http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
burda nasıl yapılcağı anlatılmış
tickerfactory.com dan galiba
Ben listeyi yarın yapıyım diyorum kızlar, hem bugün de bi bakarız kimler aktif olarak katılacak gibisinden:)
Pzt. veya cuma olması uygun bence bildirimin.Sizce?
pzt çok klişe :) cumartesi nasıl olur peki ?
Herkes giremeyebilir diye düşündüm o gün.
Neyse ben bi yemeğe gidip geleyim kızlar
bana hergün uyar kızlar cuma cumartesi pazartesi farketmez listede cok zor bulunan seyler olmasın yeter :) bu arada bende tanıtayım kendimi herkes tanıtmış 25 yaşım 1.62 boyunda kilom 57di en son :) bende cok rejim yapanlardanım lise 2de 60 kiloya cıkmıstım yazın bir rejim yaparak 47ye dusmustum sonra ideal kilom 50 51 civariydi ama yine kilo aldim ins en kısa zamanda kurtulurum yaz da geldi hepimize kolay gelsinlisteyi bekliyoruz :)
O zaman cumartesi bildirim günümüz olsun öğlene kadar bildirimlerimizi yapalım, sabah aç karnına ve üzerimizde hiçbirşey olmadan tartılırız, yarın sabah bu şekilde bana bildirimleri yaparsınız olur mu, yaşınızı boyunuzu kilonuzu ve hedef kilonuzu yazarsınız.Ben de listeyi oluşturmaya çalışırım..
Öğlen yediklerimi de yazayım,
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 adet de şekerpare yedim, bunu yememeliydim ama dayanamadım
Slm kızlar ben ümitsiz vaka yardımlarınızı bekliyorum
düğün öncesi zayıflayıp düğünden sonra acayip kilo alan biriyim
Neden ümitsiz vaka olasın ki canım millet ne kilolar veriyo biz de verebiliriz.
Eğer azimliyim diyosan bize katıl sen de.
Sen kaç kilosun biraz kendinden bahset canım, beslenme düzenin nasıl?
düğün zamanı koşuşturmaktan kilo veriyosun farkında olmadan ama düğünden sonra bi rehavet çöküyo insana birde çalışmıyoursan ben gibi yandın evdesin ve aklında akşama kocama ne yemek pişirsem oluo güselce sofra kuruyorsun eşinle birlikte sende yiyorsun ve ipin ucu kaçıo gerçektende bende evlilik sonrası zedelerdenim malesef ama inşllh verices bu kiloları
düğün zamanı koşuşturmaktan kilo veriyosun farkında olmadan ama düğünden sonra bi rehavet çöküyo insana birde çalışmıyoursan ben gibi yandın evdesin ve aklında akşama kocama ne yemek pişirsem oluo güselce sofra kuruyorsun eşinle birlikte sende yiyorsun ve ipin ucu kaçıo gerçektende bende evlilik sonrası zedelerdenim malesef ama inşllh verices bu kiloları