Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oku oku bitmedi hee kocamcımda başladı gene sitemlere :)
arkadaşıma gittim ve alnımın akıyla çıktığıma inanıyorum kaçamaksızlığımı arkadaşa da borçluyum oda 4 ay önce doğum yaptı ve şuan doğum çncesi kilosunda (((((((( ağlamak istiyorum yaaaaaaaaaaaaa hemde yiyor he neler yedi neler bende inadımdan yemedim zaten zayıf biriydi oldum olası bende hep diyetlerle uğraştım durdum bukadar kilo almaya misait olurmu bir insanın bünyesi yok yok iyice hırs yaptım yağlarımı eritmezsem iki olsun

çooooooooook düzensiz uyku saatim var geceleri çok acıkıyorum acıksamda yoğurt süt vs ile geçiştirmeye çabalıyacam
çok güzel olmuş eline gözüne sağlık

09 Mayıs perşembe

sabah
su
ceviz kayısı fındık incir

öğle
kısır
salata
peynir
çay

ara
kayısı

akşam
fasulye 2 kaşık pilav
yoğurt

şimdi yeşil çay
gece acıkırsam karpuz yada yoğurt yerim

3 lt su geçmişte olabilir

hayırlı akşamlar kaçamaksız günler

ay kimse girmemiş topike.. raporlarını tamamlamayanlar var... hu huu unutmayın.. unutturmayın unuttukça sıra size ge le cek

var ya sohbet edesimiz var kimse topikte değil anacım ya.. ben siz nasıl motive edeceğim burada birilerini bulamazsam..

neyse kendim çalayım kendim söyleyim bari

eneeeeeeemmmmmm.. tehdit işe yaramış. ufukta damla ile innu görüldü

damlacım, anlat anam bana derdini. benim uyku düzenimde bozuktur. şöyleki bir gün akşam 7 , bir gün gece 2, bir gün sabah 6 ve bir gün sabah 9 da uyumuşluğum vardır. gece acıkmaları büyük problem ama gurultulara 1 saat kulak tıkarsan geçiyor keratalar. yok tıkamazsan yeşil çay+3 badem işini görür.

innukçum, okudun mu kurallarımızı? sana uyuyor mu?

Hooop burdayııııııım :) benim motivem tam amma bilemedim yani
Akşamları kimseler olmuyor bende kimse yoktur ama genede gireyim dedim de geldim

Son düzenleme:
Hooop burdayııııııım :) benim motivem tam amma bilemedim yani
Akşamları kimseler olmuyor bende kimse yoktur ama genede gireyim dedim de geldim

herkesin bahanesi de hazır.. kimse yok diye gelmiom. ayol siz gelmezseniz nasıl biri olacak... yarın bu konu ile ilgili hikaye anlatacağım size.. unutturmayın bana.. her cuma günü hikayeci nine olcam .. karar aldım

herkesin bahanesi de hazır.. kimse yok diye gelmiom. ayol siz gelmezseniz nasıl biri olacak... yarın bu konu ile ilgili hikaye anlatacağım size.. unutturmayın bana.. her cuma günü hikayeci nine olcam .. karar aldım

Unutturmam tabi ki yeşil çay içiyorum buyur beraber içek

Evet canım okudum. Ve takibi uyar neden uymasın.

O yüzden bende hemen çizelgemi yaptım. Bugün yediklerimi de paylaşıcam hemen sonra sohbet kısmına geçeriz :)

Kahvaltım 07:30 -08:00
Yarım Adet Salatalık, soyulmuş
7 kcal |Kahvaltı

Üç Çeyrek Adet Domates, çiğ
22 kcal |Kahvaltı

1 Dilim Ekmek
71 kcal |Kahvaltı

4 Adet Siyah Zeytin
19 kcal |Kahvaltı

1 Kibrit Kutusu Beyaz Peynir, yağlı
86 kcal |Kahvaltı

1 Adet Tavuk Yumurtası
105 kcal |Kahvaltı

Ara Öğün 11:00

PINAR Gerçek Yaşam 1 Su B. Uzun Ömürlü Kutu Süt, %0,1 extra light
68 kcal |Ara Öğün 1

Öğle yemeği 13:00

1 Çay B. Nohut, haşlanmış
324 kcal |Öğle

1 Porsiyon Zeytinyağlı Kabak Bayıldı
147 kcal |Öğle

3 Porsiyon Mevsim Salata
239 kcal |Öğle

Ara Öğün 17:00

1 Adet Erik, taze
18 kcal |Ara Öğün 2
4 Adet Çilek, küçük 2,5cm, taze
7 kcal |Ara Öğün 2

Akşam 20:30

10 Gram Kaju Fıstığı
56 kcal |Akşam

6 Adet Fındık
41 kcal |Akşam

5 Adet Badem
33 kcal |Akşam

Toplamda 1249 Kcal oldu

Bugüm verdiğim listede "neeli" adlı üyenin adaylıktan çıkarıldığı yazıyor.

Bununla ilgili kafanızda soru işareti kalmasın diye yazıyorum. İlgili kişinin adaylıktan çıkarılması ile, daha ilk rapor kontrolünde "-" arasında uzaktan yakından ilişki yoktur. Bunun sebebi üyenin kendisiyle ilgilidir. Kendisi "Cuma Yarışması na katılmak isteyenler" topikine yazmış, tarafımdan davet almıştır. Ancak heralde vermek istediği 3 kilo gözüne çok az gelmiş olacak ki takıma bir iki kez yazdıktan sonra bir daha yazı yazmamıştır. en son yazdığı mesaja bakmak üzere profil bilgisine baktığımda "50-59 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor" topikine girdiğini, menülerini yorumlarını buraya yaptığını gördüm.

Şimdi bunu neden anlatıyorum. Çünkü Cuma Yarışması senelerdir başta püsküüt ün sonrasında da kaptanların karşılıksız özverisi ile devam eden, sıkı kontrolleri olan, her ayrıntısı ince ince hesaplanan bir yarışmadır. Üyelerden tek beklentimiz sadece mutlu olmalarıdır. Yoksa amaca ulaşma da ha 9. takımda, ha 10. takımda, ha 1. takımda olmuşlar önemli değil.

Bu platformdaki hiç kimsenin sanal olmadığı gibi, ben de sanal değilim! Gayet etten kemikten duyguları olan bir İNSAN ım. Ailem sorumluluklarım var. Burada kurduğum iletişimin sanal olması, beni de yapay yapmaz. O bakımdan göstermiş olduğum saygının aynısını karşımdakinden beklemem kadar doğal bir şey olamaz.

Bu öyküyü yazıyorum, çünkü yarın bir gün herhangi biri "ben vazgeçtim" dediğinde benim haberimin olmasını ısrarla istiyorum!!! Beni dedektifçilik oynamak durumunda bırakmasın hiç kimse. Ermiş olmadığıma göre; yarışmadaki bir üyenin vazgeçtiği, başka takıma gittiği bana "malum olamaz". Böyle davranan birinin kapladığı yer, yardıma ihtiyaç duyan bir başkasının önünü tıkar ki bu en son istediğim şey.

Lütfen dikkatli olalım. Kimseyi incitme, oyalama lüksümüz yok.

Menün nekadar özenle hazırlanmış hesaplanmış tebrik ederim

chentiq bana cevap vermemişşşşşşşşşşşşşşşşşşş çabuk cevap ver bakayım takım kaptanım iyi akşamlar kızlarrrr

Canım sandviç çekti peynir domates biber zeytin şöyle çıtır ekmeğin içinde

Menün nekadar özenle hazırlanmış hesaplanmış tebrik ederim

Artık vakitsizlikten o kadar otomatiğe bağladım ki gün içinde yediklerimi üye olduğum sitede otomatik işaretliyorum o kendisi hesaplıyor
bana da copy paste kısmı kalıyor

Ayrıca yazmayı unutmuşum 2 litre kadar su içtim tabi günün 3 te 1 i tuvalette geçti

09,05,13

aç karnına
5badem 5fındık 2ceviz 3kayısı

sabah
2 dilim ekmek peynir nescafe

öğle
tavuk
2 ekmek
2 bardak cola

akşam
6 kaşık bezelye
1dilim ekmek

ara
3 eril 4-5 çilek

bugunüde az bir zararla sonlandırdım kızlar inşallah yarın hiç zararsız olacak

Son düzenleme:
Canım sandviç çekti peynir domates biber zeytin şöyle çıtır ekmeğin içinde

cık cık cık cık bu saatte.. benimde şekerpare çekiyor ama incecik halini düşün... motive et kendini. yememelisin ama aranı yemediysen bence bir galeta biraz peynir ve yeşil çay olabilir. ama iki saat sonra yatmak şartıyla

Sitenin ismini verebilirmisin bende kalori hesabı yapıyorum ama zor oluyor tek tek bakmak malum tembellik bahanem olsun istemem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…