nereye kadar... şişirmekten başka bi işe yaramıyor çok yemek... bende oruçluyken bu akşam bi sürü yemek yiyecem bir akşamda sağlıklı beslenmeyeyim bişey olmaz diyorum ama orucumu açarken kendimi zayıflamış hayal ediyorum... o zaman öyle bi seviniyorum ki yemek yemek umrumda bile olmuyor... mesela bu akşam misafir vardı yemekte... çeşit çeşit yemek olmasına reğmen hatta tabağıma sadece 2 tane köfte almama rağmen 1 tanesini yemedim... bugün öyle bi gaza geldim ki yemkten 1 saat sonra 30 dk hızlı tempo yürüyüş...
selam kızlar..
sahur menü.. mercimek corbası 2 kasık bulgur az pide (ydi herhalde unuttum :)
iftar: 2 kasık bulgur 2 kasık barbunya 1 kasık amerikan salatası ve az pide... he birde yarım bardak kola..
hala cannım baklava üstüne dondurma istiyor dolapta ikiside bana bakıyor
yasemin akiam sahurda 1 lt su içeyim dedim yarım lt sinde kalbime resmen ağrı girdi ezan okundu yatamadım kalkamadım bir tuhaf oldum ya birden içince carptı herhalde:)
canım benim benim su içme kapasitem baya geniş... çok susadığım zaman 1.5 lt suyu bi anda içtiğimi bilirim... dondurma yiyebilirsin ama baklava yemeeeeee.... güzel şeyler düşün.... bugün bende tatlı yapmıştım canım çok çekti yaparken iftardan sonra yerim korkusuyla tüm apartmana dağıttım... evde tatlı yok... pişman mıyım asla... yaşasın....
tatacım b aya az yemişsin..
dünkiler için cezamı verdin kendine
selam kızlar..
sahur menü.. mercimek corbası 2 kasık bulgur az pide (ydi herhalde unuttum :)
iftar: 2 kasık bulgur 2 kasık barbunya 1 kasık amerikan salatası ve az pide... he birde yarım bardak kola..
hala cannım baklava üstüne dondurma istiyor dolapta ikiside bana bakıyor
yasemin akiam sahurda 1 lt su içeyim dedim yarım lt sinde kalbime resmen ağrı girdi ezan okundu yatamadım kalkamadım bir tuhaf oldum ya birden içince carptı herhalde:)
tata ben de hafta içi oruc tutmuyorum hafta sonu sadece cocukla yapamıyorum ..ama hafta sonu daha dinç oluyorum ne alakaysa
eskibir masal sen ne marka kullanmstın bende baska bir topikte okudumda basladım buna..