- 23 Mayıs 2013
- 1.008
- 5
kaç günde yada haftada kaç kilo verdiriyorki ? okadar yediğimiz içtiğimiz şeyy var. deneriz nolcakkkkız o nasıl bir diyet öyle anlat bakiiimmmm[/QUOT
canım bi kase haşlanmış nohut 2 kase haşlanmış aşurelik buğday normal ayran yapıyorus ve yaptığımız ayranın içine haşlanmış
bakliyatları atıyoruz sabah normal bi kahvaltı ölen bi kase bu çorbadan arada bi meyve akşam yine bu çorbadan böyle 3 gün devam ediyormuşşun başarılı olanlar var deneyelim mi bizde ?
kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :119::124:
hoşgeldin canımmmmmmmmmm nasılsınnsesini duydum tatlım ve geldim
artıkk kımse gelmiyor yasanırım herkes dağıldı nerde bu kızlar
hoşgeldin canımmmmmmmmmm nasılsınn
artıkk kımse gelmiyor ya
ben geçen perşembeden beri giremediim nete.. geçen çarşamba günü merdivenlerden yuvarlandım. belim ve sol ayağım çok ağrıyor. şuanda bile iş yerindeyim çok kötüyüm yengeç gibi yürüyorum. dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. 81 kiloya düştüm de bu sıralar spor egzersiz falan da yapamıyorum nasıl olucak bilmiyorum.. kilosundan geçtim de şu belim bi iyi olsaben herzamn olmasa da arada girmeye çalışıyorum tatlım senin kilo 80 e düştü mü
ben geçen perşembeden beri giremediim nete.. geçen çarşamba günü merdivenlerden yuvarlandım. belim ve sol ayağım çok ağrıyor. şuanda bile iş yerindeyim çok kötüyüm yengeç gibi yürüyorum. dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. 81 kiloya düştüm de bu sıralar spor egzersiz falan da yapamıyorum nasıl olucak bilmiyorum.. kilosundan geçtim de şu belim bi iyi olsa
doktor belden film istedi ama ben cektirmedim adetime 5 gün var.. hamiş olurum bsey olurum ondan ne olur ne olmaz diye cektırmedımmmmçok geçmiş olsun tatlım ben de arada giriyorum ya her yorumu okuyamıyorum
tabiki sağlık herşeyden daha önemli kırık çıkık falan yoksa korkma gerçi sen daha iyi bilirsin :) incilme çabuk iyileşir
2yıl önce kilo vermem takıldığnda denemiştm ayran detoksunukız o nasıl bir diyet öyle anlat bakiiimmmm[/QUOT
canım bi kase haşlanmış nohut 2 kase haşlanmış aşurelik buğday normal ayran yapıyorus ve yaptığımız ayranın içine haşlanmış
bakliyatları atıyoruz sabah normal bi kahvaltı ölen bi kase bu çorbadan arada bi meyve akşam yine bu çorbadan böyle 3 gün devam ediyormuşşun başarılı olanlar var deneyelim mi bizde ?
tarif biraz farklı bide 2 saatte bi içiodum
ben geçen perşembeden beri giremediim nete.. geçen çarşamba günü merdivenlerden yuvarlandım. belim ve sol ayağım çok ağrıyor. şuanda bile iş yerindeyim çok kötüyüm yengeç gibi yürüyorum. dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime. 81 kiloya düştüm de bu sıralar spor egzersiz falan da yapamıyorum nasıl olucak bilmiyorum.. kilosundan geçtim de şu belim bi iyi olsa
çooook geçmiş olsn cnm
ee nasıl geçti tanışma faslıgünaydınnnlar efndm
dün tanışma yeme içme faslından sonra düştk yollara geldik
büşrayla(kardeşimn kız arkadşı) anlaştık her sabah bi saat yürüycez seğmenler parkında
yakın olan varsa gelin şekerler
şu ayran detoksu tarifi farklı derken ? denemeyi düşünüyorum açıkcası2yıl önce kilo vermem takıldığnda denemiştm ayran detoksunu
tarif biraz farklı bide 2 saatte bi içiodum
çooook geçmiş olsn cnm
ayran detoksu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan varsa paylaşşın lğtfen karamel soscum :) deneyelim onu birlikte olur mu yanlıs benim misafirlerim gelicek ya cumartesiye kadar yapalım birlikte yada önümüzdeki haftaya kalır benim iş biz neden böyleyis yaşu ayran detoksu tarifi farklı derken ? denemeyi düşünüyorum açıkcası
offf heycanlandım şimdi :)
ayran detoksu hakkında bilgisi ve tecrübesi olan varsa paylaşşın lğtfen karamel soscum :) deneyelim onu birlikte olur mu yanlıs benim misafirlerim gelicek ya cumartesiye kadar yapalım birlikte yada önümüzdeki haftaya kalır benim iş biz neden böyleyis ya
offf heycanlandım şimdi :)
BENDE AYNI YAA :) NET Bİ ARAŞTIRALIM YARIN TEKRAR KONUŞALIM YARIN AKŞAMA DA YAPMAYA ÇALIŞALIM OLMAZMI GECE KAHVECİİİMMMM
cnımmm bi önceki msjımda ayran detoksu denenmiştir diye bisey yazıyor onun üstüne tıkla sayfayı acıcaktır. ordan oku bi bakalım..slm kızlar
bu ayran diyetini banada söleyin ayol bende varım burdabu emziren anneler içinde faydalı