- 17 Ağustos 2023
- 8.041
- 25.205
- 468
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok uyuyamıyorum ben :) 2 gibi uyudum 7 gibi uyandim derdum ne du bende bilmiyorumNiye bibi
Alışmışın belki.ben sakin kalkamiyorum evi sabahın köründe başıma yıkıyorlar ben 0 enerji onlar 100 %enerjiÇok uyuyamıyorum ben :) 2 gibi uyudum 7 gibi uyandim derdum ne du bende bilmiyorum
Gelsene canım sen de, motive ederiz birbirimizi. Az inanç az sabır hallederiz inşallahKan tahlili sonuçlarım çıktı kızlar, kilo almamın sebebi camış gibi yememmişbütün değerler iyi
Gelmek istiyorum ama sonra salıyorum ben. Ayıp oluyor her seferinde gruptakilereGelsene canım sen de, motive ederiz birbirimizi. Az inanç az sabır hallederiz inşallah
Lan jfjfj utanmadın mı bunu demeyeGelmek istiyorum ama sonra salıyorum ben. Ayıp oluyor her seferinde gruptakilerebir de herkes zayıf burda
![]()
Azcık utanmış olabilirim kfjfLan jfjfj utanmadın mı bunu demeye
80 e merdiven dayamışımGelmek istiyorum ama sonra salıyorum ben. Ayıp oluyor her seferinde gruptakilerebir de herkes zayıf burda
![]()
Müsait bir anda ölçü alıp yazarım, inşallah motive olup biraz kilo verebilirimGünaaaaaydın canım diyet arkadaşlarımrapor atanları ekledim.
Listeyeimmzaben @Istenmeyentuyy @Yagmurkan kızlar sizi de ekledim. Yarın tartı günümüz haftanın sonuna gelmiş olduk ama, dilerseniz yarın tartı vermeyebilirsiniz siz ya da verip güncel halinizi görebilirsiniz. Günlük rapor puanlarınızı pazartesinden itibaren ekleriz. Göğüs bel basen ölçülerinizi de takip etmek isterseniz onları da alırsınız bi ara eklerim
![]()
Ya ben aslında 4-5 gündür başladım diyete. Bir süre deneyeyim dedim bakalım istikrarlı gidiyor muyum80 e merdiven dayamışımkendini hazır hissedince 1 kez tam kararlı başla canım. Ben hep kısa süreli yapmıştım. İlk defa tam kararlı geldim bakalım:
![]()
Karamsar olma, çok güzel bir şey kan sonuçlarinda bir şey çıkmaması. Bir sağlık sorunun yok çok şükür. Neyden dolayı kilo aldığını biliyorsun, çözümü de biliyorsun. Çok değil 2 ay kendini sıksan sonuç zaten seni daha motive edecek. Tabi ki 4 4 lük uymadığımız günler olacak. Önemli olan devamını getirmemek. Dün bozdum nasılsa diyip bugün de bozmamak. Az sabır, yaparız.Ya ben aslında 4-5 gündür başladım diyete. Bir süre deneyeyim dedim bakalım istikrarlı gidiyor muyumbenim bu sefer kessin zayıflamam lazım çünkü çok çirkin hissetmek bir yana artık çok çabuk yoruluyorum.
![]()
Sevdim seni orenda, geleyim bari ben deKaramsar olma, çok güzel bir şey kan sonuçlarinda bir şey çıkmaması. Bir sağlık sorunun yok çok şükür. Neyden dolayı kilo aldığını biliyorsun, çözümü de biliyorsun. Çok değil 2 ay kendini sıksan sonuç zaten seni daha motive edecek. Tabi ki 4 4 lük uymadığımız günler olacak. Önemli olan devamını getirmemek. Dün bozdum nasılsa diyip bugün de bozmamak. Az sabır, yaparız.![]()
Gel tabi