10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

o zaman bu hafta haftanın birincisini seçelim.

kiloya göre oranlayıp yapmak lazım onu da matematiği iyi olan varsa nası yapıcaz bi yönlendirsin :)

o zaman bu hafta haftanın birincisini seçelim.

kiloya göre oranlayıp yapmak lazım onu da matematiği iyi olan varsa nası yapıcaz bi yönlendirsin :)

03/06 tarihli kilo -10/06 tarihli kilo = 1haftada verilen kilo
1 haftada verilen kilo / 03/06 tarihli kilo *100
böylece bir haftada verdiğimiz kilonun bir hafta önceki kilomuza oranını yüzdelik olarak bulmuş oluruz

böylece bir haftada verdiğimiz kilonun bir hafta önceki kilomuza oranını yüzdelik olarak bulmuş oluruz

Ben de böyle düşünmüştüm:)
o zaman tamam her hafta yüzde olarak hesap yapıp bu yüzdeye göre haftanın birincisini seçiyoruz ve haftanın birincisi bir sonraki haftanın kaptanı oluyor.

bncede kızlar kaptan işi güzel olabilir bide mesela akşam öğle kararsız kalıyoruz ya mesela birbirimize yemek önerelim tok tutucak yemekler. ben ilk söyleyebilirim bugün keşfettim erişteli bi çorba yaptım bir kasesi müthiş tok tuttu üstüne bide su devamlı bayağıdır açlık hissetmiyorum 4 saat oldu yiyeli :KK56:

bncede kızlar kaptan işi güzel olabilir bide mesela akşam öğle kararsız kalıyoruz ya mesela birbirimize yemek önerelim tok tutucak yemekler. ben ilk söyleyebilirim bugün keşfettim erişteli bi çorba yaptım bir kasesi müthiş tok tuttu üstüne bide su devamlı bayağıdır açlık hissetmiyorum 4 saat oldu yiyeli :KK56:

haklısın tatlım bende işten gidince ne yapsam diye düşünüyorum hatta yapabilsem öğle yemekleri içinde evden getirmek istiyorum çünkü şirketin yemekleri diyette olan biri için fazla kalorili

ozaman yemek paylaşımlı bir diyet gurubu ve haftalık kaptan değişimli bi diyetçi gurubuz :13::118:

2 gündür spor yapamadım malesef yarın acısını çıkartıcam:KK47:
öğle:elma
akşam:1 dilim et,her zamanki gibi yoğurt ve salata:KK52:

ben anlamadım:44:biri yapıverse sevabına

cnm bende bi dönem sinbonun baskülü vardı hiç abartmıyorum 2 ayda bi pili bitiyodu pil dayandıramıyoduk
ona verdiğim pil parasına yeni yeni baskül alırım dedim
2.5yıldır bunuhttp://www.google.com.tr/imgres?safe=off&sa=X&biw=1366&bih=673&tbm=isch&tbnid=x1G-uZb-g-pt_M:&imgrefurl=http://www.teknosa.com/urunler/120180033/sunny-at-708-dijital-baskul&docid=m-3hZxVIl6T5ZM&imgurl=http://img-teknosa.cubecdn.net/TeknosaImg/productImages/1024x783/120180033-1-sunny_at_708_dijital_baskul.jpg&w=1024&h=783&ei=bBOvUdq_GobFPdOOgbgF&zoom=1&ved=1t:3588,r:0,s:0,i:79&iact=rc&dur=1412&page=1&tbnh=177&tbnw=199&start=0&ndsp=20&tx=122&ty=127 kullanıyorum çok memnunum.

ooo maşallah sana:nazar::nazar: hepimizi sollayıp geçersin:KK16:
eşimde 1 haftası dolmadan 4 kilo verdi:KK36::KK36::KK36::KK36:
şaka gibi :KK22::KK22:

afiyet olsun cnm saol:KK16:
ara öğün içn;meyve,ölçülü kuruyemiş,bitki çayları,kahve,form büskivileri olabilir şimdilik aklıma gelenler bunlar:26:

her hafta o haftanın birincisini mutlak seçelim derim
kızlar ne der bilmiorum ama herkes kendi ortisini seçip veya daisynin eşleştirmesiyle 2 lide yarışabiliriz :KK34:

hadi bakalım canm inş. faydasını görürsün:KK34:

ay çok sinir bozucu erkekelerin hızlı kilo vermesi :KK37:

ama olsuuun,çıtır bi çift olucaksınız :KK16:

moralim bozuldu ya. şimdi burdaki arkadaşlar da baklava yiyo bana soruyolar yemiyo musun diye.Yemiycem dedim.
uff diyetimi bozdurcaklar ya

bak şimdi,kuru kayısı türü şeyleri çantandan hiç eksik etmiyosun, etrafındakiler bişiler yerken sende boş boş bakmak yerine onu kemiriyosun :KK16: sonra diyolaaar vaaaay be kızın azmine bak :KK52: takdir ediyolar, hoooop motive oluyosun :KK8:

:KK55::KK55::KK55:

Kızlaaaar, öncelikle kandiliniz mübarek olsun :KK16:

Ne güzel demişsiniz öyle yediklerimizi paylaşalım,fikir olur diye :KK16: Aslında ben resimli resimli paylaşmayı düşünüyodum ama çekindim :18:

İzin varsa sizden resimli paylaşımlar yapalım mıııııııı :KK56:

Ne güzel demişsiniz öyle yediklerimizi paylaşalım,fikir olur diye :KK16: Aslında ben resimli resimli paylaşmayı düşünüyodum ama çekindim :18:

güzel fikir aslında o benimde aklıma gelmişti çekindim:26:arkadaşlarda uygun bulurlarsa yapalım...
mesela ben geçen gün tamamem diyet bi köfte yaptım:KK1:adını diyet köfte koydum:KK9:burda paylaşmak aklıma geldi ama ayıp olur dedim:KK17:

ara öğün zamanı tatlıyı yemedim
2 kuru kayısı -türk kahvesi (dayanamadım içtim )
afiyet olsun cnm türk kahvesinden korkma metabolizmayı çalıştırr ,
haftanın birincisi de bi sonraki haftanın kaptanı olsun nası fikir :KK34:
iyi fikir cnm
Bende Katılabilirmiyim aranızaa :)
tabiki aramıza hoşgeldin
:KK9:
2 gündür spor yapamadım malesef yarın acısını çıkartıcam:KK47:
öğle:elma
akşam:1 dilim et,her zamanki gibi yoğurt ve salata:KK52:
cnm tüm gün yediklerin bunlarmı:26:
ay çok sinir bozucu erkekelerin hızlı kilo vermesi :KK37:

ama olsuuun,çıtır bi çift olucaksınız :KK16:
inşallah cnm benm:KK19:

güzel fikir aslında o benimde aklıma gelmişti çekindim:26:arkadaşlarda uygun bulurlarsa yapalım...
mesela ben geçen gün tamamem diyet bi köfte yaptım:KK1:adını diyet köfte koydum:KK9:burda paylaşmak aklıma geldi ama ayıp olur dedim:KK17:

fikir süper kızlar neden olmasın :81::81:
diyete uygun bütün yemek tariflerinizi remlerinizive ya öğün resmlerinizi merakla bekliorum
fikir alırız birbirimizden :KK34:

Günaydın kızlar, nasılsınız?

Dün akşamı fırında patates 1 bardak ayran ve biraz da kısırla kapattım.Kısır fazlaydı ama yemesem çöpe gidicekti bende yedim.Az bişeydi ama:)

Süper bi fikir okudum diyet tariflerimizi paylaşalım diye, paylaşalım tabii ki çok güzel olur bence de :KK16: Hemen tarifleri bekliyoruz hatta:)

X