10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

bu arada ben doğum kontrol hapı kullanıyorum acaba ondan mı bu kadar kilo aldım gerçi tamamen yemekten suçu hapa atıyom işte. ayrıca kızlar ben dün üye oldum bilmem gereken kurallar var mı

bu arada ben doğum kontrol hapı kullanıyorum acaba ondan mı bu kadar kilo aldım gerçi tamamen yemekten suçu hapa atıyom işte. ayrıca kızlar ben dün üye oldum bilmem gereken kurallar var mı

herkes kullanıyo canım, bünyeden bünyeye fark etse bile ben o kadar kilo aldırıcağını sanmıyorum yine de

sen de yeni evli misin canım, ben de çok yeni olmasam da 1,5 yıl falan oldum evleneli

yok canım 3 yıllık evliyim ben ilk başlarda çalıştım bu kadar sinir bozucu değildi kilolar ama sonra işide bırakınca evdeyim birde kpss hazılanıorum evde hareketsizlik birde düşüncesizce beslenmek bu hale geldim işte düzeltris inşllh hep birlikte

yok canım 3 yıllık evliyim ben ilk başlarda çalıştım bu kadar sinir bozucu değildi kilolar ama sonra işide bırakınca evdeyim birde kpss hazılanıorum evde hareketsizlik birde düşüncesizce beslenmek bu hale geldim işte düzeltris inşllh hep birlikte

Ben de kpss ye giricem ama öylesine:) o kadar kitap falan da aldım ama evde yatıyo hepsi..

herkes kullanıyo canım, bünyeden bünyeye fark etse bile ben o kadar kilo aldırıcağını sanmıyorum yine de

insanın herzaman bi bahanesi vardır ya benmkide bu .şimdi nasıl yapıyoruz ben çok hırslandım haftasonu arkadaşımızın düğünü var ve ben kıyafetlerime giremedim ve tartıldım o zaman dank etti işte yarın başlıyormuyuz.....

Ben de kpss ye giricem ama öylesine:) o kadar kitap falan da aldım ama evde yatıyo hepsi..[/Qsen çalışıyorsun sanırım ama çalışırken aynı zamanda ders çalışmak çok zor işten birazda o yüzxden ayrıldım aslında eşim memur ben özelde olmuo olursa devlet olsun dedik ama hayırlısı bakalım hakkımızda özelinde sonu yok ama fırsat buldukça bak sen kitaplara :)

insanın herzaman bi bahanesi vardır ya benmkide bu .şimdi nasıl yapıyoruz ben çok hırslandım haftasonu arkadaşımızın düğünü var ve ben kıyafetlerime giremedim ve tartıldım o zaman dank etti işte yarın başlıyormuyuz.....

Evet canım sen yarın sabah erkenden tartılıp bana kilonu boyunu hedefini yazıyosun, ben de gruptakilerin bir listesini çıkarıyorum ve başlıyoruz

o zaman sen detoks gibi hemen başla hafta sonu dediğin yarın değildir umarım hemen bol bol yeşil çay birde ılık suya bi kaşık elma sirkesi bi çay kaşığıda bal at en azından vücüdündaki ödemi atarsın canım

Ben de kpss ye giricem ama öylesine:) o kadar kitap falan da aldım ama evde yatıyo hepsi..[/Qsen çalışıyorsun sanırım ama çalışırken aynı zamanda ders çalışmak çok zor işten birazda o yüzxden ayrıldım aslında eşim memur ben özelde olmuo olursa devlet olsun dedik ama hayırlısı bakalım hakkımızda özelinde sonu yok ama fırsat buldukça bak sen kitaplara :)

İnan eve gidince boş boş bakmak istiyorum bazen sadece..
Ama bakmaya çalışayım az da kaldı zaten. A grubu dimi senin de?

ok benim için uygundur cumartesi tartı günü pazar kaçamak pazarteside durmadan devam anlaştık.. bu arada faydası olur mu bilmiyorum kıslar ama ballı elma sirkesinin faydası oluo yapmak isteyen olursa birde keten tohumunu hayatınıza sokmaya çalışon derim ben ayrıca bi kaç günde müsli günü yapalım ne dersiniz...
keten tohumunu bende bi ara kullanmıştım kabızlık problemi için bire bir
tekrar alıp başlıyabilirim
Öğlen yediklerimi de yazayım,
1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
1 adet de şekerpare yedim, bunu yememeliydim ama dayanamadım
şekerpare olmasa iyimiş:26:
Slm kızlar ben ümitsiz vaka yardımlarınızı bekliyorum
düğün öncesi zayıflayıp düğünden sonra acayip kilo alan biriyim
azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz :KK34:
dengeli beslenip sporunu yaparsan geldiği gibi gider kilocuklar

ben yaklaşk2 yıldır kullanıyorum en ufak bi yan etkisini görmedim hatta bi çok faydasını gördüm
ama daisynınde dediği gibi bünyeden bünyeye değişiyo....

bi arkadaşmın oğlu sünnet oldu onu ziyarete gidicez hazırlandım bekliorum şekerler size bakıym dedim
:nazar::nazar: bayağı kalabalıklaşıyorz

YARIN SABAH WCDEN SONRA TARTILIP HERKES BİLDİRİMİNİ YAPSIN KIZLARRR .... :KK76::KK76:

o zaman sen detoks gibi hemen başla hafta sonu dediğin yarın değildir umarım hemen bol bol yeşil çay birde ılık suya bi kaşık elma sirkesi bi çay kaşığıda bal at en azından vücüdündaki ödemi atarsın canım

malesef yarın.o önemli değil giyecek bişeyler bulurum .ama azmettim yarın başlıyorum

Kızlar yarın sabahki bildirimlerde neleri bildirelim?
Boy, kilo, hedef kilo, yaş diye düşündüm ben

aynen canım yaş boy kilo birde hedefledşğimiz kiloyu yazalım yarın 25 i zaten ayın ramazana da 1,5 ay var tam zamanı yarın ölene kadar herkes bildirir sanırım peki sonra ne yapıcas pazartesi falan tamamen başladık diyelim yediklerimizi yaptığımız sporları falan hepsini buraya mı yazıyoruz

aynen canım yaş boy kilo birde hedefledşğimiz kiloyu yazalım yarın 25 i zaten ayın ramazana da 1,5 ay var tam zamanı yarın ölene kadar herkes bildirir sanırım peki sonra ne yapıcas pazartesi falan tamamen başladık diyelim yediklerimizi yaptığımız sporları falan hepsini buraya mı yazıyoruz

Öyle yapalım bence, hem böylece birbirimize karşı sorumlu hissederiz, frenlemeye çalışırız kendimizi

daisyc,sende benim gibi masa başında çalışıyorsun ve galiba aynı kilolardayız.
nasıl yapcaz ya.zaten 7 gibi eve gidiyom hareket yok

X