Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

24 MAYIS 2013,CUMA

SABAH

2 dilim ekmekle yapılmış zeytinli peynirli tost

ÖĞLE

1 kase şehriye çorbası
3 yemek kaşığı kıymalı kabak oturtma
1 ayran

ARA

Küçücük ekmek arası bi dilim sayılır zeytin ve peynir
1 kupa filtre kahve

AKŞAM

6 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
Salata

2 litre su

beğendim tatlım bugün yediklerini bence herşey yerinde olmuş. :KK31:

Benim ıssız takımım..

Bir adada tek başına kalmış bir kaptanım..

Olta mı atsam şu engin denize

Balık yerine eski çizme avlarım...

Benim ıssız takımım..

Bir adada tek başına kalmış bir kaptanım..

Olta mı atsam şu engin denize

Balık yerine eski çizme avlarım...

vay kaptanım kaptanım

dukan yaptım , hastayım

duydumki 1. olmuşsunuz

tebrik ederim, hayranınım:KK54::KK54:

1.mi olduk oleyy.. Niye kimse yazmıyor.. Ben kınadayi.. Arada bakıyorum kimse bir sey yazmıyor.. Herkes nerede...

bengi inan bu duruma ben de çok üzülüyorum. bilgisayarınızı açık olduğu müddetçe bakın bakmayın bizm takım sayfamız hep açık olsun dedim. hiç dinlenmiyor :KK5::KK5: kk da başka yere baksanız ble açık olsun dedim..

1. liğimizi gönlümce duyuramıyorum, sohbet edemiyorum.. sadece menü okuyup yorumlayan eli maşalı bir kaptan oldum. olmak isteyeceğim en son şey :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

bengi inan bu duruma ben de çok üzülüyorum. bilgisayarınızı açık olduğu müddetçe bakın bakmayın bizm takım sayfamız hep açık olsun dedim. hiç dinlenmiyor :KK5::KK5: kk da başka yere baksanız ble açık olsun dedim..

1. liğimizi gönlümce duyuramıyorum, sohbet edemiyorum.. sadece menü okuyup yorumlayan eli maşalı bir kaptan oldum. olmak isteyeceğim en son şey :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Öyle düşünme canım ya isleri vardır.. Ben sürekli açık bakıyorum.. Ama cepten yazmak zor oluyor.. Hele gunduz sürekli açık sayfa.. Ama malum ben yalnız yasıyorum işim gücüm az.. Çoluk cocukta yok :)) sen iyi kapansın.. İyiki varsın..

Benim menüme kimse yorum yapmadı :KK43: biraz önce azıcık yulaf ezmesi ve toz tarcinli 2 kasık yogurt yedim baska kacamagim olmadı...

24 Mayıs 2013 cuma

13:00 sade kahve

16:00
1 peynirli börek
1 domates
1 dilim peynir
Yarım salatalık
1 yumurta
Karışık bitki çayı

20:00
14 tane sarma

1 sade kahve
Spor yok
1 litre su

Kızlar misafirim var giremiyorum raporum bile gec kaldı.anlaşılan takım çok durgun.size yazamıyorum diye aklım burda kalıyor.açık kalsın diye açtığımda ya benim pc kendini kilitlediginden ya da forumdan bilmiyorum otomatik çıkıyor.online görünmüyor.

Son düzenleme:
24 MAYIS 2013,CUMA

SABAH

2 dilim ekmekle yapılmış zeytinli peynirli tost

ÖĞLE

1 kase şehriye çorbası
3 yemek kaşığı kıymalı kabak oturtma
1 ayran

ARA

Küçücük ekmek arası bi dilim sayılır zeytin ve peynir
1 kupa filtre kahve

AKŞAM

6 yemek kaşığı ıspanak
1 kase yoğurt
Salata

2 litre su

harika olmuş hiç kaçamak yok :)

24 Mayıs 2013 cuma

13:00 sade kahve

16:00
1 peynirli börek
1 domates
1 dilim peynir
Yarım salatalık
1 yumurta
Karışık bitki çayı

20:00
14 tane sarma

1 sade kahve
Spor yok
1 litre su
peynirli börek, 14 tane sarma oyyyy oyyyy

evet birinci olmuşuz ama kimse yoktur ortalıkta dün akşam kaptanımın morali bozuktu kızlar daha fazla online olsak..

O zaman diğer gruplar diyet yapmıyo:KK1:Ben elimden geldiğince çok girmeye çalışıyorum ama derslerim de var anca bu kadar oluyo:KK43::KK43::KK43: ben de girip burda muhabbet etmeyi çok seviyorum mola verince hemen bilgisayara koşuyorum:KK16:

Kızlar misafirim var giremiyorum raporum bile gec kaldı.anlaşılan takım çok durgun.size yazamıyorum diye aklım burda kalıyor.açık kalsın diye açtığımda ya benim pc kendini kilitlediginden ya da forumdan bilmiyorum otomatik çıkıyor.online görünmüyor.

Benim de öyle oluyo anında beni devre dışı bırakıyo çok sinirleniyorum:KK47:Hem yeni gelen mesajları da göstermiyo anında haberim olmuyo başka siteye bakıyorum fln sora bi dönüyorum bi sürü mesaj yazılmış ama ben göremiyorum yeniden girmem gerekiyo:KK47:

RAPOR
24 MAYIS 2013 CUMA

Sabah 228 kcal 5.5 gr karbonh. 11.82gr yağ
Omlet(1 yumurta,2 dilim hindi füme, 30gr dil peyniri)

Öğlen 305 kcal 0gr karbonh 7.5 gr yağ
Haşlanmış tavuk butu 250 gr

Ara 283 kcal 49.56gr karbonh. 6.2 yağ

40gr yulaf unu
200gr laktozsuz süt
2 adet kuru kayısı

Akşam 237.6 kcal 4.7gr karbonh. 19.6gr yağ

2 adet haş. yumurta
40gr lor
1 dilim hindi füme

Toplamda
1053,6 kcal 59,78 gr karbonhidrat 50.12gr yağ

Spor
Akşam yoga
Su
3 litre

epey matematiksel dukan diyeti yapıyorum :21:

Ben hemen yorum yapiim süper menü olmuş:KK9::KK9:Olcak bu iş:KK9:

Teşekkürle sura:KK54:Ben irmik yiyip yemediğini çok merak ediyorum:KK1:

YAA bende merak ediyorum bence kesin yedi :)
bugünde duka devam ediyorum.
aslınd abiliyorum yasak tartılmak ama dukan yaptığım için deneme açamlı tartıldım. inanmayacaksınız ama 60.2 geldim sabah 1 günde yağ olrak bunu kaybetmem imkansız çoğu sudur ama umarım birazıda yağdır. ancak bu kiloda kalıp kalamayacağımdan emin değilim. yeniden sebze yemeğe başladığımda kilom artabilir. moral bozmak yok biraz dukana devam... kolestrol sorunum olmadığı ve epeydir proteini çok az aldığım için kendimi iyi hissediyorum..

Merhaba kızlar...:KK31:
8.takımdan gönderildim.:78:

Bu hafta saçma sapan beslenmem nedeni ile yarım kilo almış bulunmaktayım.:KK17:
Binbir zorluklarla verdiğim kiloları pis boğazım yüzünden keyfii aldım ve çok pişmanım.
Nutella kavanozu nihayet bitmiştir.Vatana millete hayırlı olsun diyip bir daha almamak üzere sizlere söz veriyorum.
Evet ,maksat rezilliğimi sizlerle paylaşmak ama nedense bu paylaşım beni daha da hırslandırdı.:KK4:
Neyse hepinize bol kilo vermeli bir hafta diliyorum.
Sevgiler

Merhaba kızlar...:KK31:
8.takımdan gönderildim.:78:

Bu hafta saçma sapan beslenmem nedeni ile yarım kilo almış bulunmaktayım.:KK17:
Binbir zorluklarla verdiğim kiloları pis boğazım yüzünden keyfii aldım ve çok pişmanım.
Nutella kavanozu nihayet bitmiştir.Vatana millete hayırlı olsun diyip bir daha almamak üzere sizlere söz veriyorum.
Evet ,maksat rezilliğimi sizlerle paylaşmak ama nedense bu paylaşım beni daha da hırslandırdı.:KK4:
Neyse hepinize bol kilo vermeli bir hafta diliyorum.
Sevgiler
Yazık sana bügunde dondurma ye... cumaya çok var daha:))
Bu hafta yine biz birinci olacağız ...

Not: umarım bu seni daha çok hırslarımistir.. Sana içten kaçamaksiz bir hafta diliyorum...

X