çooooooooook düzensiz uyku saatim var geceleri çok acıkıyorum acıksamda yoğurt süt vs ile geçiştirmeye çabalıyacamuyku düzensizliği kiloya davet çıkarıyor. birde her organın gece kendini yenileme saati varmış o yüzden 23de yatıp 7de kalkmak en sağlıklısı.. en azından kendini alıştırmayı denesen uyuyamasanda o saatte yatsan 7de değilde 8-9 gibi kalksan nasıl olur? ilaç kullanmak iyi değil kendi düzenini belki oluşturabilirsin. hem spor yapıp hemde çok az beslenemezsin spordan sonra çok acıkırsın.. dikkat et kendine..
bende diş doktorundan geldim iki dolgu yaptı. biraz önce sebze çorbası içtim şuan doyduğumu hissediyormuyum HAYIR..
çok güzel olmuş eline gözüne sağlık
ay kimse girmemiş topike.. raporlarını tamamlamayanlar var... hu huu unutmayın.. unutturmayın unuttukça sıra size ge le cek
var ya sohbet edesimiz var kimse topikte değil anacım ya.. ben siz nasıl motive edeceğim burada birilerini bulamazsam..
neyse kendim çalayım kendim söyleyim bari
Hooop burdayııııııım :) benim motivem tam amma bilemedim yani
Akşamları kimseler olmuyor bende kimse yoktur ama genede gireyim dedim de geldim
herkesin bahanesi de hazır.. kimse yok diye gelmiom. ayol siz gelmezseniz nasıl biri olacak... yarın bu konu ile ilgili hikaye anlatacağım size.. unutturmayın bana.. her cuma günü hikayeci nine olcam .. karar aldım
eneeeeeeemmmmmm.. tehdit işe yaramış. ufukta damla ile innu görüldü
damlacım, anlat anam bana derdini. benim uyku düzenimde bozuktur. şöyleki bir gün akşam 7 , bir gün gece 2, bir gün sabah 6 ve bir gün sabah 9 da uyumuşluğum vardır. gece acıkmaları büyük problem ama gurultulara 1 saat kulak tıkarsan geçiyor keratalar. yok tıkamazsan yeşil çay+3 badem işini görür.
innukçum, okudun mu kurallarımızı? sana uyuyor mu?
eneeeeeeemmmmmm.. tehdit işe yaramış. ufukta damla ile innu görüldü
damlacım, anlat anam bana derdini. benim uyku düzenimde bozuktur. şöyleki bir gün akşam 7 , bir gün gece 2, bir gün sabah 6 ve bir gün sabah 9 da uyumuşluğum vardır. gece acıkmaları büyük problem ama gurultulara 1 saat kulak tıkarsan geçiyor keratalar. yok tıkamazsan yeşil çay+3 badem işini görür.
innukçum, okudun mu kurallarımızı? sana uyuyor mu?
Evet canım okudum. Ve takibi uyar neden uymasın.
O yüzden bende hemen çizelgemi yaptım. Bugün yediklerimi de paylaşıcam hemen sonra sohbet kısmına geçeriz :)
Kahvaltım 07:30 -08:00
Yarım Adet Salatalık, soyulmuş
7 kcal |Kahvaltı
Üç Çeyrek Adet Domates, çiğ
22 kcal |Kahvaltı
1 Dilim Ekmek
71 kcal |Kahvaltı
4 Adet Siyah Zeytin
19 kcal |Kahvaltı
1 Kibrit Kutusu Beyaz Peynir, yağlı
86 kcal |Kahvaltı
1 Adet Tavuk Yumurtası
105 kcal |Kahvaltı
Ara Öğün 11:00
PINAR Gerçek Yaşam 1 Su B. Uzun Ömürlü Kutu Süt, %0,1 extra light
68 kcal |Ara Öğün 1
Öğle yemeği 13:00
1 Çay B. Nohut, haşlanmış
324 kcal |Öğle
1 Porsiyon Zeytinyağlı Kabak Bayıldı
147 kcal |Öğle
3 Porsiyon Mevsim Salata
239 kcal |Öğle
Ara Öğün 17:00
1 Adet Erik, taze
18 kcal |Ara Öğün 2
4 Adet Çilek, küçük 2,5cm, taze
7 kcal |Ara Öğün 2
Akşam 20:30
10 Gram Kaju Fıstığı
56 kcal |Akşam
6 Adet Fındık
41 kcal |Akşam
5 Adet Badem
33 kcal |Akşam
Toplamda 1249 Kcal oldu
Unutturmam tabi ki yeşil çay içiyorum buyur beraber içek
Menün nekadar özenle hazırlanmış hesaplanmış tebrik ederim
hemen demleyeyim... bekliyorsun değil mi
Canım sandviç çekti peynir domates biber zeytin şöyle çıtır ekmeğin içinde
Artık vakitsizlikten o kadar otomatiğe bağladım ki gün içinde yediklerimi üye olduğum sitede otomatik işaretliyorum o kendisi hesaplıyor
bana da copy paste kısmı kalıyor
Ayrıca yazmayı unutmuşum 2 litre kadar su içtim tabi günün 3 te 1 i tuvalette geçti
Canım sandviç çekti peynir domates biber zeytin şöyle çıtır ekmeğin içinde