uzmanları bilmem ama 2 tane diyetistyene gittim ikisi de ekmek verdi .yaşı kaç olursa olsun her öğüne 2-3 dilim beyaz ekmek öneriyodu.Benim kafam acayip karışmış durumda diyet uzmanlarının kimi ekmek yiyin dio kimi kesin dio,kimi bunu kesin dio kimi öğününüzde aman ihmal etmeyin dio ben napcağımı şaşırdım:111::111::111::111::111::111::111:
keşke öğlen ile akşamı yer değiştirseymişsin bir de bulgur pilavı yerine salata yesen süper olacakmış ama devam.. :)
akşamdan öğlene nasıl bir şey yemeden duruyorsun ben bir türlü başaramıyorum. yedikçe yiyesim geliyor öğleden sonra...
Ben bişeyler yersem daha çok acıkıyorum ara öğün yapmıyorum yapsam artık bi 10 tane ara öğün yaparım heraldeZaten öğleden sonra staj yapıodum ben dün bitti gerçi ama koşuşturmadan hiç aklıma bile gelmiodu yemek şimdi de acıkınca direk yeşil çaya koşuyorum:101:Bi de burda yazışmak beni çok motive etti abur cubura hiç elim bile gitmiyo artık hemen aklıma siz geliosunuz:109:
aha ha ben de abur cuburdan kurtulsam. tv de hep zararlı yiceklerin reklamları marketlerde tüm zararlılar elinizin alıntı gözünün üstünde. acaip sektör olmuş bir yandan sizi şişmanlatmaya çalışan hazır gıdalar. öte yandan siz zayıflatmaya çalışan başka bir sektör..
İTİRAF
söz vermiştim ama sözümü tutamadım üzgünüm..
öğleden sonra yemem gerekenlerin üzerine 2 paket mlife öğlen kuruyemişden yedim her paket 183 kcal..
yemek konusunu bugünlük kapattım...
aha ha ben de abur cuburdan kurtulsam. tv de hep zararlı yiceklerin reklamları marketlerde tüm zararlılar elinizin alıntı gözünün üstünde. acaip sektör olmuş bir yandan sizi şişmanlatmaya çalışan hazır gıdalar. öte yandan siz zayıflatmaya çalışan başka bir sektör..
İTİRAF
söz vermiştim ama sözümü tutamadım üzgünüm..
öğleden sonra yemem gerekenlerin üzerine 2 paket mlife öğlen kuruyemişden yedim her paket 183 kcal..
yemek konusunu bugünlük kapattım...
Zaten olay o koskocaman bir sektör .Tüketim toplumu olduk ne sunarlarsa o yeniyor herşeyimize onlar tarafından karar veriliyor.Nekadar uzak durmak istersen iste bi şekilde sömürülüyorsun.Derslerdede gördük bunları ıyykapa bence de bugünlük.acıkırsan salatalık domates elma bitki çayı falan idare edersin.
Kendi kendime oyalanıyorum 2 saatte bi bucuk litreyi bitirdim abartmaya gerek varmıydı bilmem ama
sen nasılsın chentiq?
kızlar suyuma salatalık doğradım faydası var mı bilmem ama içmesi çok hoşuma gidiyor böyle.
fotomu da ekledim .deneyin kesinlikle.
bugün yürüyüş de yattı gök gürlüyor bildiğiniz. yağmurlu.
Eki Görüntüle 706969
uzmanları bilmem ama 2 tane diyetistyene gittim ikisi de ekmek verdi .yaşı kaç olursa olsun her öğüne 2-3 dilim beyaz ekmek öneriyodu.
arkadaşımla beraber gidiyoduk o 130 kilodan 80-90a düştü.
isterseniz bize verdiği diyeti paylaşabilirim.
verilen sözler tutulamayabilir, tutulamayan her söze itinayla spor ödevi kesilir.. kalorisi sizden sporu bizden
ay salatalık suyuna bayıldım. görüntü çok iştah acıcı...
nabersiniz kuzucuklarım?
Merhaba arkadaşlar iki gündür çok yoğunum hep aklımda ama bir türlü fırsat bulup iki kelime yazamadım. İlk günden tembel öğrenci oldum.
Diyet havasına girdim çoktan hatta motivasyonum artsın diye iki tane site keşfettim Diyetkolik ve fittingo diye. Yarın ilk Cuma sabahtan uğramaya çalışacağım.
Şimdilik beni affedin. Sevgiler..
yatağa yatıp karnını sağa sola salla.. çok güzel löp löp ediyor o kadar sudan sonra..
bahar alerjisi mahvetti beni. her yerim akıyor. size geldim ne yapıyorsunuz bir bakayım dedim.