Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Kahvaltimi 10 gibi yaptım şole😑

Eklentiler

• 1000009981.webp
    1000009981.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 11
Günaydınnn eyyy ahaliii
Bugün gayfaltımı tam teşekküllü yaptım
Sevgiler .. 😂😂

Günaaaaaydın canım diyet arkadaşlarım :KK200: rapor atanları ekledim.
Listeye immzaben immzaben @Istenmeyentuyy @Yagmurkan kızlar sizi de ekledim. Yarın tartı günümüz haftanın sonuna gelmiş olduk ama, dilerseniz yarın tartı vermeyebilirsiniz siz ya da verip güncel halinizi görebilirsiniz. Günlük rapor puanlarınızı pazartesinden itibaren ekleriz. Göğüs bel basen ölçülerinizi de takip etmek isterseniz onları da alırsınız bi ara eklerim:KK54:
Müsait bir anda ölçü alıp yazarım, inşallah motive olup biraz kilo verebilirim 😭😭

Bende kahvaltımı şimdi yapıyorum malum 6 aylık bebek problemsss. Bebem süt alerjik olduğu için yediklerim genelde zeytin salatalık biber domates falan

80 e merdiven dayamışım:( kendini hazır hissedince 1 kez tam kararlı başla canım. Ben hep kısa süreli yapmıştım. İlk defa tam kararlı geldim bakalım::(
Ya ben aslında 4-5 gündür başladım diyete. Bir süre deneyeyim dedim bakalım istikrarlı gidiyor muyum 😆 benim bu sefer kessin zayıflamam lazım çünkü çok çirkin hissetmek bir yana artık çok çabuk yoruluyorum. :(

Ya ben aslında 4-5 gündür başladım diyete. Bir süre deneyeyim dedim bakalım istikrarlı gidiyor muyum 😆 benim bu sefer kessin zayıflamam lazım çünkü çok çirkin hissetmek bir yana artık çok çabuk yoruluyorum. :(
Karamsar olma, çok güzel bir şey kan sonuçlarinda bir şey çıkmaması. Bir sağlık sorunun yok çok şükür. Neyden dolayı kilo aldığını biliyorsun, çözümü de biliyorsun. Çok değil 2 ay kendini sıksan sonuç zaten seni daha motive edecek. Tabi ki 4 4 lük uymadığımız günler olacak. Önemli olan devamını getirmemek. Dün bozdum nasılsa diyip bugün de bozmamak. Az sabır, yaparız. ❤️

Karamsar olma, çok güzel bir şey kan sonuçlarinda bir şey çıkmaması. Bir sağlık sorunun yok çok şükür. Neyden dolayı kilo aldığını biliyorsun, çözümü de biliyorsun. Çok değil 2 ay kendini sıksan sonuç zaten seni daha motive edecek. Tabi ki 4 4 lük uymadığımız günler olacak. Önemli olan devamını getirmemek. Dün bozdum nasılsa diyip bugün de bozmamak. Az sabır, yaparız. ❤️
Sevdim seni orenda, geleyim bari ben de 🥲
accessdenied accessdenied dötümü pıçaklıcak :D

O zaman bismillah :D
Sabah 1 kupa filtre kahve içtim ( hindistan cevizi yağı eklenmiş)
Sonra 1 saat yürüdüm.
12 gibi ilk öğünümü yaptım:
2 yumurtadan kavurmalı omlet
Salatalık- domates
1 parça süzme peynir
Yarım avokado
Şekersiz çay
1 dilim tam buğday ekmeği.
Eat better yükledim, hepsini 600 kalori saydı. Daha fazladır bence. 😆

Akşama ızgara balık düşünüyorum ama aşırı doydum bugün. Az yerim muhtemelen.

IMG_9470.webp

Back
X