- 24 Mart 2011
- 233
- 3
geçmiş olsun cnm
hergün yürüyodun zaten 1günlük dinlenmen olsun
hala sızlıyo abla yaa, nasıl kızdım kendime bütün planlarım altüst olacak diye :2: ama yoook,acırsa acısın yapcam ben spor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun cnm
hergün yürüyodun zaten 1günlük dinlenmen olsun
nasıl düştün
olağanüstü kardeşimin yeni hobisi,kaykay aldı çocuk. vınnnn vınnn diye sürüyodu bi özendim
iki ayağımı birden arkaya koyunca hoooop ayaklarım havada popo üstü çakıldım gülsem mi ağlasam
beni çok güldürdün,allah iyiliğini versin
bugünki menümü yazıyım
sabah:1 yumurta kadar kıyma kavurma,2 bardak çay,1dilm ekmek,salatalık,domates
öğlen,4 köfte kadar kıyma kavurma,salata,1dilm ekemk
ara:2 dlm karpuz
akşam:2kepçe yeşil mercimek,2dilm peksimet
ara:sütlü kahve
1.5lt su
spor yok
tabiki cnm aramıza hoş geldinSlm arkadaslar benimde 10 kg fazlam var ve bir türlü veremiyorum cok diyet denedim ama en fazla bi hafta sonra pes ettim. Burda nasil yapmam gerek bana yardimci olurmusunuz.
biz de kalori sayımı yöntemini yapsak başarılı olur muyuz aceppp
tabiki cnm aramıza hoş geldin
boyun kilon kaç ,kendini tanıtırmısın
ben 80lerden düşerken hergün bıkmadan usanmadan ne yiyip içtiğimi yazıp kalori hesabı yapıodum o günlüğüm hala duruyo
şimdi de yapsam süper olur aslnda
Slm arkadaslar benimde 10 kg fazlam var ve bir türlü veremiyorum cok diyet denedim ama en fazla bi hafta sonra pes ettim. Burda nasil yapmam gerek bana yardimci olurmusunuz.
hmm, nasıl oluyo,yediğimiz + spor - diye topluyo muyuz? kaç kalori yiyeceğimizi nasıl belirleyeceğiz :26:
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...=-WtSYHHBDsBthWCPkc0pgQ&bvm=bv.47244034,d.ZWU
cnm ben burdan bakıp yazıodum tek tek .
1400 kaloriyi geçmiodum
günde 1 saat yürüyodum
sağolasın ablam olmazsa haftaya kalori sayımı yapabilirim
günaydın arkadaşlarrrr..... zayıflama kararı alalı 1 hafta düzenli diyet yapmaya başlayalı 5 gün oldu.. kilo bildirimimi yapıyorummmmm; ilk 84düm eve gdip tartıldığımda 85 olduğumu gördüm vee şuan 83 kiloyum :) azmin elinden hiç birşey kurtulmaz daha 70'e kadar yolum war :) :) :)
cnm çok düzensiz besleniosnMerhabalar..
Sabah: Yok
Öğlen: Yok
Akşam:
soğan salatası (tuzsuz., zeytin yağlı)
Tavuk suyu çorbası
2-3 tane kızartma (yağı süzülmüş)
2.5 litre su,, 20 dk yürüyüş ve iş yerindeki koşturmaca..
acıkacağım gibi.. bu ara yemek düzenim alt üst oldu.. erken kalkamıyorum kahvaltı edemiyorum akşam koşturmaca da yiyemiyorum. Bir hal yola koymam lazım.. şimdilik benden bu kadar kızlar..
günaydın arkadaşlarrrr..... zayıflama kararı alalı 1 hafta düzenli diyet yapmaya başlayalı 5 gün oldu.. kilo bildirimimi yapıyorummmmm; ilk 84düm eve gdip tartıldığımda 85 olduğumu gördüm vee şuan 83 kiloyum :) azmin elinden hiç birşey kurtulmaz daha 70'e kadar yolum war :) :) :)
günaydınlarrrr
canım benimde 76 ile başladım şimdi 75 im
2-3 gündür gelemiyorum yoğunluktan arkadaşların yorumlarınına tek tek cevap yazmak isterdim ama vaktim yok çıkmam lazım
bol bol kalori vermeli haftalar.....
Kızlar günaydınlar merhabalar.
İnşallah hepimizin kiloları gitmiştir:)
Bende giden 200 gr. 75 kg geldim tam.
Öğlene kadar bildirimlerinizi bekliyorum
günaydınnn
kilo bildirimi yapıyım
başlangıç:75.8
geçen hafta:75.7
bu hafta:74.8
giden :900grm
hedef:65