10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

günaydın kızlar:KK3::KK3:kimsecikler yok:KK12:

işte geldim burdayımmmmm
tünaydın tatlım
sabah 2 bardak suyumu içtim biraz egzersiz yaptım 15 dak.kadar
buarada geç kaldım diye kahvaltı yerine bi kase nesfit yedim ama iyi oluyo aslında tok tutuyo
ara:yeşil çay-çay-2 kayısı
bakalım öğle yemeğinde ne var

işte geldim burdayımmmmm
tünaydın tatlım
sabah 2 bardak suyumu içtim biraz egzersiz yaptım 15 dak.kadar
buarada geç kaldım diye kahvaltı yerine bi kase nesfit yedim ama iyi oluyo aslında tok tutuyo
ara:yeşil çay-çay-2 kayısı
bakalım öğle yemeğinde ne var

hoşgeldin cnm:KK16:iyi yapmışsın,sabah sabah iyi gelmiştir:KK8:

mrb kızlar benimde 10 kilo fazlam var 10 kilo verdim 1,5 ayda ama kendimi nasıl saldıysam zor toparlıyorum...boyum 1,72 kilom 75 su anda.diyet yapıyorum şeker filan kesinlikle yok ama eksik oldugum noktalar varsa paylasalım birbirimizle.simdiden herkese başarılar:)

herkese merabalar benide alırmısnız kine aranıza 7.5 kilo fazlam var ve 1.5 ayım var vermek için 3 ay sonrada düğünüm var :KK43:( kesin zayıflamalıyım . aslında 5 günde 5 kilo topiğindeydim yani orayada daha aksam yorum yazdım ama orda kimsecikler kalmamış sanırım sonra burayı gördüm boyum 168 kilom 57.5 50 olmak istiyorum daha öncede olduğum gibi 1 senede cok kilo aldım şimdi 50 hayal oldu ama çabalarsam gercek olur insallah neyse cok konustum ben sanırım ..

Selam kızlaaar :21:

Asutaha ablacım sana hasret kaldık :KK43:

Canımız kanımız kaptanımız daisyc, nerelerdesiiin :KK36:

Benim de internetim sıkıntılı biraz,giremedim o yüzden:26:

günaydınn şekerlerr
kaçak geri döndü
cuma günü atlattım cumartesi düğün vardı görümcem filan geldi
pazarda eşimin doğum günüydü derken gelemedim:KK25::KK25:

artı 100gramla aranızdayım :KK17:
kilo bildirimimi yapıym

başlangıç:75.8
geçen hafta:73.9
bu hafta:74.0
giden:giden yok gelen var+100gram
toplamda giden: 1800
hedef:65

Günaydın arkadaşlar.. 4 gündür yatak istirahatindeydim.. Gelemedim.. Rhatsızlığım nedeniyle ne tartıldım ne diyetıme dikkat ettim :KK50::KK53:

En son 4 gün önce ölçüldüğümde 81 kiloydum bari onu bildireyim :KK17: Kendimi pek iyi hissetmiyorum ksuura bakmayın kızlarrrr :KK14::KK14:

kıslar selam 69 u görmek haftaya kaldı :KK43: benimde bu hafta kaçamaklar çok oldu sanırım 70,1 bende +100 yapmışız herkese kolay gelsinn... :) moralimizi bozmadan yola devam ...

slm kızlar
Ben bu diyet işini beceremiyorum,dün bende fazla kaçırdım ve artık sıkıldım.
Hep böyle oluyo zaten bir ay yapıp yarıda bırakıyorum,dün 1200 kaloriyi geçmedim gerçi,300 kaloride sporda gitti,ama yağlı şeyler yedim,babalar günü diye bişeyler yapmıştım:KK17:Sadece sporla devam etmeyi düşünüyorum artık,bilmiyorum zayıflamakta istiyorum ama artık dayanamıyorum:KK14:sabahları sorun yok,1 dilim kepek ekmeğiyle doyuyorum,öğleden sonra gece yarısına kadar aklım hep yemekte,kilo verdimmi bilmiyorum tartılmadımda:KK14:spordan dolayı ölçü alıyorum biraz daha incelmişim,şu açlık beni mafediyo niye ben böle oldum son günlerde...Geçtiğimiz ay yemeğin y si gelmezdi aklıma:2:bol suda içiyorum ama banamısın demiyo,napmak lazımmmm:KK43:

Son düzenleme:
X