10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

Tmm cnm.ama kafama takilan bir sey var simdi ekmek filan yemicez ya yemeye baslayinca verdiklerimizi geri almazmiyiz.valla benim tam olarak 9 kilom var vermem lazim.

Tmm cnm.ama kafama takilan bir sey var simdi ekmek filan yemicez ya yemeye baslayinca verdiklerimizi geri almazmiyiz.valla benim tam olarak 9 kilom var vermem lazim.

valla benimde vermem gereken 9 ama 15 günde 9 vermemiz bana inandırıcı gelmyo.d ondn 5 te olsa yeter cnmm. Almayz ins geri ya azar azr baslarz yemege. Saldırırsak direk yemege hemen geri alırz. Kiloları verdkten sonra 15 gün koruma programı uygulrz bi zayflayalm daaaaa:KK70:

İnsallah ya verdikten sonra o kilolari almak cok kotu oluyor.bide ben senin kadar az yemek yiyen bir insan degilim.ondan alirim diye korktum:)

bol su ve meyve cayı içtim ama kesmedi sanki sekerm düşüyo kesin regli olucam regli olucagm zaman sekerm düşüyo ve deli gibi ac oluyorum. halbuki bugün cok yedm tok olmam gerekrken ben acmmm hemde deli gibi :KK43:

canım benim bende regl döneminde çok aç oluyorum o zamanlar açlık hissi çok hissediyorum ve canım çok tatlı istiyor tek yapman bir avuç kuruyemiş fındık ,ceviz vs. yemelisin üstüne yine su ve bir tane şekerli birşey yemelisin çok şey biliyorum da yapasım gelmiyor:)))

ben corbasını yapmıstım su kereviz taze sogan sivri biber falan olan içinde :Ssenin ki nasıll 10günde 7 kg cok ciddi ve cezbedicibir rakam:KK70: seve seve alırım o taraifi :KK70:

lahanayı doğradım kasede 2 gündür yemek olmayı bekliyor:))

çorba tarifi: 1 adet soğan, 2 tane domates,1 havuç, lahana, bulyon(isteğe göre) tuz, salça

soğanı yağda kavurup üzerine salçayı ekliceksin biraz kavurup lahanayı suyunu salıncaya kadar kavurucaksın sonra havuç tuz bulyonu katıcaksın ve en son sıcak su ekliceksin pişmeye bırakıcaksın. servis sırasında limonla güzel oluyor birde suyunu çok koyma çorba gibi olmasın.
1 haftalık bir diyettir .

diyetin birinci günü lahana yemeği ve istediğin kadar meyve ve bol su içiceksin . yapmaya kararlıysan birlikte başlaya biliriz hatta çizelge yapsan süper olur:))):::::::::::::::::::.D 2. günü unuttum defterime bakmam lazım:))

İnsallah ya verdikten sonra o kilolari almak cok kotu oluyor.bide ben senin kadar az yemek yiyen bir insan degilim.ondan alirim diye korktum:)

cnm bende normal hayatmda cokk fazla yemek yiyen biriym her zaman verdgm kiloları geri aldım. Sadece diyette cok sıkıyorum kendimi. Bugün biraz fazla kacırdm galiba.s hemen yeni diyetmza baslamak ve incelmek istiyorum. Bu arada pazartesi kesin spora baslıycamm

Yazon bikinileri mini sortlari nasil giyicez geri almayalim ya.ben sanki verdimde almasi kusur kaldi:)boyum kac cm cnm

Yazon bikinileri mini sortlari nasil giyicez geri almayalim ya.ben sanki verdimde almasi kusur kaldi:)boyum kac cm cnm

cokkk haklısın tatlım ne kaldı denz sezonuna ancak verirzzz hadi tam gaz sıkalmm... boyum 169 kilom 58 yasım 20 sen ?

lahanayı doğradım kasede 2 gündür yemek olmayı bekliyor:))

çorba tarifi: 1 adet soğan, 2 tane domates,1 havuç, lahana, bulyon(isteğe göre) tuz, salça

soğanı yağda kavurup üzerine salçayı ekliceksin biraz kavurup lahanayı suyunu salıncaya kadar kavurucaksın sonra havuç tuz bulyonu katıcaksın ve en son sıcak su ekliceksin pişmeye bırakıcaksın. servis sırasında limonla güzel oluyor birde suyunu çok koyma çorba gibi olmasın.
1 haftalık bir diyettir .

diyetin birinci günü lahana yemeği ve istediğin kadar meyve ve bol su içiceksin . yapmaya kararlıysan birlikte başlaya biliriz hatta çizelge yapsan süper olur:))):::::::::::::::::::.D 2. günü unuttum defterime bakmam lazım:))

bu güzel teklfn için sagol tatlm ama biz bu hafta tavuk diyetne baslıycaz eger iyi bisonuc alamzsam lahanaya gecicem:)
senin yaptgn tarf taha güzele benziyo salça falan var:)
istersen sen bize katıl cnm 15 günde 9 kg veriliyormuss :KK70::KK70::KK70:

canım bilgi alabilrmiyim tavuk diyeti hakkında bide onu balıkla uygulayabilrmiyim

bu güzel teklfn için sagol tatlm ama biz bu hafta tavuk diyetne baslıycaz eger iyi bisonuc alamzsam lahanaya gecicem:)

Canım gerçekten mi ? :) Bende denemek istiyorum ama nasıl oluyor ki bu diyet biraz bilgi verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

canım bilgi alabilrmiyim tavuk diyeti hakkında bide onu balıkla uygulayabilrmiyim

Canım gerçekten mi ? :) Bende denemek istiyorum ama nasıl oluyor ki bu diyet biraz bilgi verirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim :)

kizlar aksanaa yok sanirim onun adina ben cvp vereyim.sabah ögle aksam sadece haslanmis tavuk salata(tuzlu ve limonlu)ve tuzduz ayran iciyorsun.7 gun bu sekilde devam edip 3 gun ara veriyorsun.sonra 5 gun daha yapiyorsun bitiyor.bence balikta olabilir yagda kizartmazsan.sonucta oda protein.biz sabahlari yumurta sut filanda icicez.olur yani bence her turlu protein.bu arada benim yasim 26 boy 155-156 kilo 57.5 ac tarrilinca

mantıklı gözüküyo canım işte sadece karbonhidrat almassam sporda kas eritmekten korkuyorum... bu arada son 10 günde acayip kactı bnm diyet fena bozuldu dogumgünüm sehir dısı ara sınav dönemim derken çok kötü oldu bu arada ben yurtdısında yasadıgımdan burda alıskanlıklarda hersyde cok farklı bu saate kadar ders calıstım

kizlar aksanaa yok sanirim onun adina ben cvp vereyim.sabah ögle aksam sadece haslanmis tavuk salata(tuzlu ve limonlu)ve tuzduz ayran iciyorsun.7 gun bu sekilde devam edip 3 gun ara veriyorsun.sonra 5 gun daha yapiyorsun bitiyor.bence balikta olabilir yagda kizartmazsan.sonucta oda protein.biz sabahlari yumurta sut filanda icicez.olur yani bence her turlu protein.bu arada benim yasim 26 boy 155-156 kilo 57.5 ac tarrilinca

Bugün hiç uyumadım uyucam o yuzden büyük ihtimal öğlen ve akşam birşey yemicem gibi eğer uyanabilirsem corba ıcerım :)

sabah : 2 dilim peynir (light) , 1 bardak süt (light)

Salatada karbonhidrat varya cnm.hem yogun spor yapiyorsan bence bir dilim ekmek yemelisin.ben 49 kilo oldugum donemde de gobekliydim demekki hep kaslarim erimis yaglar kalmis.l-carnitin diye bir sey var duydunmu spor yapanlara oneriliyor.yaglari eritiyormus hemde dogalmis.su anda yaz tatili icin birikim yapiyor olmasam alirim onu valla.yag neredeyse orayi eritiyormus bolgesel olarak.

kızlarrrrr kullanıcı adımı değiştirdimmmm karışmasınnn :):) bilginizeee:)):

evet kızlarr biraz gec odu ama tavuuk diyeti öyle işte. tavugun göğüs kısmı yenicek yanlızz:)

bugün ki kahvaltım

sabah 1 yumurta, 1 dilim peynir,1 dilim sucuk, 1 tane zeytin
öğlen 1 dilim turta
akşam turtanın cezasını cekicemm ve yemiycem sadece su ve sekersiz cayyy ):):

kızlarr bu arada benm gibi kabızlık sorunu yasayanlara tavsiyem acı biber tursusu şu minik olanlar varya harika çalıstırıyo ve yağ yakıcı özelliği var.her yemekte 4-5 tane yemenizi tavsiye ederimm :)

oooo ne 4 ü ne 5i ben acıya bayılırım çok daha fazlasını yiyorum valla.bu arada benim dolapta göğüs yok but var olmazmı kız.

X