10 Kilo Fazlam Var, Birlikte Zayıflamak İsteyenleri Bekliyorum

Süper.. İşte böyle devam edelim ya, çok hafif oluyo hem de çok fazla acıkmıyorum da ben

evet canım .ama ben eve gidince açıkıyorum hemen dolabı açıyorum ve yemek hazırlayıncaya kadar bi meyve atıyom ağzıma.ne yesem akşama acaba dünden kısır kaldı ama yemicem sonuçta bulgur .

evet canım .ama ben eve gidince açıkıyorum hemen dolabı açıyorum ve yemek hazırlayıncaya kadar bi meyve atıyom ağzıma.ne yesem akşama acaba dünden kısır kaldı ama yemicem sonuçta bulgur .

ben olsam yerdim ya aşırıya kaçmadan.
bağırsakları çalıştırıyo bulgur, fazla kilo yapıcağını sanmıyorum:)

Tunaydın kızlar ben bisey anlamadım pazartesiye ne alindi kilo bildirimimiz mi yoksa kacamak gunu mu?

kilo bildirimi pazartesiye alındı canım..
kaçamak günü varmıydı :))

bu arada ben öğlen evde yapıp gtirdiğim izmir köfte ve yoğurt yedim sadece..

Evet pazar günü, ama ufak kaçamaklar olmak şartıyla:)

işte ben o kaçmağı cumartesi kayınvaldemin gününde yaptım yapmaz olaydım
menüde arnavut böreği dolmada vardı iksinede dayanamam
zaten kaç gün dolma yiyodum rüyamda
cumkartesi sabah 2 dilim börek
öğleden sonra 1 dilim börek 1 adet dolma yedim akşam yemeği yerinede 1 dilim börekle dolma yedim
kendi yaptığım tiramüsudan 2 dilim yedim o gün
pazar sabahta kahvaltıda biraz beyaz ekmek ile patates kızartması yiyinceeee pzt sabah 74düm
ama bugün sabah baktım yine 72ye düşmüşüm
ilaçlarımıda haftasonu saatine uygun içmiyorum onunda çok etkisi oluyor
işte dün sabah ant içtim bidaha böyle kaçamak yok diye :=))

işte ben o kaçmağı cumartesi kayınvaldemin gününde yaptım yapmaz olaydım
menüde arnavut böreği dolmada vardı iksinede dayanamam
zaten kaç gün dolma yiyodum rüyamda
cumkartesi sabah 2 dilim börek
öğleden sonra 1 dilim börek 1 adet dolma yedim akşam yemeği yerinede 1 dilim börekle dolma yedim
kendi yaptığım tiramüsudan 2 dilim yedim o gün
pazar sabahta kahvaltıda biraz beyaz ekmek ile patates kızartması yiyinceeee pzt sabah 74düm
ama bugün sabah baktım yine 72ye düşmüşüm
ilaçlarımıda haftasonu saatine uygun içmiyorum onunda çok etkisi oluyor
işte dün sabah ant içtim bidaha böyle kaçamak yok diye :=))

aslında yapmamak lazım ama gene insanın canı çekiyo bi de hafta sonları ziyaretler filan yapılıyo e gidilen yerde de böyle hamurişi vs olunca ufak ufak ucundan yemek lazım, yoksa tüm hafta onu dengelemekle geçiyo

kilo bildirimi pazartesiye alındı canım..
kaçamak günü varmıydı :))

bu arada ben öğlen evde yapıp gtirdiğim izmir köfte ve yoğurt yedim sadece..

Kacamaksiz rejim olur mu canım :-) pazar günü kacamak günümüz oluyor yanlıs hatırlamiyorsam yani degismediyse :-) kilo bildirimi pazartesiye alinmasi bir bakima iyi oldu kacamagin ucunu kacirmayiz nasilsa bir gun sonra tarti gunu :-)

Neyse kızlar cevaplar icin tesekkur ederim cikmam gerekiyor simdi aksama gorusuruz kolay gelsin hepinize :-)

Aslında kilo vermek kadar vücuttaki ödemi atmakta önemli Dukan diyeti, Karatay diyeti gibi benzer diyetler ilk başta ödemi atıyor. Diyette en önemli şey de zayıfladığımızı görerek motivasyon kazanmak :) Yediklerinize dikkat ederek aktarlarda ve eczanelerde satılan "ingiliz karbonatı" kullanarak ödemden kurtulabilirsiniz. Hem diyette motivasyonunuzu yüksek tutarsınız hem de, zayıfladığınızı görmek sizi diyete devam etmenizi sağlar. Çevremde 5-6 kişiden duydum :)

Aslında kilo vermek kadar vücuttaki ödemi atmakta önemli Dukan diyeti, Karatay diyeti gibi benzer diyetler ilk başta ödemi atıyor. Diyette en önemli şey de zayıfladığımızı görerek motivasyon kazanmak :) Yediklerinize dikkat ederek aktarlarda ve eczanelerde satılan "ingiliz karbonatı" kullanarak ödemden kurtulabilirsiniz. Hem diyette motivasyonunuzu yüksek tutarsınız hem de, zayıfladığınızı görmek sizi diyete devam etmenizi sağlar. Çevremde 5-6 kişiden duydum :)

ilk defa duyuyorum, ben herşeyi kullanma taraftarı değilim şahsen, yeşil çayım bana yetiyo şimdilik.Yine de teşekkürler

bende destek ürünü kullanmayı sevmiyorum.. su yeşilçay spor diyetin yanında aldığım tek destek..

ben sabahları kalkar kalkmaz ilk işim ılık bir bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıp nefes bile almadan icmek oluyor(hayatım boyunca sirke sevmedim ve salatada bile hiccc yemedimmm :KK43: şuan o kadar zor geliyor ki.. ) yarım saat sonra kahvaltmı yapıyorum. birde akşamları aynı şekilde sirkeli suyumu iciyorumm.. 2 günde 1 kilo verdim. birde akşamları eşimle koşuya cıkıyoruz. insallah bir ayın sonunda güzel bir sonuc almayı bekliyorum.. darısı hepimizin başına :KK66:

ben sabahları kalkar kalkmaz ilk işim ılık bir bardak suya bir yemek kaşığı elma sirkesi karıştırıp nefes bile almadan icmek oluyor(hayatım boyunca sirke sevmedim ve salatada bile hiccc yemedimmm :KK43: şuan o kadar zor geliyor ki.. ) yarım saat sonra kahvaltmı yapıyorum. birde akşamları aynı şekilde sirkeli suyumu iciyorumm.. 2 günde 1 kilo verdim. birde akşamları eşimle koşuya cıkıyoruz. insallah bir ayın sonunda güzel bir sonuc almayı bekliyorum.. darısı hepimizin başına :KK66:

içebiliyosan çok faydalı diye duydum ama benim midemi mahvediyo sirkeli su

içebiliyosan çok faydalı diye duydum ama benim midemi mahvediyo sirkeli su

3 gün falan oldu da 1,5 kilo verebildimmm.. ama metabolizmamı çalıştırdığı bir kesin.. ama midem hassas olmasına rağmen bana dokunmadı. sadece icerken midemi bulandırıyor o da sevmediğimden dolayı.. sevmediğim o kadar şeye alışmışken sirkeye mi alışamıcam :p pehh..

bende sirkeli suyu duydum ama cesaret edemedim limonlu su içiyorum

X