- 24 Mart 2011
- 233
- 3
dilaraaa ayağn nasıl oldu cnm:26:
çok şükür iyiyim ablam yürüyüşe de çıkıyorum dün de spor salonuna kaydoldum sonunda
sen naaptın, nasıl gidiyo eşinle iddianız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dilaraaa ayağn nasıl oldu cnm:26:
iade ettim alıcam bu hafta ama sinboya falan güvenim kalmadı artıken güzelide o tartının 54 göstermesiydi yahu
Kızlar öğlen yemeğimi yedim.
Mercimek çorbası, taze fasulye ve de yoğurt, sabah da kepek ekm.sandviç yemiştim.
1 lt.de su içtim.
Sizler ara öğünleri nasıl yapıyorsunuz neler yiyosunuz, ben fazla ara öğün yapmıyorum..
Bu arada hepinize hayırlı kandiller..
siz hangi marka kullanıyosunuz kızlar nerden aldınız,şimdi 2 tartıda bozuk çıktıya hep aklımda soru işareti kalır...yoksa şu eski usul basküllerdenmi alsam napsam
sana da hayırlı kandiller canım
bende 3 kuru köfte-patates, 3-4 kaşık makarna ,bir kepçe çorba ,domates yedim öğle yemeğinde
sabah da 1 kase nesfit yedim
aralarda bol bol çay içiyorum canım ama kahveyi bıraktım bide 2 gün kurusu kayısı yedim
merhaba kızlarrrrrrr :) kandılınız mübarekk olsunnn...
cnm bende bi dönem sinbonun baskülü vardı hiç abartmıyorum 2 ayda bi pili bitiyodu pil dayandıramıyoduksiz hangi marka kullanıyosunuz kızlar nerden aldınız,şimdi 2 tartıda bozuk çıktıya hep aklımda soru işareti kalır...yoksa şu eski usul basküllerdenmi alsam napsam
ooo maşallah sana hepimizi sollayıp geçersinçok şükür iyiyim ablam yürüyüşe de çıkıyorum dün de spor salonuna kaydoldum sonunda
sen naaptın, nasıl gidiyo eşinle iddianız
afiyet olsun cnm saolKızlar öğlen yemeğimi yedim.
Mercimek çorbası, taze fasulye ve de yoğurt, sabah da kepek ekm.sandviç yemiştim.
1 lt.de su içtim.
Sizler ara öğünleri nasıl yapıyorsunuz neler yiyosunuz, ben fazla ara öğün yapmıyorum..
Bu arada hepinize hayırlı kandiller..
her hafta o haftanın birincisini mutlak seçelim derimKızlar bu arada yarışmamız vardı.
Herkes yarışmayla ilgili fikrini bildirebilir mi? Mesela haftanın birincisini mi seçelim, yoksa ikişerli grup olarak mı yarışalım. Şimdiye kadar bu fikirler çıkmıştı, başka da fikir varsa yazar mısınız?
diğer topiklere baktım kızlar öncelikle şu sirkeli ballı suyu deneyeceğim sonra biberiye yağı göbeğime sürüp masaj yapıp streç film ile sarcam gece yatarken sabahta çıkartıp ılık duşta lif ile karın bölgemi keselicem bakalım fark olacak mı
merhaba kızlarrrrrrr :) kandılınız mübarekk olsunnn...
Ben çayı da içemiyorum burda bizim çaycı çok kötü çay yapıyo ya, sallama alırım belki bi paket:)
Yeşil çayı da bıraktım gibi bişey yine başlıyım bari
öğlen yemekte rosto köfte patates püresi mercimek çorba ve aşure vardı.. zaten aşure varsa yemek yemek bence cok mantıksızdı cünkü cok kalorisi var. ve aşureye hayatta dayanamammm bende yedim gitti off off bu kilolar bi gitseeee....
öğlen yemekte rosto köfte patates püresi mercimek çorba ve aşure vardı.. zaten aşure varsa yemek yemek bence cok mantıksızdı cünkü cok kalorisi var. ve aşureye hayatta dayanamammm bende yedim gitti off off bu kilolar bi gitseeee....
tatlım asutaha senin eşinde mi benimki gibi diyette .beni sinir ediyor toplamda verdiği kilo yaklaşık bir ayda 7
aklıma geldikçe moralim bozuluyor
evt cnm spor salonuna başladı 6 günde 4 kilo verdi:95::95::95
benmde sinirim bozuldu hızlı kilo vericeğini tahmin ediodum ama bukadrını değil
bende kendime hedef belirledim bu 1 ayda 5 kilo vericem
tabi sizlerinde desteğiyle:119: