10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

ben herzamn olmasa da arada girmeye çalışıyorum tatlım senin kilo 80 e düştü mü
ben geçen perşembeden beri giremediim nete.. geçen çarşamba günü merdivenlerden yuvarlandım. belim ve sol ayağım çok ağrıyor. şuanda bile iş yerindeyim çok kötüyüm yengeç gibi yürüyorum. dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. 81 kiloya düştüm de bu sıralar spor egzersiz falan da yapamıyorum nasıl olucak bilmiyorum.. kilosundan geçtim de şu belim bi iyi olsa

çok geçmiş olsun tatlım ben de arada giriyorum ya her yorumu okuyamıyorum
tabiki sağlık herşeyden daha önemli kırık çıkık falan yoksa korkma gerçi sen daha iyi bilirsin :) incilme çabuk iyileşir

çok geçmiş olsun tatlım ben de arada giriyorum ya her yorumu okuyamıyorum
tabiki sağlık herşeyden daha önemli kırık çıkık falan yoksa korkma gerçi sen daha iyi bilirsin :) incilme çabuk iyileşir
doktor belden film istedi ama ben cektirmedim adetime 5 gün var.. hamiş olurum bsey olurum ondan ne olur ne olmaz diye cektırmedımmmm bence yok bsey kas ağrısı gibi ama ne yapsam hafiflemiyor bile ağrısı. artık kocakarı ilaclarına başvurucam gibi

günaydınnnlar efndm
dün tanışma yeme içme faslından sonra düştk yollara geldik
büşrayla(kardeşimn kız arkadşı) anlaştık her sabah bi saat yürüycez seğmenler parkında
yakın olan varsa gelin şekerler

slm kızlar
bu ayran diyetini banada söleyin ayol bende varım burdabu emziren anneler içinde faydalı

slm kızlar
bu ayran diyetini banada söleyin ayol bende varım burdabu emziren anneler içinde faydalı
cnımmm bi önceki msjımda ayran detoksu denenmiştir diye bisey yazıyor onun üstüne tıkla sayfayı acıcaktır. ordan oku bi bakalım.. bütün topık olarak yapalımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…