chentiq bana cevap vermemişşşşşşşşşşşşşşşşşşşçabuk cevap ver bakayım takım kaptanım iyi akşamlar kızlarrrr
cık cık cık cık bu saatte..benimde şekerpare çekiyor ama incecik halini düşün... motive et kendini. yememelisin ama aranı yemediysen bence bir galeta biraz peynir ve yeşil çay olabilir. ama iki saat sonra yatmak şartıyla
Sitenin ismini verebilirmisin bende kalori hesabı yapıyorum ama zor oluyor tek tek bakmak malum tembellik bahanem olsun istemem :)
Artık vakitsizlikten o kadar otomatiğe bağladım ki gün içinde yediklerimi üye olduğum sitede otomatik işaretliyorum o kendisi hesaplıyor
bana da copy paste kısmı kalıyor
Ayrıca yazmayı unutmuşum 2 litre kadar su içtim tabi günün 3 te 1 i tuvalette geçti
ay ben seni yerim... hemen tavır yapışına gurbann.. veriyorum: olmaaaaağğğzzz illa şınav çekeceksin... bana ne canım belin hastaysa
ben burada sizin en yüksek menfaatinize bulunuyorum. aksini iddia etmem söz konusu bile olamaz. zaten kurallarda ne yazıyor? kişinin kendisinin yada kaptanın yada takım arkadaşlarının belirleyeceği ödev. sende kendi kendine belirlemişsin. bana laf düşmez
sporu da yazmamışsın? benim gözlerim de böyle oldu okuyuncadedim nasıl yazdı bu kadar şeyi.. gözüm korktu resmen.. kalori hesabını yapmak zorunda değilsin burası için. yani sadece kaçamaklarda geçerli. bir de başlığını atarsan tadından yinmez raporun..
kız damlalar damlamayım oraya!! saat 12 olmuş ekmek diyor. dinleme onun sesini. bak sana yazı yazmıştım iki üç mesaj önce.. onu oku.. hani içinde badem geçen mesaj..
İki farklı siteye üyeyim aslında biri ücretli(tabi cüzii bir ücret).1 gün bedava deneme üyeliği var Diyetkolik.com. Diğerde Fittingo.com bu ücretsiz. bir hafta kadar deneyip bir tanesiyle devam edeceğim. İçtiğin suya kadar rpor tutuyor egzersiz programı veriyor .Hoşuma gitti
ayyyyyyy önce okudum korktum bir yandan okuyorum bir yandan diyorum ki eyvahhhh ben nasıl şınav çekicemtamamdır yarın hayırlısıyla yapılacak o egzersizler bu arada komşucuğum kahve yaptı yanında lokum uzattı onada anlattım bak bana ısrarla verdiğin her yiyecek bana 15 şınav olarak geri dönüyor. direk dedi tamam kızım sen nasıl istersen mest oldum resmen veeeeeee o lokumları yemedim ohhhhhhhh ay çok mesudum yarın tartı günümüzzzzz
Sürermiş site benim almam gereken kalori 1650 günlük çıktı bu 68 e inmek için haftada 500 gram hedeflersem % 40 yağlıyım ve obezim :2:
bak sana ne anlatacağım. aslında hepinize pür dikkat dinleyin
daha önce bir çok kez bahsettim artık ezberlemişsinizdir ama gene de yazacağım ki kulağınıza küpe olsun.
benim boy 1,72 ve 5.takımla yarışmaya başladığım da 62,7 idim. en zorlandığım konu, çevremin "ya hu zaten zayıfsın nerene rejim yapıyorsun" lafları arasında ayakta durabilmekti. düşünsenize ne yerseniz yiyin yarışma arkadaşlarınızla aranızda dağlar kadar fark var. ne olacak diyordum bazen nasıl olsa eritirim. takım arkadaşlarımdan başka tutunacak hiç dalım yoktu çünkü çevremdekiler yemekleri reddetince uzaylı görmüşçesine bakıyorlardı. hani güya normalim ya..
ben kahvelerin yanında o lokumları yemedim. dahası lokum kavanozumu anneme hediye ettim anne sana daha çok misafir geliyor diye. eşime bisküvileri kaldırmasını söyledim. dışarıda yemeğe gittiğimizde o kolalara bakıncaböyle yaptım onlara.. siz nesiniz be dedim. iğrenç siyah bir sıvısınız ne olduğunuz bile belli değil..
kızlar isterseniz çatlayana kadar yeyin için. tercih sizin..
Eki Görüntüle 707486
valla bu satte süpersiniz bacılar..helal size..
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik,
innuk,
pegasus07,
chentiq,
sura260511,
damlalar
ay takım insan kaynıyor chentiq düzene girdik galiba
Iyi geceler kizlar..
Chentiq takimin hayirli olsun cnm
Gec oldu ama kusura bakma
4.takim olarak her basiniz sikistiginda yardima haziriz.
Bol motivasyonlu,az kalorili günler hepinizeee
Benimde günlük kalorim 1448 ve %34 yağ oranım ve hafif şişman çıkmıştım. Bu sitede birbirimizi arkadaş ekleyebiliyoruz.
bak sana ne anlatacağım. aslında hepinize pür dikkat dinleyin
daha önce bir çok kez bahsettim artık ezberlemişsinizdir ama gene de yazacağım ki kulağınıza küpe olsun.
benim boy 1,72 ve 5.takımla yarışmaya başladığım da 62,7 idim. en zorlandığım konu, çevremin "ya hu zaten zayıfsın nerene rejim yapıyorsun" lafları arasında ayakta durabilmekti. düşünsenize ne yerseniz yiyin yarışma arkadaşlarınızla aranızda dağlar kadar fark var. ne olacak diyordum bazen nasıl olsa eritirim. takım arkadaşlarımdan başka tutunacak hiç dalım yoktu çünkü çevremdekiler yemekleri reddetince uzaylı görmüşçesine bakıyorlardı. hani güya normalim ya..
ben kahvelerin yanında o lokumları yemedim. dahası lokum kavanozumu anneme hediye ettim anne sana daha çok misafir geliyor diye. eşime bisküvileri kaldırmasını söyledim. dışarıda yemeğe gittiğimizde o kolalara bakıncaböyle yaptım onlara.. siz nesiniz be dedim. iğrenç siyah bir sıvısınız ne olduğunuz bile belli değil..
kızlar isterseniz çatlayana kadar yeyin için. tercih sizin..
Eki Görüntüle 707486
3. Boyutta şişman vücut ben olurdum onun elinde ne olurdu aceba :)))