10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

evt cnm spor salonuna başladı 6 günde 4 kilo verdi:95::95::95
benmde sinirim bozuldu hızlı kilo vericeğini tahmin ediodum ama bukadrını değil:KK30::KK30:
bende kendime hedef belirledim bu 1 ayda 5 kilo vericem
tabi sizlerinde desteğiyle:119:

bende bende bende.........

aşureyede dayanılmazki :KK31:yemişsin galiba olan olmuş:KK31:
akşam büyük bi kase cacık yap yanındada 3-4 kaşık sebze yemeği bugünü telafi edersin inş.:KK34:

zaten akşamları ben bir kase yağsız yogurt yiyorummm sabahları ac karnına sirkeli su içiyorum yarım saat sonra da kahvaltı yapmaya fırsatım olmadığı için ya kepekli bisküvi yada yapabilrsem birazcık baharatlı 1 adet haşlanmış patates :p başka bsey yediğim yokki :KK43: bol bol su ve meyve tüketiyorummm :KK43: bu öğlende olsun bu kadarcık kaçamak demi ama :p zaten aşure de cok yemedimmmm :KK31:

evt cnm spor salonuna başladı 6 günde 4 kilo verdi:95::95::95
benmde sinirim bozuldu hızlı kilo vericeğini tahmin ediodum ama bukadrını değil:KK30::KK30:
bende kendime hedef belirledim bu 1 ayda 5 kilo vericem
tabi sizlerinde desteğiyle:119:

verirsin canımmm yaa.. walla insan azmedince neleri başarmıyor ki ?? bizde bu hırs olduktan sonra taşı sıksak suyunu cıkartırız :) eşin bu kadar çabuk kilo verdi ama emin ol cok cabuk da kilo alacaktır.. sen yavaş yavaş ver ki gitsin kilolar birdaha geri dönmesin

taylan kümelinin sitesinde hesaplama yaptım.
ideal kilom 61,44 olmalıymış:KK43:
yolum çok uzun sanırım

abooooooo 56,91 miş ideal kilom
benim yolum uzun diyorsun ya canım benim yolum görünmüyor bile :KK43:

abooooooo 56,91 miş ideal kilom
benim yolum uzun diyorsun ya canım benim yolum görünmüyor bile :KK43:

moralim bozuldu ya. şimdi burdaki arkadaşlar da baklava yiyo bana soruyolar yemiyo musun diye.Yemiycem dedim.
uff diyetimi bozdurcaklar ya

moralim bozuldu ya. şimdi burdaki arkadaşlar da baklava yiyo bana soruyolar yemiyo musun diye.Yemiycem dedim.
uff diyetimi bozdurcaklar ya

hadi ya baklavamı bende kendimi tuttum öğlen yemekte kazandibi vardı yemedim
benim tatlıyı sevdiğimi bildikleri için bana ayırmışlar saat 3 de gel ye diye aradılar

hadi ya baklavamı bende kendimi tuttum öğlen yemekte kazandibi vardı yemedim
benim tatlıyı sevdiğimi bildikleri için bana ayırmışlar saat 3 de gel ye diye aradılar

evet baklava biri ısmarlamış
ben yemiycem ya zaten kaç gündür kaçırdım bugün tutcam kendimi, bi de ben tarçın atıyodum çayıma eskiden, sonra bırakmıştım şekersiz içmeye alışınca, şimdi yine tarçına devam edicem, en azından şekerimi dengeler.

evet baklava biri ısmarlamış
ben yemiycem ya zaten kaç gündür kaçırdım bugün tutcam kendimi, bi de ben tarçın atıyodum çayıma eskiden, sonra bırakmıştım şekersiz içmeye alışınca, şimdi yine tarçına devam edicem, en azından şekerimi dengeler.
uf ızlar ya aynen bende tatlıya karşı aşırı zorlanıyorum heleki dondurmaya :131:napcaz biz yaa :26:

X