Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
listeyi paylaşsan bizde görsek cnm
Yeşil çay da çok iyiymiş metabolizmayı hızlandırmak için ama fazla sevmiyorum içemiyorum
Yeşil çay da çok iyiymiş metabolizmayı hızlandırmak için ama fazla sevmiyorum içemiyorum
duyduğum kadarıyla aralarda tek başına içilen yeşilçay yağ yakımına yardım ediyomuş bacı zaten en fazla günde 2 bardak içilmeli ki 1 bardak iç bence
evet cnm düzenli kullanımda faydasını görüyo insan
farklı aromalıları var onları denesen :26: içine tarçın çubuğuda atabilirsn
ben çıkıyorum şekerler yine gelirim
Tarçın çubuğu atıyorum bazen ama aromalı denemedim, evde bu vardı elimin altında, bitsin diye bunu kullanıyorum:))
sen nasıl bi diyet yapıyosun bacı ?
Valla benimki şöyle:))
Ekmek yemiyorum sadece sabah kepek ekmeği ya da tam buğday ekmeği yersem yiyorum ya da bazen poğaça bile olabiliyo ama çok canım isterse haftada bir falan:)
Su çok içmeye çalışıyorum günde 2 lt rahat vardır ama arttırmaya çalışıyorum.
Çayımı falan şekersiz içiyorum artık, efendime söyliyim öğlen yemeklerinde çorba + sulu yemek veya o gün ne yemek çıktıysa ama çok az alıyorum + yoğurt, pilav makarna falan yemiyorum, sonra arada acıkınca bikaç badem yiyorum bazen 10-15-20 olabiliyo ama o günkü yemek durumuna göre dengelemeye çalışıyorum.
Yeşil çay içmeye çalışıyorum akşam yemeğinden önce, genelde öğle yemeğinden sonra oluyo.
Akşam da çorba+ yoğurt, çorba+salata veya çok sevdiğim bi yemek varsa azıcık da ondan,
Akşam çayının yanında da bazen fındık fıstık bazen bisküvi ama çok çok az tadımlık yani.Bu fazla aslında ama dayanamıyorum.
Hareket spor pek fazla yok ama bisiklet alıcam yarın.
Bir de pazar günleri biraz tatil gibi oluyo:) annemlere falan gidersek hamurişi varsa yiyorum malesef o gün
işlerimi yarıladm geldm . nerdesiniz kızlar
1 lt suyumu bitirdim ve kahve keyfimide yaptım
yemeklerimide yapsam aradan çıksa süper olucak
canım sende düzenini oturtmuşsun ,Valla benimki şöyle:))
Ekmek yemiyorum sadece sabah kepek ekmeği ya da tam buğday ekmeği yersem yiyorum ya da bazen poğaça bile olabiliyo ama çok canım isterse haftada bir falan:)
Su çok içmeye çalışıyorum günde 2 lt rahat vardır ama arttırmaya çalışıyorum.
Çayımı falan şekersiz içiyorum artık, efendime söyliyim öğlen yemeklerinde çorba + sulu yemek veya o gün ne yemek çıktıysa ama çok az alıyorum + yoğurt, pilav makarna falan yemiyorum, sonra arada acıkınca bikaç badem yiyorum bazen 10-15-20 olabiliyo ama o günkü yemek durumuna göre dengelemeye çalışıyorum.
Yeşil çay içmeye çalışıyorum akşam yemeğinden önce, genelde öğle yemeğinden sonra oluyo.
Akşam da çorba+ yoğurt, çorba+salata veya çok sevdiğim bi yemek varsa azıcık da ondan,
Akşam çayının yanında da bazen fındık fıstık bazen bisküvi ama çok çok az tadımlık yani.Bu fazla aslında ama dayanamıyorum.
Hareket spor pek fazla yok ama bisiklet alıcam yarın.
Bir de pazar günleri biraz tatil gibi oluyo:) annemlere falan gidersek hamurişi varsa yiyorum malesef o gün
6gün diyet yapıp da 1 gün ara vemek bence mantıklı bişi :) ama ölçülü bi ara tabii Bisikletini de alırsan tamamdır işte bacı, yavaş yavaş ama geri alınmayacak kilolar vereceksin inşallah
Kilo çizelgesi nasıl yapılıyo kızlar ?
Maşşallah bu ne hız,
Ben daha yarım litre olmadı malesef.
Ne yemek yapıcaksın peki:))
Kilo çizelgesi nasıl yapılıyo kızlar ?
bende kara kara onu düşünüyorum canım
topiğimizde kimler var, kimler bizimle kilo vermek istiyo, daisyc bacım konu sahibesi olarak sen yapar mısın listemizi?? bi organize olalım artık