Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
orantılıyım ama tığ gibide değilim.basenim fazla .yazmasın.. tığ gibidir oo.. boyu kilosu orantılı.. bengi bize video bulsana göbek basen için.. bu hafta onları yapalım..
bende yavaş yavaş incelmişim 07 mayıstan 23 mayısa süre iyi gibi sanki.. sende yaz kızz ölçülerini hatta kulağıma söyle istersen :)
benide kına ortalamayı düşürdümKilo veren veremeyen(ben gibi)herkesi kutluyorum ama en çok kilo vernleri tabiiii
benide kına ortalamayı düşürdüm
hayır böyle düşünme sakın. evet bende kilo veremeyenlerle aynı kaderi paylaşıyorum ama sonuçta bu hafta böyle oldu. ki senin 3 gün benim 5 gün kaçamagımız vardı. ne bulduysak yedik açıkcası ona rağmen bu haldeysek şanslıyız demektir.
Eki Görüntüle 719870
Bu da dün yaptığım kolyem:86:
canım bu uğraşını azda olsa ticari kazanca çevir :)
ben kilo verme çabalarımda 84ü göremedim 85 hep durak noktam oldu. yani kilo verimim hep 85te duraklama dönemine girdi. ama kusura bakmasın bu kilolar yeter yani 84 ü gördükten sonra kendimi 65e çok yaklaşmış hissedeceğim. değil belki ama olsun. önce küçük hedefler koymamız gerektiğini duydum tvde. bilipte uygulamıyordum ama artık uygulama vakti. o nedenle bu haftaki hedefim 85 dahası olursa neden olmasın ama dimi 84 ü gördüğüm hafta kendime bir öğün ödül koyacağım.
kızlar bana yardım edin.. regl oldum yaaa canım tatlı çekiyor. hemde tek bir tatlı. oda irmik helvasıııııııı zor tutuyorum kendimi
Suracık sen ne okuosun son senen galiba
Etrafında irmik helvası var mı
matematik okuyorum tatlım. yok son senem değil yani şeyy 3. sınıfın bitmesine bir hafta kaldığına göre sanırım son senem oluyor :26: offf şu tatlı krizim beynimi aldı götürdü başıma ağrılar girdi o derece yaaaa
bak senin ne okuduğunu naptığını bitip bitmediğini bunları bile sormadım.
yokkk ama yapabilecek malzemelerim var hepside gözümün önünde uçuşuyor :84:
dr oetkerin şekersiz pudingleri var yağsız süt ile yapıp yiyebilirsin bence..