Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Teşekkür ederim kaptanım
Ben müsaade istiym bebişim durmuyo başladık gece nöbetine

canım, iyi uykular..

çikolata için ödevini söylüyorum: leslie 2 mile yapman.. youtube da bulabilirsin linkini. yapınca yorumunu yap da ona göre düzenleme çekelim beğenmezsen.

uykuda yok kaçtı gitti

uyku kaçtıysa süper. ben de sana koladan dolayı ödev verecektim. şimdi vereyim. hem yaparken uykun gelir..

her takıma uğrayıp, yediğin pasta ve lokumdan dolayı spor ödevin olduğunu ve bunları yapacağını, ama bugün gene dayanamayıp iki bardak kola içtiğini yazacaksın. hem de her takıma

eyvahhhhhhhhhhhhhhhhh takımlardan böyle kaçarım herhalde

kapamıyorum ki hep açık duruyor ama gözükmüyor muyum ki arada acabaaaa

gözükmüyorsun.. sen de mi cepten giriyorsun ondan mı acaba.. hep online ol beni hatırla gibi şeylere tıklayınca oluyor mu ki?

gözükmüyorsun.. sen de mi cepten giriyorsun ondan mı acaba.. hep online ol beni hatırla gibi şeylere tıklayınca oluyor mu ki?

yoooo pcden giriyorum ama sanırım nette mi problem oluyor ki. sende bazen kapatıyorsun diyorum bizim kaptan kaçamak yapıyor seni gidiiii gidiiii acaba sende de mi aynısı oluyor ki,

yoooo pcden giriyorum ama sanırım nette mi problem oluyor ki. sende bazen kapatıyorsun diyorum bizim kaptan kaçamak yapıyor seni gidiiii gidiiii acaba sende de mi aynısı oluyor ki,

ayy bilmiyorum kii... kaçamak keşke yapabilsem. kendi topiklerimi bile ziyaret edemiyorum buraya yapıştığımdan..

maymunarmut sabahları 4 te 9 da yatmamla ilgili bir mesaj yazmıştım. onu okuyunca seninle bir görüşelim...

Her şerde bir hayır vardır dedikleri bu olsa gerek. Sizi aşağıda görmediğimden yakınıyordum da siz hani ben geliyorum kimse olmuyor ben de gidiyorum demiştiniz ya. İşta aklıma hemen bu hikaye geldi. Sonra bu hikaye cuma ya denk gelince, tartı günümüz bizim de hikaye günümüz olsun diye düşündüm. Ben çok severim hikaye anlatmayı. Siz de dinlemeyi seviyorsanız, bundan sonra her cuma devam eder gider..

Bir zamanlar, komşu iki ülke amansız bir rekabete tutuşmuştu. Ülkelerden birinin halkı, karşı tarafa kendi ülkelerinin zenginliğini kesin bir şekilde göstermek istiyordu.

Kolay, ama etkileyici bir şey yapılmalıydı; bunun için şehrin ortasına büyük bir havuz yapılmasina karar verildi. Gece herkes bir kova süt getirecek ve bu havuza dökecekti. Herkese bu fikir cazip gelmişti. Herkes, kararlaştırılan gece götürdüğünü havuza boşalttı.

Ne var ki, sabah olduğunda, ortada içi süt ile değil, dupduru su ile dolmuş bir havuz vardi. Çünkü herkes, ayni sekilde düsünmüstü:
Bu kadar insan içinde yalnız ben, süt yerine bir kova su döksem ne fark eder ki? Kim fark eder ki ?

Bilge, kitabinda bu olayı anlattiğı sayfaya kendi notunu da düşmüştü :

Hayatın içinde, "fark etmez" veya "fark edilmez" denilen hiçbir şey . yoktur.

Günaydın takım arkadaşlarım veee chentiq başkan

Tartıldım az önce 57.0 kiloyum.1.3 kilom beni terketmiş
Yüzde hesabım da:
[(58.3-57)/58.3]*100=%2.2

vay vay vay vay chentiq cezan süpermiş canım... valla benim takımı şahnura devredip senin takıma transfer olasım var anam ... canım çekti valla

9 mayıs 2013

sabah
2 dilim tam buğday arası peynir zeytin

öğlen
2 adet sarma
2 yk mantar sote
3-4 yk çerkez tavuğu

ara 5-6 erik
7-8 taze fındık

akşam 1,5 kepçe mercimek çorbası
1 dilim tam buğday ekmeği
salata

2 lt su
2 bardak yeşil çay
150 ip atlama.. ödevimi yapamadım henüz

başlangıç tarihi 29,04,2013
başlangıç kilosu 60,3
10,05,2013
şuan ki kilo: 56,6

%6,13

maşallah kızlar akşam neler kaynatmıssınız öyle... akşamları eşimden bana pek fırsat kalmıyor pc ye girmek için... bu haftayı da atlattık, burası gerçekten insanı motive ediyor, birde hafta hafta sonuçları aldığımız için sanki zaman daha çabuk geçiyor gibi,,,

hadi kızlar neredesiniz hepinizin sonuçlarını çok merak ediyorum...

Günaydın takım arkadaşlarım veee chentiq başkan

Tartıldım az önce 57.0 kiloyum.1.3 kilom beni terketmiş
Yüzde hesabım da:
[(58.3-57)/58.3]*100=%2.2

canım tebrik ederimm..:)) eline bir kilo domates poşeti al bakalım bir... o kadar yükü artk sırtında taşımıyorsun.. bunu düşününce insan daha da çok iyi hissediyor kendini

Günaydıııııııııııııııın çıtırlar
Kaptanım çikolata cezası benim mi hani bir gün geçti arada kaynamadımı
Leslie nin çenesinde özlemiştim sebep ol bana ceza ver yapayım
Bildirim yapmak için Baskil'e çıktım kaç ez farklı sonuç verdi pili bitiyor galiba çıkıp pil alacam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…