10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

Kızlar öğlen yemeğimi yedim.

Mercimek çorbası, taze fasulye ve de yoğurt, sabah da kepek ekm.sandviç yemiştim.

1 lt.de su içtim.

Sizler ara öğünleri nasıl yapıyorsunuz neler yiyosunuz, ben fazla ara öğün yapmıyorum..

Bu arada hepinize hayırlı kandiller..:KK71:

Kızlar bu arada yarışmamız vardı.

Herkes yarışmayla ilgili fikrini bildirebilir mi? Mesela haftanın birincisini mi seçelim, yoksa ikişerli grup olarak mı yarışalım. Şimdiye kadar bu fikirler çıkmıştı, başka da fikir varsa yazar mısınız?

Mercimek çorbası, taze fasulye ve de yoğurt, sabah da kepek ekm.sandviç yemiştim.

1 lt.de su içtim.

Sizler ara öğünleri nasıl yapıyorsunuz neler yiyosunuz, ben fazla ara öğün yapmıyorum..

sana da hayırlı kandiller canım
bende 3 kuru köfte-patates, 3-4 kaşık makarna ,bir kepçe çorba ,domates yedim öğle yemeğinde
sabah da 1 kase nesfit yedim
aralarda bol bol çay içiyorum canım ama kahveyi bıraktım bide 2 gün kurusu kayısı yedim

siz hangi marka kullanıyosunuz kızlar nerden aldınız,şimdi 2 tartıda bozuk çıktıya hep aklımda soru işareti kalır...yoksa şu eski usul basküllerdenmi alsam napsam:KK52:

valla gülüm sen bilirsin benimki baskül evde varken boşuna yeni almak istemedim
ama senin yerinde olsam dijital alırdım

sana da hayırlı kandiller canım
bende 3 kuru köfte-patates, 3-4 kaşık makarna ,bir kepçe çorba ,domates yedim öğle yemeğinde
sabah da 1 kase nesfit yedim
aralarda bol bol çay içiyorum canım ama kahveyi bıraktım bide 2 gün kurusu kayısı yedim

Ben çayı da içemiyorum burda bizim çaycı çok kötü çay yapıyo ya, sallama alırım belki bi paket:)
Yeşil çayı da bıraktım gibi bişey yine başlıyım bari

siz hangi marka kullanıyosunuz kızlar nerden aldınız,şimdi 2 tartıda bozuk çıktıya hep aklımda soru işareti kalır...yoksa şu eski usul basküllerdenmi alsam napsam:KK52:
cnm bende bi dönem sinbonun baskülü vardı hiç abartmıyorum 2 ayda bi pili bitiyodu pil dayandıramıyoduk
ona verdiğim pil parasına yeni yeni baskül alırım dedim
2.5yıldır bunuhttp://www.google.com.tr/imgres?safe=off&sa=X&biw=1366&bih=673&tbm=isch&tbnid=x1G-uZb-g-pt_M:&imgrefurl=http://www.teknosa.com/urunler/120180033/sunny-at-708-dijital-baskul&docid=m-3hZxVIl6T5ZM&imgurl=http://img-teknosa.cubecdn.net/TeknosaImg/productImages/1024x783/120180033-1-sunny_at_708_dijital_baskul.jpg&w=1024&h=783&ei=bBOvUdq_GobFPdOOgbgF&zoom=1&ved=1t:3588,r:0,s:0,i:79&iact=rc&dur=1412&page=1&tbnh=177&tbnw=199&start=0&ndsp=20&tx=122&ty=127 kullanıyorum çok memnunum.
çok şükür iyiyim ablam :KK16: yürüyüşe de çıkıyorum :KK52: dün de spor salonuna kaydoldum sonunda :KK35:

sen naaptın, nasıl gidiyo eşinle iddianız :KK1:
ooo maşallah sana:nazar::nazar: hepimizi sollayıp geçersin:KK16:
eşimde 1 haftası dolmadan 4 kilo verdi:KK36::KK36::KK36::KK36:
şaka gibi :KK22::KK22:

1 lt.de su içtim.

afiyet olsun cnm saol:KK16:
ara öğün içn;meyve,ölçülü kuruyemiş,bitki çayları,kahve,form büskivileri olabilir şimdilik aklıma gelenler bunlar:26:
Kızlar bu arada yarışmamız vardı.

Herkes yarışmayla ilgili fikrini bildirebilir mi? Mesela haftanın birincisini mi seçelim, yoksa ikişerli grup olarak mı yarışalım. Şimdiye kadar bu fikirler çıkmıştı, başka da fikir varsa yazar mısınız?
her hafta o haftanın birincisini mutlak seçelim derim
kızlar ne der bilmiorum ama herkes kendi ortisini seçip veya daisynin eşleştirmesiyle 2 lide yarışabiliriz :KK34:
diğer topiklere baktım kızlar öncelikle şu sirkeli ballı suyu deneyeceğim sonra biberiye yağı göbeğime sürüp masaj yapıp streç film ile sarcam gece yatarken sabahta çıkartıp ılık duşta lif ile karın bölgemi keselicem bakalım fark olacak mı

hadi bakalım canm inş. faydasını görürsün:KK34:

Ben çayı da içemiyorum burda bizim çaycı çok kötü çay yapıyo ya, sallama alırım belki bi paket:)
Yeşil çayı da bıraktım gibi bişey yine başlıyım bari

bende yeşil çay içemiyordum elmalı yeşil çay almışlar mutfağa hoşuma gitti bi dene istersen ben eve de alcam

tatlım asutaha senin eşinde mi benimki gibi diyette .beni sinir ediyor toplamda verdiği kilo yaklaşık bir ayda 7
aklıma geldikçe moralim bozuluyor

öğlen yemekte rosto köfte patates püresi mercimek çorba ve aşure vardı.. zaten aşure varsa yemek yemek bence cok mantıksızdı :KK43: cünkü cok kalorisi var. ve aşureye hayatta dayanamammm bende yedim gitti :p off off bu kilolar bi gitseeee....

öğlen yemekte rosto köfte patates püresi mercimek çorba ve aşure vardı.. zaten aşure varsa yemek yemek bence cok mantıksızdı :KK43: cünkü cok kalorisi var. ve aşureye hayatta dayanamammm bende yedim gitti :p off off bu kilolar bi gitseeee....

Aşureye bende hiç dayanamam bayılırım. Sadece aşure mi yedin peki?

çok yemedin inşallah.tadımlık yeseydin bari canım ben iki gündür çok yemenin pişmanlığını yaşıyorum

tatlım asutaha senin eşinde mi benimki gibi diyette .beni sinir ediyor toplamda verdiği kilo yaklaşık bir ayda 7
aklıma geldikçe moralim bozuluyor

evt cnm spor salonuna başladı 6 günde 4 kilo verdi:95::95::95
benmde sinirim bozuldu hızlı kilo vericeğini tahmin ediodum ama bukadrını değil:KK30::KK30:
bende kendime hedef belirledim bu 1 ayda 5 kilo vericem
tabi sizlerinde desteğiyle:119:

evt cnm spor salonuna başladı 6 günde 4 kilo verdi:95::95::95
benmde sinirim bozuldu hızlı kilo vericeğini tahmin ediodum ama bukadrını değil:KK30::KK30:
bende kendime hedef belirledim bu 1 ayda 5 kilo vericem
tabi sizlerinde desteğiyle:119:

İnşallah verirsin ama hedefin bana çok fazla geldi, kendini yıpratma bu kadar vercem diye, 3 kilo ideal bence:))

aşureyede dayanılmazki :KK31:yemişsin galiba olan olmuş:KK31:
akşam büyük bi kase cacık yap yanındada 3-4 kaşık sebze yemeği bugünü telafi edersin inş.:KK34:

X