10 kilo vermek isteyenler günlüğü :)

Teşekkür ederimmm:)
hoşgeldin :KK66: bende 50 kilo olmak istiyorum:KK70:
sağolcanım:) ben biraz armut bendenim aslında herkes şuan iyisin diyo ama genede çıtır olmaya kararlıyım:82:
hosgeldin canım aramıza, forumu okuduysan kuralları biliyosundur ekliyorum seni de listeye basarılar :)
Teşekkür ederim:) evet canım biliyorum.
Bugün kahvaltı olarak yağsız tost yedim süt içtim öğlende çay ve bisküviyle geçiriyorum:)

Son düzenleme:
kusura bakmayın kızlar bikaç gündür yazamıyorum şehir dışına çıkıcamda hazırlıklarım vardı..
kilo bildirirmimi bugunden yapabilrmiyim? 64.6
hepinize sevgilerle güzel haftasonları

topiginize şöyle bi göz gezdirdim..1 aydır çok fazla degişim yok hatta hiç kg vermeyen arkadaş bile var yanlış besleniyosunuz bu şekilde ancak kilonuzu korursunuz :)öncelikle ekmek,pilav ,makarna ,abur cubur yemiceksiniz sebze agırlıklı besleniceksiniz ızgara et yiyebilirsiniz :) fakat sizde akşam yemeginde mercimek çorbası karnıyarık birde üstüne pilav yiyen arkadaşlar var bi mercimek çorbası 300 kaloriye yakın digerlerini siz düşünün hoşçakalın :)

canım benim biz baslayalı 1 ay olmadı bir. ve o sabit kilo olanlar aramıza yeni katılanlar. bizim basladıgımız zamanada simdiki kilosunu ekliyoruz olay bu yoksa kilo veremiyoruz gibi bi durum yok :KK66:

Merhabalar...

Beni de aranıza alır mısınız? Ben 81 kiloyum. Boyum 1.74. Eşim zayıflamamı istemiyor. Ama ben rahatsız oluyorum:KK43: Görüntümde bi sıkıntı yok, etim çok sıkı olduğu için. Ama kendimi ağır hissediyorum :KK43: Nasıl besleneceğimi biliyorum.Sıkıntı uygulamamam:KK43::KK43::KK43: Ama yanıma arkadaş lazım. Bana arkadaş olun lütfen:):):)

SELAMLAR, SAYGILAR...
tabiki canım hosgeldin aramıza ekliyorum hemen
Beni de aranıza alır mısınız? 1.65 boyundayım 64 kiloyum :)
hosgeldin canım senide ekliyorum
kusura bakmayın kızlar bikaç gündür yazamıyorum şehir dışına çıkıcamda hazırlıklarım vardı..
kilo bildirirmimi bugunden yapabilrmiyim? 64.6
hepinize sevgilerle güzel haftasonları
tamam canım senin kilonu simdi ekliyorum bende

ms22 sen 600 gr almışın baktımda. sen bi dahaki girdiginde tüm gün ögünlerini yaz da bi gözden gecirelim nerde hata yapmışın

merhaba kızlar
ben kilo falan veremiyorum çıkarın beni listeden :KK43:
menü yazmıyorum çünkü yediklerim diyete uygun şeyler değil yani diyet falan yapamıyorum. eve baklava alınıyor yemezsem gözüm kalır akşam biz yemek yiyoruz babam geç gelince onunla da yiyorum :KK43:
ben daha önce 60 kiloydum 54 e düştüm onun rahatlığı var sanırım halimden pek şikayetçi değilim "zayif olsam daha iyi olurdu"yla ancak bu kadar oluyor demek o zamanlar sağlıklı olmak adına ambalajlı ürün tüketmemeye dikkat ettim suyumu da buzlukta dondurup çıkarıp çözündükten sonra içiyordum (su böyle canlı olurmuş öyle okumuştum) böyle böyle kilolar gitti nası verdiğimi farketmedim bile herneyse arkadaşımla kütüphaneye gitmeye başlıycaz baya uzak belki böyle çok yürümemin faydası olur. kilo vermeye başlayabilirsem yazarım tekrar gruba alırsınız yoksa ümitsiz vakayım :) sizlere başarılar hepinizi öpüyorum

sanirim o 1 aydir veremeyen ben oluyorum bence beslendiklerimiz yeterli. ben sabah 7den gece 12ye ayakta oldugumu heryere yuruyerek gittigimi belirtmistim o yuzden bi ogunu asla bi meyveyle gecistiremem, suandada inceldigimi farkediyorum zaten kilom normal yag oranim fazla.
sabah: 1 domates 2 kibrit kutusu light beyaz peynir 2 yumurta beyazi
oglen: 1 kepce corba yarim tabak etli bi yemek tam noldugunu anlamadim cok yemedim.
ara ogun: 1 kase meyve salatasi
aksam: 4-5 kasik haslanmis patlican kabak, 2 kasik patates salatasi 1 elma

merhaba kızlar
ben kilo falan veremiyorum çıkarın beni listeden :KK43:
menü yazmıyorum çünkü yediklerim diyete uygun şeyler değil yani diyet falan yapamıyorum. eve baklava alınıyor yemezsem gözüm kalır akşam biz yemek yiyoruz babam geç gelince onunla da yiyorum :KK43:
ben daha önce 60 kiloydum 54 e düştüm onun rahatlığı var sanırım halimden pek şikayetçi değilim "zayif olsam daha iyi olurdu"yla ancak bu kadar oluyor demek o zamanlar sağlıklı olmak adına ambalajlı ürün tüketmemeye dikkat ettim suyumu da buzlukta dondurup çıkarıp çözündükten sonra içiyordum (su böyle canlı olurmuş öyle okumuştum) böyle böyle kilolar gitti nası verdiğimi farketmedim bile herneyse arkadaşımla kütüphaneye gitmeye başlıycaz baya uzak belki böyle çok yürümemin faydası olur. kilo vermeye başlayabilirsem yazarım tekrar gruba alırsınız yoksa ümitsiz vakayım :) sizlere başarılar hepinizi öpüyorum
sıkma canını canım. aslında basta bi beslenme düzenini zorlada olsa oturtsan sonra zor gelmiyor.ama sen bilirsin yine her zaman bekleriz aramıza :)
sanirim o 1 aydir veremeyen ben oluyorum bence beslendiklerimiz yeterli. ben sabah 7den gece 12ye ayakta oldugumu heryere yuruyerek gittigimi belirtmistim o yuzden bi ogunu asla bi meyveyle gecistiremem, suandada inceldigimi farkediyorum zaten kilom normal yag oranim fazla.
sabah: 1 domates 2 kibrit kutusu light beyaz peynir 2 yumurta beyazi
oglen: 1 kepce corba yarim tabak etli bi yemek tam noldugunu anlamadim cok yemedim.
ara ogun: 1 kase meyve salatasi
aksam: 4-5 kasik haslanmis patlican kabak, 2 kasik patates salatasi 1 elma
yani bencede önemli olan görünüste degişiklik olması ve biz sok diyetler uygulamıyoruz beslenme düzenimizi degistiriyoruz bu sekilde hem daha kalıcı ve saglıklı olur

Son düzenleme:
Sabah kahve (üçübirarada)

kahvaltı
1 adet haşlanmış yumurta
1 salata
1 domates
1 dilim kepek ekmeği
koca bir kupa yeşil çay

Kahvaltım tamamen tuzsuz

Ara
1 armut
1 bardak portaka suyu

Ara meyveli soda

Akşam yemeği
Bunları henüz yemedim ama tavuk haşladım kendime biraz tuzsuz haşlama tavuk ayırdım
Tavuk suyuna çorba yarımtas kadar
1 dilim kepek ekmeği

Bende 54 kiloyum ama boyum 1.64 yani 48 olursam daha hoş olacak ve kendimi daha iyi hissedecegim ben çok diyet denemek istedim ama aksamlar olmuyor maalesef akşam çok abartmamak şartıyla evde pisen yemeği yiyerek öğle ve sabah aynı zamanda ara ogun uygulayarak zayiflanmaz mi sizce?

Teşekkürler kızlar:):):):)
Şuan 81 kiloyum net...Nescafe içmeyin bu arada, bayanlarda selülit yapıyor.Ben kullanmıyorum, Türk kahvesi içiyorum. Yarın başlıycam diyete kendi bünyeme göre bir program hazırlayacağım. Yediklerimi günlük yazarım size:):):):):)

arkadaslar uzun ugras sonucu tablo yapmayı ögrendim ve kilolarımızı artık tablo üzerinden yayınlıcam :) ilk sayfaya bakabilirsiniz

Bende 54 kiloyum ama boyum 1.64 yani 48 olursam daha hoş olacak ve kendimi daha iyi hissedecegim ben çok diyet denemek istedim ama aksamlar olmuyor maalesef akşam çok abartmamak şartıyla evde pisen yemeği yiyerek öğle ve sabah aynı zamanda ara ogun uygulayarak zayiflanmaz mi sizce?

canım sadece normalde yediklerinin yarısını yesen ve aksam belli bi saatten sonra yemesen bile zayıflayabilirsin. bu cokta zor degil

Oglen 10 kasik rus salatasi yarm bardak visne suyu 200 kadar ip atladm akşam: hiç birşey yemedim cnm istemiyor 200 kadar ip 50 mekik

Kizlar kusura bakmayin bir kac gundur liste paylasamiyorum gerci.baktimda zaten hic adam akilli paylasamamisim.yogundum bu ara misafirlige git misafir agirla filan cok firsat bulamadim.ama genel olarak saglikli beslenmeye ozen gosterdim.yarin olup olmadigini anlariz zaten bu gunku menum
sabah 5 kasik nesfit 1 bardak süt
ara 1portakal
öglen 3 izgara kofte 1kasik pilav yarim dilim ekmek ayran
Ara yok disardaydim
aksam 1 parca avuc ici kadar yani tavuk izgara 1dilim ekmek salata ayran

X