- 17 Haziran 2024
- 1.859
- 12.383
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bunu bilmiyorum dhkhdf amaç atamayacağımız şeyi yememek herhaldePuan ekleyince noluyo cano
Yok istemembunu bilmiyorum dhkhdf amaç atamayacağımız şeyi yememek herhaldeama isterseniz puan tablosunda (1 hafta hariç) en düşük puan alan 3 kişiye adım cezası verelim?
Sence bebeli biri sabahın köründe uyanmazmiUyandınız mı![]()
ilk hafta hariççç diyruum baakYok istemem![]()
üzülme ben de çalışıyorum, evet cumartesi deSence bebeli biri sabahın köründe uyanmazmi![]()
Benim izin günüm bile yok birde öyle düşünüzülme ben de çalışıyorum, evet cumartesi de![]()
Gafayi bozdu budaBen pazartesi günü bir diyetisyen ve pilates hocasıylan online 5 günlük detoksa başlıyorumen çok ben zayıflıcam görersiniz jfdjgdf
ulen daha çocuk doğurmadım bu kiloyla çocuk düşünürsem 100 kg olurumGafayi bozdu budaazcik hevesinden banada versene
yerim onlarıBenim izin günüm bile yok birde öyle düşün![]()
Olmazsın kiz ama zayiflayip öyle hamile kalırsan her türlü öndesin daha çabuk kilo verirsin çok fazlan olmazulen daha çocuk doğurmadım bu kiloyla çocuk düşünürsem 100 kg olurum![]()
YeapUyandınız mı![]()
Bebesizlerde uyanıyor gene çok erken uyandımSence bebeli biri sabahın köründe uyanmazmi![]()
Afiyet olsun bibim
Niye bibiBebesizlerde uyanıyor gene çok erken uyandım![]()