uykuda yok kaçtı gitti
uyku kaçtıysa süper. ben de sana koladan dolayı ödev verecektim. şimdi vereyim. hem yaparken uykun gelir..
her takıma uğrayıp, yediğin pasta ve lokumdan dolayı spor ödevin olduğunu ve bunları yapacağını, ama bugün gene dayanamayıp iki bardak kola içtiğini yazacaksın. hem de her takıma
alll bakalım chentiqcim yaptım ödevimin ilkinihttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ma-zayiflama-yarismasi-7672.html#post30292439
tebrik ederim.. bir de açtığın yerleri yeni sekmede açsan, şu takım topikimizi kapatmasan çok iyi olacak ya...
(maymunarmut sesime gelll)
kapamıyorum ki hep açık duruyor ama gözükmüyor muyum ki arada acabaaaa
gözükmüyorsun.. sen de mi cepten giriyorsun ondan mı acaba.. hep online ol beni hatırla gibi şeylere tıklayınca oluyor mu ki?
yoooo pcden giriyorum ama sanırım nette mi problem oluyor ki. sende bazen kapatıyorsun diyorum bizim kaptan kaçamak yapıyor seni gidiiii gidiiiiacaba sende de mi aynısı oluyor ki,
uyku kaçtıysa süper. ben de sana koladan dolayı ödev verecektim. şimdi vereyim. hem yaparken uykun gelir..
her takıma uğrayıp, yediğin pasta ve lokumdan dolayı spor ödevin olduğunu ve bunları yapacağını, ama bugün gene dayanamayıp iki bardak kola içtiğini yazacaksın. hem de her takıma
vay vay vay vay chentiq cezan süpermiş canım... valla benim takımı şahnura devredip senin takıma transfer olasım var anam ... canım çekti vallaMerhabalargecenin bu saatinde kaçan uykumla takımımın kaptanı chentiqcimden gelen ödevle karşınızdayım. Bu arada 10. takımdayım.
ben dün komşucuğumun doğum günü diye ince bir dilim pasta yedim. sonra türk kahvesi içerken yanında da iki lokum yedim.
sonra daaaaa bugün tam iki bardak kola içtim. siz yapmazsınız biliyorum. benide ibret olsun diye yolladı burayaben de pişman oldum zaten yediklerim burnumdan geldi neyse herkese iyi geceler sakın beni kovalamayın ödevimdi ne yapayım yedim suçluyum çekiyorum.
Günaydın takım arkadaşlarım veee chentiq başkan
Tartıldım az önce 57.0 kiloyum.1.3 kilom beni terketmiş
Yüzde hesabım da:
[(58.3-57)/58.3]*100=%2.2