Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman bu hafta haftanın birincisini seçelim.
kiloya göre oranlayıp yapmak lazım onu da matematiği iyi olan varsa nası yapıcaz bi yönlendirsin :)
Bende Katılabilirmiyim aranızaa :)
03/06 tarihli kilo -10/06 tarihli kilo = 1haftada verilen kilo
1 haftada verilen kilo / 03/06 tarihli kilo *100
böylece bir haftada verdiğimiz kilonun bir hafta önceki kilomuza oranını yüzdelik olarak bulmuş oluruz
bncede kızlar kaptan işi güzel olabilir bide mesela akşam öğle kararsız kalıyoruz ya mesela birbirimize yemek önerelim tok tutucak yemekler. ben ilk söyleyebilirim bugün keşfettim erişteli bi çorba yaptım bir kasesi müthiş tok tuttu üstüne bide su devamlı bayağıdır açlık hissetmiyorum 4 saat oldu yiyeli
o zaman bu hafta haftanın birincisini seçelim.
kiloya göre oranlayıp yapmak lazım onu da matematiği iyi olan varsa nası yapıcaz bi yönlendirsin :)
haftanın birincisi de bi sonraki haftanın kaptanı olsun nası fikir
03/06 tarihli kilo -10/06 tarihli kilo = 1haftada verilen kilo
1 haftada verilen kilo / 03/06 tarihli kilo *100
böylece bir haftada verdiğimiz kilonun bir hafta önceki kilomuza oranını yüzdelik olarak bulmuş oluruz
cnm bende bi dönem sinbonun baskülü vardı hiç abartmıyorum 2 ayda bi pili bitiyodu pil dayandıramıyoduk
ona verdiğim pil parasına yeni yeni baskül alırım dedim
2.5yıldır bunuhttp://www.google.com.tr/imgres?safe=off&sa=X&biw=1366&bih=673&tbm=isch&tbnid=x1G-uZb-g-pt_M:&imgrefurl=http://www.teknosa.com/urunler/120180033/sunny-at-708-dijital-baskul&docid=m-3hZxVIl6T5ZM&imgurl=http://img-teknosa.cubecdn.net/TeknosaImg/productImages/1024x783/120180033-1-sunny_at_708_dijital_baskul.jpg&w=1024&h=783&ei=bBOvUdq_GobFPdOOgbgF&zoom=1&ved=1t:3588,r:0,s:0,i:79&iact=rc&dur=1412&page=1&tbnh=177&tbnw=199&start=0&ndsp=20&tx=122&ty=127 kullanıyorum çok memnunum.
ooo maşallah sana hepimizi sollayıp geçersin
eşimde 1 haftası dolmadan 4 kilo verdi
şaka gibi
afiyet olsun cnm saol
ara öğün içn;meyve,ölçülü kuruyemiş,bitki çayları,kahve,form büskivileri olabilir şimdilik aklıma gelenler bunlar:26:
her hafta o haftanın birincisini mutlak seçelim derim
kızlar ne der bilmiorum ama herkes kendi ortisini seçip veya daisynin eşleştirmesiyle 2 lide yarışabiliriz
hadi bakalım canm inş. faydasını görürsün
moralim bozuldu ya. şimdi burdaki arkadaşlar da baklava yiyo bana soruyolar yemiyo musun diye.Yemiycem dedim.
uff diyetimi bozdurcaklar ya
Kızlaaaar, öncelikle kandiliniz mübarek olsun
Ne güzel demişsiniz öyle yediklerimizi paylaşalım,fikir olur diye Aslında ben resimli resimli paylaşmayı düşünüyodum ama çekindim :18:
İzin varsa sizden resimli paylaşımlar yapalım mıııııııı
afiyet olsun cnm türk kahvesinden korkma metabolizmayı çalıştırr ,ara öğün zamanı tatlıyı yemedim
2 kuru kayısı -türk kahvesi (dayanamadım içtim )
iyi fikir cnmhaftanın birincisi de bi sonraki haftanın kaptanı olsun nası fikir
tabiki aramıza hoşgeldinBende Katılabilirmiyim aranızaa :)
bncede kızlar kaptan işi güzel olabilir bide mesela akşam öğle kararsız kalıyoruz ya mesela birbirimize yemek önerelim tok tutucak yemekler. ben ilk söyleyebilirim bugün keşfettim erişteli bi çorba yaptım bir kasesi müthiş tok tuttu üstüne bide su devamlı bayağıdır açlık hissetmiyorum 4 saat oldu yiyeli
cnm tüm gün yediklerin bunlarmı:26:2 gündür spor yapamadım malesef yarın acısını çıkartıcam
öğle:elma
akşam:1 dilim et,her zamanki gibi yoğurt ve salata
inşallah cnm benmay çok sinir bozucu erkekelerin hızlı kilo vermesi
ama olsuuun,çıtır bi çift olucaksınız
Kızlaaaar, öncelikle kandiliniz mübarek olsun
Ne güzel demişsiniz öyle yediklerimizi paylaşalım,fikir olur diye Aslında ben resimli resimli paylaşmayı düşünüyodum ama çekindim :18:
İzin varsa sizden resimli paylaşımlar yapalım mıııııııı
güzel fikir aslında o benimde aklıma gelmişti çekindim:26:arkadaşlarda uygun bulurlarsa yapalım...
mesela ben geçen gün tamamem diyet bi köfte yaptımadını diyet köfte koydumburda paylaşmak aklıma geldi ama ayıp olur dedim
ben anlamadım:44:biri yapıverse sevabına