10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

slm kızlar
Ben bu diyet işini beceremiyorum,dün bende fazla kaçırdım ve artık sıkıldım.
Hep böyle oluyo zaten bir ay yapıp yarıda bırakıyorum,dün 1200 kaloriyi geçmedim gerçi,300 kaloride sporda gitti,ama yağlı şeyler yedim,babalar günü diye bişeyler yapmıştım:KK17:Sadece sporla devam etmeyi düşünüyorum artık,bilmiyorum zayıflamakta istiyorum ama artık dayanamıyorum:KK14:sabahları sorun yok,1 dilim kepek ekmeğiyle doyuyorum,öğleden sonra gece yarısına kadar aklım hep yemekte,kilo verdimmi bilmiyorum tartılmadımda:KK14:spordan dolayı ölçü alıyorum biraz daha incelmişim,şu açlık beni mafediyo niye ben böle oldum son günlerde...Geçtiğimiz ay yemeğin y si gelmezdi aklıma:2:bol suda içiyorum ama banamısın demiyo,napmak lazımmmm:KK43:

canım zaten 10 kilo vermişssin belki vereceğin bu kadardır sonrasında bünye vermiyo sabitleniyor dikkat et aynı kiloda kalmaya çalış sen dikkat et sonrasında yine vermeye başlarsın. bi dönem böyle oluyor.. ben hic verdiğin kilolara bakmamıştım maşallahh darısı bizim başımıza canım benım:nazar:

merhabalar kızlar:KK16:
az kalorili ve keyifli bir hafta diliyorum....
bildirime gelince , çok iç açıcı olmasada hiç yoktan iyidir diyorum....:26::KK53:

başlangıç:55 kg
geçen hafta:54.9 kg
bu hafta:54.6 kg
giden:300 gr
toplam giden:400 gr
boy:1.57 cm

Son düzenleme:
kızlar meraba bende sizin gibi diyet yapamayanlardanım yani nedense diyete basladığım gün yani kendimi şartladığım gün canımın istemediği şey kalmıyo ama serbest bırakınca bişey yiyesim gelmiyo bir gün denedim istahım acıldı ama son 3 gündr kendi yöntemimle 3 günde 1 kilo verdim sadece aksam yemeğini iptal ediyorum ve tabiki aksamda hiçbişey yemiyorum hersabah açkarnına tartılıyorum ve giden 400 gr yavas gttiği için gelmeside kolay olmuyo . bir tavsiye....

kötü bir durumdayım ben de maalesef :KK43: boyum 1.76 kilom 66 , derhal kilo vermem lazım :KK43: umarım verebilirim.bir diyet kitabı almıştım , günde 6-8 bardak su içmek iyi geliyormuş.bundan sonra tabi baya su içmeye başladım :KK70: Kilo vermeye çalışan herkese iyi şanslaar :)

canım zaten 10 kilo vermişssin belki vereceğin bu kadardır sonrasında bünye vermiyo sabitleniyor dikkat et aynı kiloda kalmaya çalış sen dikkat et sonrasında yine vermeye başlarsın. bi dönem böyle oluyor.. ben hic verdiğin kilolara bakmamıştım maşallahh darısı bizim başımıza canım benım:nazar:

evet canım,artık vücut yakacağını yaktı biraz depolamak istiyo galiba:26:şuan bile aklımda yemek,ama yemiyorum bari 60 kilo olsun:KK14:şimdiye kadar çok kolaydı,hiç zorlanmadım ama artık bitti:KK14:

Günaydın arkadaşlar.. 4 gündür yatak istirahatindeydim.. Gelemedim.. Rhatsızlığım nedeniyle ne tartıldım ne diyetıme dikkat ettim :KK50::KK53:
geçmiş olsn cnm
Geçen hafta:58.4
Şimdi:57.4

:nazar::nazar::nazar:

:KK9::KK9::KK9:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah tü tü tü tü :KK19:

kıslar selam 69 u görmek haftaya kaldı :KK43: benimde bu hafta kaçamaklar çok oldu sanırım 70,1 bende +100 yapmışız herkese kolay gelsinn... :) moralimizi bozmadan yola devam ...
aynen öyle cnm
durmak yok kızlar diyete devam
slm kızlar
Ben bu diyet işini beceremiyorum,dün bende fazla kaçırdım ve artık sıkıldım.
Hep böyle oluyo zaten bir ay yapıp yarıda bırakıyorum,dün 1200 kaloriyi geçmedim gerçi,300 kaloride sporda gitti,ama yağlı şeyler yedim,babalar günü diye bişeyler yapmıştım:KK17:Sadece sporla devam etmeyi düşünüyorum artık,bilmiyorum zayıflamakta istiyorum ama artık dayanamıyorum:KK14:sabahları sorun yok,1 dilim kepek ekmeğiyle doyuyorum,öğleden sonra gece yarısına kadar aklım hep yemekte,kilo verdimmi bilmiyorum tartılmadımda:KK14:spordan dolayı ölçü alıyorum biraz daha incelmişim,şu açlık beni mafediyo niye ben böle oldum son günlerde...Geçtiğimiz ay yemeğin y si gelmezdi aklıma:2:bol suda içiyorum ama banamısın demiyo,napmak lazımmmm:KK43:
cnm zaten sen kilolarınnın büyük bi kısmından kurtulmuşsn bundan sonra giden keyif kilosu olur
uzun süre diyetle uğraşmak motivasyon düşüklüğüne sebep oluyo
istersen bi süre koruma moduna geç
bu bile iyi gelir sana:KK34:
merhabalar kızlar:KK16:
az kalorili ve keyifli bir hafta diliyorum....
bildirime gelince , çok iç açıcı olmasada hiç yoktan iyidir diyorum....:26::KK53:

başlangıç:55 kg
geçen hafta:54.9 kg
bu hafta:54.6 kg
giden:300 gr
toplam giden:400 gr
boy:1.57 cm
maşallahhh topiğimizin azimli hatunlarına
kızlar meraba bende sizin gibi diyet yapamayanlardanım yani nedense diyete basladığım gün yani kendimi şartladığım gün canımın istemediği şey kalmıyo ama serbest bırakınca bişey yiyesim gelmiyo bir gün denedim istahım acıldı ama son 3 gündr kendi yöntemimle 3 günde 1 kilo verdim sadece aksam yemeğini iptal ediyorum ve tabiki aksamda hiçbişey yemiyorum hersabah açkarnına tartılıyorum ve giden 400 gr yavas gttiği için gelmeside kolay olmuyo . bir tavsiye....

kötü bir durumdayım ben de maalesef :KK43: boyum 1.76 kilom 66 , derhal kilo vermem lazım :KK43: umarım verebilirim.bir diyet kitabı almıştım , günde 6-8 bardak su içmek iyi geliyormuş.bundan sonra tabi baya su içmeye başladım :KK70: Kilo vermeye çalışan herkese iyi şanslaar :)

aramıza hoşgeldiniz kızlar

Son düzenleme:
günaydınnn güllü lokumlarım:KK53::KK53::KK53::KK53:
bugün kardeşim kız arkadaşını tanıştırmaya getiriyo bende bi heyecan bi heyecan:KK9::KK9::KK9:
birlikte ankaraya dönücez 2 hafta kadar annemlerde kalıcam

kız o nasıl bir diyet öyle anlat bakiiimmmm :KK1:[/QUOT
canım bi kase haşlanmış nohut 2 kase haşlanmış aşurelik buğday normal ayran yapıyorus ve yaptığımız ayranın içine haşlanmış
bakliyatları atıyoruz sabah normal bi kahvaltı ölen bi kase bu çorbadan arada bi meyve akşam yine bu çorbadan böyle 3 gün devam ediyormuşşun başarılı olanlar var deneyelim mi bizde ?

geçmiş olsn cnm

:nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah tü tü tü tü :KK19:

aynen öyle cnm
durmak yok kızlar diyete devam

cnm zaten sen kilolarınnın büyük bi kısmından kurtulmuşsn bundan sonra giden keyif kilosu olur
uzun süre diyetle uğraşmak motivasyon düşüklüğüne sebep oluyo
istersen bi süre koruma moduna geç
bu bile iyi gelir sana:KK34:

maşallahhh topiğimizin azimli hatunlarına

aramıza hoşgeldiniz kızlar
evet canım doğru söylemişsin,artık gittiği yere kadar biraz daha devam edicem,sonra zaten abartılı bi şekilde yemem,canımın istediği bazı şeylerde kendimi kısıtlıyodum,onları yerim yani hiç diilse:KK53:bu kadar sıkmamış olurum kendimi.Bi yandanda zayıfladığını görmek güzel emeklerim boşa çıkmadı diyosun,bi daha aynı hatayı kesinlikle yapmam spor yaparken hep aklıma geliyo zamanında dur diyemediklerimin acısı işte:KK1:

X