Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Önemli hatırlatma:

Alıntı yaparak paylaşımda bulunurken lütfen dikkat edelim:
1) Alıntı yaptığınız sitede "İzinsiz kullanılamaz." notu varsa paylaşım yapamazsınız.
2) Eğer bu not yoksa ama site üyelerle varlığını devam ettiren bir site ise, siteye yönlendirme olacağı için paylaşım yapamazsınız.
Sonuç: Paylaşım yaparken yukarıdaki 2 maddeye göre değerlendiriniz. Her ikisi açısından da sorun yoksa kaynak göstererek alıntı yapınız.

Göstereceğiniz özen için teşekkür ediyor, keyifli paylaşımlar diliyorum.

kızlar suyuma salatalık doğradım faydası var mı bilmem ama içmesi çok hoşuma gidiyor böyle.
fotomu da ekledim .deneyin kesinlikle.
bugün yürüyüş de yattı gök gürlüyor bildiğiniz. yağmurlu.

uzmanları bilmem ama 2 tane diyetistyene gittim ikisi de ekmek verdi .yaşı kaç olursa olsun her öğüne 2-3 dilim beyaz ekmek öneriyodu.
arkadaşımla beraber gidiyoduk o 130 kilodan 80-90a düştü.
isterseniz bize verdiği diyeti paylaşabilirim.

Son düzenleme:

RAPOR

sabah
domates
kırmızı biber
maydonoz
10 tane zeytin

ara
tarhana cipsi (90kcal)
Mlife sabah kuruyemiş (163 kcal)

öğlen
sebze çorbası
etli taze fasülye

ara
2 dilim ekmek
domates
kırmızı biber
10 adet zeytin
mlife öğlen kuruyemiş 2 adet (183x2 kcal)

akşam
tarçın, nane,limonlu su

yaklaşık 1200 kcal olmuştur..

verilen sözler tutulamayabilir, tutulamayan her söze itinayla spor ödevi kesilir.. kalorisi sizden sporu bizden

ay salatalık suyuna bayıldım. görüntü çok iştah acıcı...

nabersiniz kuzucuklarım?

Kendi kendime oyalanıyorum 2 saatte bi bucuk litreyi bitirdim abartmaya gerek varmıydı bilmem ama

sen nasılsın chentiq?

Son düzenleme:
Kendi kendime oyalanıyorum 2 saatte bi bucuk litreyi bitirdim abartmaya gerek varmıydı bilmem ama

sen nasılsın chentiq?

yatağa yatıp karnını sağa sola salla.. çok güzel löp löp ediyor o kadar sudan sonra..

bahar alerjisi mahvetti beni. her yerim akıyor. size geldim ne yapıyorsunuz bir bakayım dedim.

Evet evet çok iyi olur

verilen sözler tutulamayabilir, tutulamayan her söze itinayla spor ödevi kesilir.. kalorisi sizden sporu bizden

ay salatalık suyuna bayıldım. görüntü çok iştah acıcı...

nabersiniz kuzucuklarım?

off off spor ödevimi kendim yazayım bari "ebru şallı selilüt savar"
sabah 20 dk aerobik yapmıştım zaten..
yürüyüşe çıkmaktan kaçıyorum çünkü burda yürüyüş yolum oldukça inişli çıkışlı ve dayanamayıp yarısını koşuyorum sonra eve acıkmış şekilde dönüyorum. eğer akşam yemeyeceksem yürüyüşden vazgeçmem gerekiyor..

umarım olmuştur kızlar...

Merhaba arkadaşlar iki gündür çok yoğunum hep aklımda ama bir türlü fırsat bulup iki kelime yazamadım. İlk günden tembel öğrenci oldum.
Diyet havasına girdim çoktan hatta motivasyonum artsın diye iki tane site keşfettim Diyetkolik ve fittingo diye. Yarın ilk Cuma sabahtan uğramaya çalışacağım.

Şimdilik beni affedin. Sevgiler..

200. sayfadaki açılış mesajını oku öncelikle. orada her şey yazıyor. bu hafta çok önemli bir hafta. çünkü artık isimleri teslim edeceğim.

aç hissediyorum kendimi( akşam yiyeceklerimi şimdiden düşünmem lazım, ne yiyeceğimi bilmedğim zaman , sakıncalı şeyler yiyebiliyorum...
ben yavaştan işlerimi toparlıyorum kızlar , yarın büyük gün.. ak koyun , kara koyun belli olacak hehe

Kızlar öncelikle bu diyetten çok sağlıklı yaşam listesi.Diyetisyenim çok iyiydi kaç yıl geçti hala anarım heryerde.hem kilo verme konusunda hem psikolojik olarak çok iyi motivasyonu vardı.
Bu listeyle ben bir bucuk ayda 6 kilo verdim.arkadaşım da uzun bir sürede tam hatırlayamadım 40-50 kilo verdi.
Ama unutmayın bu liste uygulanmadan önce tahliller yaptırılıyor.
soracağınız soru varsa yazabilirsiniz :)

9 MAYIS 2013

SABAH:1 dilim köy ekmeğiyle yapılmış peynirli tost,üçgen peynir,6 yeşil zeytin
ARA:8 erik,4 yeni dünya
ÖĞLE:2 kase tarhana çorbası,1 yemek kaşığı suda haşlanmış kuru biber üstüne bol yoğurt
AKŞAM:1 kase tarhana çorbası,2 yemek kaşığı patates kavurma,yoğurt,salata

150 ip atlama+50 kalça egzersizi
1.5 litre su

09/05/2013 Perşembe

Sabah
malesef

Öğle
3 dilim salçalı kepek ekmek
bir bardak tahıllı karışık meyve suyu

Ara öğün : 1 Muz

Akşam tavuklu salata
yarım porsiyon (yarım su bardağı ) sebzeli çin pilavı

1 buçuk litre su (2 küçük boy salatalıkla birlikte)
spor yapmadım

yatağa yatıp karnını sağa sola salla.. çok güzel löp löp ediyor o kadar sudan sonra..

bahar alerjisi mahvetti beni. her yerim akıyor. size geldim ne yapıyorsunuz bir bakayım dedim.

olmuş chentiqcim olmuştaaaaa benim belim fıtık bana şınav vermesen olmaz mı.. yeni toparladım zaten ancak yürüyebiliyorum. yani onu bacak egzersiziyle değiştirsekk olur mu. çünkü canım yanıyor başka türlü :2: benimde alerjim var çok çok fena yaaaaa ama hap kullanınca azalıyor allahtan. bu arada
İTİRAF: dayanamamak değil ama içtim işte son kola mı da. hemde 2 bardak. oh söyledim buraya yazıcam korkusuyla 2 bardak içtim birde düşünün. chentiqim 15+15+15 bacak hemde iki bacak + rahatlatma egzersizleri desek olur mu ki acabaaaaaa bana bak be belim neler yaptırıyor bana pazarlık yaptım resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…