10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

günaydın kızlar nasılsınız bakalım kaç gündür
bu iş stresi beni öldürcek eve gidince bayılıp kalıyorum hani kolumu kaldırcak halim yok diye aynen işte bende öyleyim bu aralar
ev işi de yapamadım haftasonu dengem şaştı valla
ve işin en kötü yanı çok düzensiz yiyorum bu aralar sizde ne var ne yok yarışma yapıyormuyuz

İyiyiz canım sen nasılsın? İşyerim benim de çok yoğunlaştı ve bende de rahatsızlık var tansiyonum düşük kaç gündür.Zor idare ediyorum yani.

Yarışma fikrine karar verilememişti bu haftaya kaldı en son.

Bu arada asutaha sana ne oldu canım ?

desene tatlım sende benim gibi doğum kont.hapı kurbanısın bende 10 kilo aldım ve buraya üye oldum
arkadaşlarımın desteği ile vereceğime inanıyorum

Aynen cnm almaz olsaydim keske ama cok kisa zamanda bana bu etkiyi yapti:) simdi de bu kilolardan kurtulmaya calisiyorum ins burda kurtulabilecem.

Günayın kızlar bayadır giremiyorum biraz sıkıntılı günler geçiriyorum :/ ama dun aksam tartıldım bugün bildirimimi yapayım 57 ile başladım 54üm suan acıkcası 2 3 gundur de dikkat edemiyorum sıkıntıdan biraz saldım ama vermisim yine

Günayın kızlar bayadır giremiyorum biraz sıkıntılı günler geçiriyorum :/ ama dun aksam tartıldım bugün bildirimimi yapayım 57 ile başladım 54üm suan acıkcası 2 3 gundur de dikkat edemiyorum sıkıntıdan biraz saldım ama vermisim yine

Geçmiş olsun canım 3 kilo mu verdin maşallah diyorum.

Bu arada Allah beterinden korusun ama herkeste sıkıntılı durumlar var galiba.İnşallah kısa zamanda ferahlarız hepimiz..

bende senin gibiyim çok stresliyim ama yine de sen kilo vermişsin ben ise ne yediğimi bilmiyorum dengem şaştı

Simdi benim suanki kilom 64 boyum 163 ve acilen 10 kilo vermek istiyorum. Eskiden 53 kiloydum en fazla 55 kilo olurdum ama ne zaman dogum kontrol hapi kullandim ve ben sadece 1 bucuk ay kullandim ondan sonra böyle 10 kilo aldim. Bitürlü bu 10 kilodan kurtulamadim diyete basliyorum ama devam ettiremiyorum hep bi sekilde bozuyorum. Burda nasil yapmam gerek?

desene tatlım sende benim gibi doğum kont.hapı kurbanısın bende 10 kilo aldım ve buraya üye oldum
arkadaşlarımın desteği ile vereceğime inanıyorum

Selam kızlar..

Bende sizin gibi D. Kontrol Hapı kurbanlarındanım.. Rahmimdeki myomlar yüzünden hem şeker hapı hemde doğum kontrol hapı önerdi doktor.. çok şişirmesi yanında bir sürüde yan etkisini gördüm.. Doktorun tavsiyesiyle aldım almaz olaydım..

Geçmiş olsun canım 3 kilo mu verdin maşallah diyorum.

Bu arada Allah beterinden korusun ama herkeste sıkıntılı durumlar var galiba.İnşallah kısa zamanda ferahlarız hepimiz..

Amin canım inşallah çok sagol bende şaşırdım o kadar beklemiyordum ama sıkıntıdan kendimi spora yuruyuse verdim ondan heralde hic durmadım nerdeyse :/ bugunde piknik var salıcam biraz ama yinede dikkatli olmaya calısıcam bakalım :)

selam kızlarrr valla dün gödrüğüm sadece 200 gr dan snra sıkaym dedim
sabah 1 yumurta omlet şeklinde 1 açık çay
öğlen bişi yemedim daha çünkü geç kahvaktı yaptım
akşama bakalm artk :KK70:
1.5 litre su ama yatasıya kadar 3 olur o

bende senin gibiyim çok stresliyim ama yine de sen kilo vermişsin ben ise ne yediğimi bilmiyorum dengem şaştı

sanada geçmiş olsun canım anlıyorum nasıl birşey oldugunu stresli oldugun zamanlarda harekete verince kendini insan böyle oluyor iyi mi kötü mü bilmiyorum ben acıkcası normal dingin bir insan olup gerekirse cok az kilo vermeyi tercih ederim :) insanın psikolojisi herşeyden önemliymiş onu anladım son zamanlarda :/

kızlar mrb
2 gündür menü paylaşamadım:KK17:akşama rahat rahat oturup yazıcam,bildirimde yapamadım kusura bakmayın...
Sinbonun tartısını aldım marketten:KK43:eve gelip bi tartıldım ki 54 kilo:KK53::KK53::KK53::KK53:neyse bi daha tartıldım bi 65 bi 63 sürekli farklı gösteriyo,gittim değiştirdim eve geldim yine aynı şey:KK43::KK43:fişide orda bırakmıştım ve kaybolmuş:KK43:iade almıyolarmış napcam ben bilmiyorum..Çok üzgünüm ya,farklı bi modelini almıştım nası 2 side bozuk olurki:KK43:Tek sevindiğim şey 3 kilo kesin gitmiş.Ya 65 im yada 65 in altı ama tam kiloyu bilmiyorum tabi:KK14:kızım uyansın tekrar gidicem artık alırlarmı almazlarmı bilmiyorum:KK14:ordaki eleman fişleri arıyodu inşallah bulur,hangi tartıyı alıyım napıyım bana bi fikir verin kızlar,sizin başınıza böle bişey geldimi...:26:
bu arada dünkü menü yine klasik kahvaltı
öğle karpuz
akşam 4 5 yemek kaşığı domatesli biberli kıyma,1 dilim ekmek yoğurt
önceki akşamıda yazmamıştım 4 köfte,yoğurt,salata
bu sabah:2 dilim salam,1 karper,yarım domates,biber,çay,1 dilim kepekli ekmek
öğle yok moralim çok bozuldu bu tartı işine bişey yiceğimide sanmıyorum:KK14:

bugünki menümü yazmıyım kızlar karbonhidrat ağırlıklıydı :KK36::KK36::KK36::KK36:
yarın protein ağırlıklı beslenicem dengelesin:KK34:

Kızlar ben size dün yediklerimi yazıyım da bi yorum yapın bi zahmet,azar işitmem lazım sanırım:)

Sabah 1 adet pastane açması
Öğlen fırında 2 adet tavuk but.
Akşam ise tavuk dürüm.

Yediklerim bu kadar ama kötü dimi?

Kızlar ben size dün yediklerimi yazıyım da bi yorum yapın bi zahmet,azar işitmem lazım sanırım:)

Sabah 1 adet pastane açması
Öğlen fırında 2 adet tavuk but.
Akşam ise tavuk dürüm.

Yediklerim bu kadar ama kötü dimi?

:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

metabolizmamızı sürekli çalışır hale getirmek için az az ve sık sık yani ana-ara öğünler halinde yemeliyiz bence :KK56:

ama sana güvenimiz tam kaptan,bizi yarıyolda bırakmayıp kendine çekidüzen vereceğine inanıyoruuuuz :KK16:

:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

metabolizmamızı sürekli çalışır hale getirmek için az az ve sık sık yani ana-ara öğünler halinde yemeliyiz bence :KK56:

ama sana güvenimiz tam kaptan,bizi yarıyolda bırakmayıp kendine çekidüzen vereceğine inanıyoruuuuz :KK16:

Valla son bikaç gündür de böyle :KK43:(
Ama bugünden itibaren kendimi toparlıyorum inşallah..

kızlar mrb
2 gündür menü paylaşamadım:KK17:akşama rahat rahat oturup yazıcam,bildirimde yapamadım kusura bakmayın...
Sinbonun tartısını aldım marketten:KK43:eve gelip bi tartıldım ki 54 kilo:KK53::KK53::KK53::KK53:neyse bi daha tartıldım bi 65 bi 63 sürekli farklı gösteriyo,gittim değiştirdim eve geldim yine aynı şey:KK43::KK43:fişide orda bırakmıştım ve kaybolmuş:KK43:iade almıyolarmış napcam ben bilmiyorum..Çok üzgünüm ya,farklı bi modelini almıştım nası 2 side bozuk olurki:KK43:Tek sevindiğim şey 3 kilo kesin gitmiş.Ya 65 im yada 65 in altı ama tam kiloyu bilmiyorum tabi:KK14:kızım uyansın tekrar gidicem artık alırlarmı almazlarmı bilmiyorum:KK14:ordaki eleman fişleri arıyodu inşallah bulur,hangi tartıyı alıyım napıyım bana bi fikir verin kızlar,sizin başınıza böle bişey geldimi...:26:
bu arada dünkü menü yine klasik kahvaltı
öğle karpuz
akşam 4 5 yemek kaşığı domatesli biberli kıyma,1 dilim ekmek yoğurt
önceki akşamıda yazmamıştım 4 köfte,yoğurt,salata
bu sabah:2 dilim salam,1 karper,yarım domates,biber,çay,1 dilim kepekli ekmek
öğle yok moralim çok bozuldu bu tartı işine bişey yiceğimide sanmıyorum:KK14:

naaptın canım, halledebildin mi :KK5:

X