merhaba canım:) ben de yeniyim:) cumartesi günü başladım yediklerime dikkat etmeye. aslında ara ara gaza geliyodum ama istikrarlı olmuyodum yani en fazla 1 hafta sürüyodu:) az ama öz yemeye çalışıyorum. vücudum için gereken şeyleri ihmal etmeden olabildiğince az yemek istiyorum. bünyem kilo almaya çok müsait olduğu için ne yesem yarıyo :) bir süre böyle devam edip istediğim kiloya düşünce yine her şeyden yemeyi düşünüyorum ama az yicem artık. yine kilo vermekle uğraşmak istemiyorum:)
ben henüz gruptan sayılmam. yani deneme haftasındayım :)
merhaba canım... aynı kaderi paylaşıyoruz... kilo almaya çok müsaitim... hatta aranızda belki en az kilo veren ben olabilirim... çok yemek yemem... çayı 5-6 yıldır şekersiz tüketirim... ekmekle bile çok aram yoktur...sabah kahvaltıda yerim akşamları ara sıra... abur cubur da her şeyi yemem bazı şeyleri yerim.. sadece tatlıya dayanamam... eskiden beri bağırsak sorunu yaşıyorum... onun etkisiyle kilo aldığımı düşünüyorum...
aynen benim de metobolizma yavaşlığı problemim var, sürekli kabızım. ben de senin gibi abur cubur yemem. akşam yemekten sonra hiçbişey yemem. sadece şekersiz bitki çayı içerim. ama yurtta arkadaşların evde de annemin ısrarlarına dayanamıyorum bazen:) napalım şanssız doğanlardanız bunu kabullenip bünyemize göre davranmamız lazım. o kadar imreniyorum ki yiyip yiyip kilo almayanlara
aynen canım hep gıpta ederim yiyip yiyip kilo almayanlara... zaten bi taneside başımda... eşim benim eski yediğim yemeğin en az 3 katını yer hatta yanında da 1 ekmeği götürür... o zapzayıf bende şişman....((((((((
şu kilo cetvelini nasıl ekliyosunuz? eklemeye çalıştım ama yapamadım...
yersen tulumbaları şişersin tabiAllah kabul etsin kısçelerr.
İftar menümü yazayım.
3 yemek kaşığı taze fasulye,
1 tane but,
3 yemek kaşığı bezelye,
4 tane ufak tulumba tatlısı,
1 kase yogurt,
Domates salatası azcık.
Benden buu kaa acaip şiştim zaten
iftarda yediklerimi yazayım...
önce 1 kupa yeşil çay...
sonra 2 bardak su...
yarım kase çorba...
1 kaşık pirinç pilavı
2 kaşık türlü
yarım bardak ayran
yarım kase salata
1 hurma
yemek arasında ve sonunda 1er bardak daha su...
tüm bunları yemem 45 dk aldı:))))
saat 22 gibi 4 tatlı kaşığı hakiki maraş dondurması...( kaşıklar öyle çok dolu falan değildi...)
öğünlerin harika yasmein bu hafta iyi kg vereceğine eminim..sahur menüm....
kalkınca yarım litre su...
1 kupa yeşil çay...
1 domates ve salatalık...
2 zeytin...
yarım kibrit kutusu peynir...
1 fındık kadar krem peynir...
1 tane haşlanmış yumurta...
arada 1 kupa daha yeşil çay içtim...
1 litre daha su içtim...
kızlar bişey sormak istiyorum... iftar ve sahurda toplam 3.5 litre su tüketiyorum... içtiğim yeşil çay yada diğer çayı katmıyorum.... sizce çok mu? fazla su tüketildiğinde baya zararlıymış... doğuda olduğum için burası çok sıcak değil fazla terlemiyosun... terle su kaybetme olayı çok az...
Günaydınn kızlarrr.
Dün iftardan sonra kendimi tutamadım dondurma yedim. :78:
Sahurda canım pek birşey istemedi. Yeşilçay içtim birde 2 bardak su
yersen tulumbaları şişersin tabi
ac karnına nasıl tıtıyorsun canım yaa :44:
bende kahvaltı ediyorum az pide arasına peynir doamtes..
bu akşam yine iftara misafirim var kosturmaca..
dün akşam ayaklarımın altı sızladı resmen
Tatlıya ihtiyacım var bu aralar nabimm amaaa
açlığı o kadar hissetmiyorum iftarda çok yemiştim zaten onun etkisi var sanırım =)
Kızlar hoşgeldiniz tekrar takımlar arasına ..
Kardeş takımınız belirlenmemiş sanırım.
Ben 13. takımdanım ramazan nedeniyle çok hareketli değiliz ama takıma yazayım ben de fırsat buldukça yazarım hoş siz baya hareketlenmişsiniz ama ..
hoşbulduk... kardeş takım ne demek... yeni olduğum için bilmiyorum...
hoşbulduk... kardeş takım ne demek... yeni olduğum için bilmiyorum...
iftar menüm...
dünün aynısı sayılır ama yinede yazayım...
1 kupa yeşil çay içerek orucu açtım...
3 bardak su...
yarım kase çorba...
1 kase salata...
2 ymek kaşığı türlü
1 yemek kaşığı pirinç pilavı
yarım bardak ayran...
arada 1 bardak sonda 1 bardak su içtim...
yaptığım egzersizler aynı
leslie.yle 1 mil yaptım...
35 mekik...